Het grootste online winkelcentrum

 • De meeste shops
 • Het grootste aanbod producten
 • Altijd de beste deal

LEGO City - Jungle mobiel laboratorium

60,83
Gratis verzending!
-
+
 • Levertijd: 1 - 2 werkdagen
 • Inclusief beslist.nl OK-garantie
 • Bedenktijd: minimaal 14 dagen
 • Klantbeoordeling Multimediabay.nl:Klantbeoordeling Multimediabay: (7)
LEGO City - Jungle mobiel laboratorium (Speelgoed - Speelgoed)
 • Merk: Lego
 • Materiaal: Plastic
 • Type bouwstenen: 60160 - Jungle mobiel laboratorium
 • Lego-series: Lego City
 • Bouwstenen thema's: Jungle
 • Lego-series thema's: Lego City Jungle
Toon alle productinformatie
bol.com zegt:bol.com zegt:LEGO City Jungle Mobiel Laboratorium - 60160Ga voorzichtig te werk als je de onbekende jungle onderzoekt! - van LEGO in de categorie Constructiespeelgoed.
Toysrus.nl zegt:Toysrus zegt:LEGO - 60160 Jungle mobiel laboratorium behoort tot de LEGO City speelwereld.Ga voorzichtig te werk als je de onbekende jungle onderzoekt!Details:Aantal stukjes: 426Inclusief 4 LEGO figuren (2 onderzoekers, wetenschapper, monteur), een spin, een krokodil en de nodige accessoiresAfmetingen laboratorium (L x B x H): ca. 18 x 6 x 12 cmLeeftijdsadvies: van 7-12 jaar
Suprabazar.be zegt:Suprabazar zegt:LEGO City 60160 Jungle Mobiel LaboratoriumBreng de uitrusting aan boord van het mobiele laboratorium en ga op zoek naar de verborgen waterval! Terwijl de monteur aan de truck sleutelt, onderzoekt de wetenschapper de omgeving. Pas op voor de krokodil in het water en ontdek iets heel bijzonders in de tempel... Er gebeurt altijd wel iets spannends in de LEGO® City jungle!Inclusief vier minifiguren: een mannelijke en een vrouwelijke onderzoeker, een wetenschapper en een monteur, plus een krokodil- en een spin-figuur.De set omvat een mobiel jungle-laboratorium met zijkanten en dak die open kunnen en een cabine met plaats voor twee minifiguren, plus een kajak met peddel.Inclusief waterval om zelf te bouwen met schuiffunctie om de krokodil te onthullen, liaan, trap naar de tempel met draaibaar blad met daarachter een schat-element, plus een vleesetende plant om zelf te bouwen met 'mond' die open kan en ruimte voor de spin.Open de zijkanten en het dak van het mobiele jungle-laboratorium om bij de uitrusting te komen.Slinger aan de liaan over het water om aan de krokodil te ontsnappen.Schuif de krokodil door de waterval en laat de jungle-onderzoekers schrikken.Klim de trap op en gebruik de machete om het blad weg te schuiven zodat de schat zichtbaar wordt.Druk op de bovenkant van de vleesetende plant om de spin te vangen – of de camera van de wetenschapper!Accessoire-elementen: machete, tas, moersleutel, twee camera’s, kompas en een diamant-element.Het mobiele jungle-laboratorium is ca. 12 cm hoog, 18 cm lang en 6 cm breed.De waterval is ca. 10 cm hoog, 12 cm breed en 16 cm diep.De vleesetende plant met gesloten 'mond' is ca. 4 cm hoog, 6 cm breed en 4 cm diep.De kajak is ca. 11 cm lang.De krokodil-figuur is ca. 11 cm lang.Vanaf 7 jaar
Degrotespeelgoedwinkel.nl zegt:Degrotespeelgoedwinkel zegt:Ga op ontdekkingstocht en doe onderzoek in de grote jungle! Stap in de grote onderzoekstruck en rijd tot het midden van de jungle.. Wat is dat? Een enorme grot! Durf jij achter de grote bladeren te kijken? Misschien vind je wel een schat!

Lego City Jungle Mobiel Laboratorium bevat een verrijdbare onderzoekstruck. 4 Lego-figuren en een zelf te bouwen watervalgrot en vleesetende plant.
MisterBricks.nl zegt:MisterBricks zegt:LEGO City 60160 Jungle Mobiel laboratorium
Top1toyszeist.nl zegt:Top1toyszeist zegt:Spectrangle® is een spectaculair familiespel voor twee, drie of vier spelers! Je leert het in 5 minuten en je speelt het de rest van je leven. Plaats je stenen zodanig dat de kleuren van de zijden overeenkomen met die van andere stenen. Probeer hierbij zoveel mogelijk punten te scoren óf om je tegenstander te blokkeren. Zijn alle stenen gespeeld of kan niemand meer zijn stenen kwijt op het bord en heb jij in totaal de meeste punten gescoord? Dan heb jij het spel gewonnen!

Elke speler neemt 4 driehoekige stenen uit de zak. De speler die mag beginnen legt als eerste een steen op het bord neer. Hij mag kiezen op welk veld hij een steen legt, maar dit veld mag nog geen bonusveld zijn (veld met cijfer). Zijn score is het aantal punten van de steen die hij heeft neergelegd. De speler neemt nu weer een nieuwe steen uit de zak en vult zo zijn totale aantal stenen weer aan tot vier. Daarna volgen volgens de wijzers van de klok de andere spelers. Ieder legt op zijn beurt een nieuwe steen neer, die met minimaal één kleur moet aansluiten aan één van de stenen die al op het bord liggen. Alle zijden die naast elkaar liggen moeten van dezelfde kleur zijn. Er is één uitzondering: de joker, die helemaal wit is, kan voor alle kleuren worden gebruikt. En als de joker eenmaal op het bord ligt, kunnen ook alle stenen aan de joker gelegd worden.
Zodra een speler een steen heeft gespeeld, worden de punten geteld. Eén van zijn score pionnen wordt nu verplaatst naar deze score op de score baan. De punten worden als volgt berekend:
1. De eerste steen op het bord en iedere volgende steen die aan één zijde past. Score: De waarde van die steen.
2. Een steen past met twee of zelfs drie zijden. Score: Het aantal passende zijden maal de waarde van die steen.
3. Een steen wordt op een bonusveld (de velden met een 2, een 3 of een 4) gelegd. Score: De bonus maal het aantal passende zijden maal de waarde van de steen.

Het spel is extra spannend wanneer je het met vier spelers in teams speelt! Teamgenoten zitten tegenover elkaar. De ene speler kan dan een voorzet geven aan zijn teamgenoot, zodat deze laatste een hoge score kan bereiken.

INHOUD
• 1 Speelbord
• 36 Gekleurde driehoekige stenen
• 8 Score pionnen in vier kleuren
• 1 Zak
• Spelregels

Spectrangle kan je met 2 tot 4 personen spelen en is geschikt voor spelers vanaf 8 jaar.
Degrotespeelgoedwinkel.nl zegt:Degrotespeelgoedwinkel zegt:Spel Spectrangle is een super leuk spel dat je met je vrienden of familie kunt spelen. Om de beurt leg je een driehoekige steen op het bord met kleurtjes. Zorg dat je ze op de juiste manier neerlegt en scoor.

Als de kleuren op de juiste manier tegen elkaar aanliggen en je de driehoeken op een bonusplek legt, bemachtig jij de meeste punten!
Spellenrijk.nl zegt:Spellenrijk zegt:Spectrangle is een uitdagend spel. Je leert het in 5 minuten en je speelt het de rest van je leven.Speel je stenen zodanig dat de kleuren van de zijden overeenkomen met die van andere stenen. Dan scoor je de meeste punten. Spectrangle is nog leuker als je het in teams speelt.
Toysgarden.nl zegt:Toysgarden zegt:Elke speler neemt 4 driehoekige stenen uit de zak. De speler die mag beginnen legt als eerste een steen op het bord neer. Hij mag kiezen op welk veld hij een steen legt, maar dit veld mag nog geen bonusveld zijn (veld met cijfer). Zijn score is het aantal punten van de steen die hij heeft neergelegd. De speler neemt nu weer een nieuwe steen uit de zak en vult zo zijn totale aantal stenen weer aan tot vier. Daarna volgen volgens de wijzers van de klok de andere spelers. Ieder legt op zijn beurt een nieuwe steen neer, die met minimaal één kleur moet aansluiten aan één van de stenen die al op het bord liggen. Alle zijden die naast elkaar liggen moeten van dezelfde kleur zijn. Er is één uitzondering: de joker, die helemaal wit is, kan voor alle kleuren worden gebruikt. En als de joker eenmaal op het bord ligt, kunnen ook alle stenen aan de joker gelegd worden. Zodra een speler een steen heeft gespeeld, worden de punten geteld. Eén van zijn score-pionnen wordt nu verplaatst naar deze score op de score-baan. De punten worden als volgt berekend:1. De eerste steen op het bord en iedere volgende steen die aan één zijde past. Score: De waarde van die steen.2. Een steen past met twee of zelfs drie zijden. Score: Het aantal passende zijden maal de waarde van die steen.3. Een steen wordt op een bonusveld (de velden met een 2, een 3 of een 4) gelegd. Score: De bonus maal het aantal passende zijden maal de waarde van de steen.Het spel is extra spannend wanneer je het met vier spelers in teams speelt! Teamgenoten zitten tegenover elkaar. De ene speler kan dan een voorzet geven aan zijn teamgenoot, zodat deze laatste een hoge score kan bereiken.INHOUD• 1 Speelbord• 36 Gekleurde driehoekige stenen• 8 Score-pionnen in vier kleuren• 1 Zak• SpelregelsSpectrangle kan je met 2 tot 4 personen spelen en is geschikt voor spelers vanaf 8 jaar.
Brinic.nl zegt:Brinic zegt:Spectrangle spel van Jumbo.
Spectrangle is een spannend spel dat je samen met je vrienden/vriendinnen kunt spelen.
Leg om de beurt een driehoekige speelsteen met gekleurde zijden op het bord.
Plaats de driehoeken op de juiste plek om te winnen!
Het aantal passende zijden, de waarde van de steen en de eventuele bonuswaarde op het speelbord bepalen de score.
Je leert dit superleuk gezelschapsspel binnen vijf minuten en je speelt het de rest van je leven!

Merk: Jumbo
Leeftijd: Vanaf 8 jaar
Aantal spelers: 2-4
Speelduur: ongeveer 45 minuten

- EAN: 8710126195741 Jumbo
Koopjesmarkthal.nl zegt:Koopjesmarkthal zegt:- Lego City Jungle Explorers Jungle mobiel laboratorium
- Breng de uitrusting aan boord van het mobiele laboratorium en ga op zoek naar de verborgen waterval
- Terwijl de monteur aan de truck sleutelt, onderzoekt de wetenschapper de omgeving
- Pas op voor de krokodil in het water en ontdek iets heel bijzonders in de tempel
- Er gebeurt altijd wel iets spannends in de LEGO City jungle
- 426 delig
- Geschikt voor kinderen van 7-12 jaar
VanGilsWeb.nl zegt:VanGilsWeb zegt:LEGO City Jungle mobiel laboratorium, Multi kleuren, 7 jaar, 426 stuk(s), 12 jaar, 6 stuk(s) Breng de uitrusting aan boord van het mobiele laboratorium en ga op zoek naar de verborgen waterval! Terwijl de monteur aan de truck sleutelt, onderzoekt de wetenschapper de omgeving. Pas op voor de krokodil in het water en ontdek iets heel bijzonders in de tempel... Er gebeurt altijd wel iets spannends in de LEGO® City jungle!

- Inclusief vier minifiguren: een mannelijke en een vrouwelijke onderzoeker, een wetenschapper en een monteur, plus een krokodil- en een spin-figuur.
- De set omvat een mobiel jungle-laboratorium met zijkanten en dak die open kunnen en een cabine met plaats voor twee minifiguren, plus een kajak met peddel.
- Inclusief waterval om zelf te bouwen met schuiffunctie om de krokodil te onthullen, liaan, trap naar de tempel met draaibaar blad met daarachter een schat-element, plus een vleesetende plant om zelf te bouwen met 'mond' die open kan en ruimte voor de spin.
- Open de zijkanten en het dak van het mobiele jungle-laboratorium om bij de uitrusting te komen.
- Slinger aan de liaan over het water om aan de krokodil te ontsnappen.
- Schuif de krokodil door de waterval en laat de jungle-onderzoekers schrikken.
- Klim de trap op en gebruik de machete om het blad weg te schuiven zodat de schat zichtbaar wordt.
- Druk op de bovenkant van de vleesetende plant om de spin te vangen – of decamera van de wetenschapper!
- Accessoire-elementen: machete, tas, moersleutel, twee camera’s, kompas en een diamant-element.
- Het mobiele jungle-laboratorium is ca. 12 cm hoog, 18 cm lang en 6 cm breed.
- De waterval is ca. 10 cm hoog, 12 cm breed en 16 cm diep.
- De vleesetende plant met gesloten 'mond' is ca. 4 cm hoog, 6 cm breed en 4 cm diep.
- De kajak is ca. 11 cm lang.
- De krokodil-figuur is ca. 11 cm lang.
Crazy-toys.nl zegt:Crazy-toys zegt:Lego City Jungle Explorers Jungle mobiel laboratoriumBreng de uitrusting aan boord van het mobiele laboratorium en ga op zoek naar de verborgen watervalTerwijl de monteur aan de truck sleutelt, onderzoekt de wetenschapper de omgevingPas op voor de krokodil in het water en ontdek iets heel bijzonders in de tempelEr gebeurt altijd wel iets spannends in de LEGO City jungle426 deligGeschikt voor kinderen van 7-12 jaar
Drogisterij.net zegt:Drogisterij.net zegt:Jungle Mobiel Laboratorium Lego 60160
Jantjevanalles.nl zegt:Jantjevanalles zegt:Lego City Jungle Explorers Jungle mobiel laboratorium
Breng de uitrusting aan boord van het mobiele laboratorium en ga op zoek naar de verborgen waterval
Terwijl de monteur aan de truck sleutelt, onderzoekt de wetenschapper de omgeving
Pas op voor de krokodil in het water en ontdek iets heel bijzonders in de tempel
Er gebeurt altijd wel iets spannends in de LEGO City jungle
426 delig
Geschikt voor kinderen van 7-12 jaar

ASK-Bricks24.nl zegt:ASK-Bricks24 zegt:Ga voorzichtig te werk als je de onbekende jungle onderzoekt!
Breng de uitrusting aan boord van het mobiele laboratorium en ga op zoek naar de verborgen waterval! Terwijl de monteur aan de truck sleutelt, onderzoekt de wetenschapper de omgeving. Pas op voor de krokodil in het water en ontdek iets heel bijzonders in de tempel... Er gebeurt altijd wel iets spannends in de LEGO® City jungle!
~ De set omvat een mobiel jungle-laboratorium met zijkanten en dak die open kunnen en
een cabine met plaats voor twee minifiguren, plus een kajak met peddel.
~ Inclusief waterval om zelf te bouwen met schuiffunctie om de krokodil te onthullen, liaan,
trap naar de tempel met draaibaar blad met daarachter een schat-element, plus een
vleesetende plant om zelf te bouwen met 'mond' die open kan en ruimte voor de spin.
~ Open de zijkanten en het dak van het mobiele jungle-laboratorium om bij de uitrusting te komen.
~ Slinger aan de liaan over het water om aan de krokodil te ontsnappen.
~ Schuif de krokodil door de waterval en laat de jungle-onderzoekers schrikken.
~ Klim de trap op en gebruik de machete om het blad weg te schuiven zodat de schat zichtbaar wordt.
~ Druk op de bovenkant van de vleesetende plant om de spin te vangen – of
de camera van de wetenschapper!
? Inclusief 4 minifiguren: een mannelijke en een vrouwelijke onderzoeker, een wetenschapper
en een monteur, plus een krokodil- en een spin-figuur.
? Accessoires: machete, tas, moersleutel, twee camera’s, kompas en een diamant.
? Mobiele jungle-laboratorium is ca. 12cm hoog, 18cm lang en 6cm breed.
? Waterval is ca. 10cm hoog, 12cm breed en 16cm diep.
? Vleesetende plant met gesloten 'mond' is ca. 4cm hoog, 6cm breed en 4cm diep.
? Kajak is ca. 11cm lang.
? Krokodil-figuur is ca. 11cm lang.
Combineer met de overige sets uit de LEGO City Jungle onderzoekers serie voor een boeiende ontdekkingsreis in de wereld van het oerwoud!
Grotespeelgoedshop.nl zegt:Grotespeelgoedshop zegt:LEGO City 60160 Jungle Mobiel Laboratorium
VanGilsWeb.nl zegt:VanGilsWeb zegt:Jumbo Spectrangle Spectrangle, Strategie, Volwassenen, 45 min, Jongen/meisje, 8 jaar, CE
Speelgoedwinkel.nl zegt:Speelgoedwinkel zegt:LEGO City Jungle Explorers Jungle mobiel laboratorium. Breng de uitrusting aan boord van het mobiele laboratorium en ga op zoek naar de verborgen waterval! Terwijl de monteur aan de truck sleutelt, onderzoekt de wetenschapper de omgeving. Pas op voor de krokodil in het water en ontdek iets heel bijzonders inde tempel... Er gebeurt altijd wel iets spannends in de LEGO City jungle! 426 delig. Geschikt voor kinderen van 7-12 jaar.
Bigshopunit.com zegt:Bigshopunit.com zegt:- Lego City Jungle Explorers Jungle mobiel laboratorium
- Breng de uitrusting aan boord van het mobiele laboratorium en ga op zoek naar de verborgen waterval
- Terwijl de monteur aan de truck sleutelt, onderzoekt de wetenschapper de omgeving
- Pas op voor de krokodil in het water en ontdek iets heel bijzonders in de tempel
- Er gebeurt altijd wel iets spannends in de LEGO City jungle
- 426 delig
- Geschikt voor kinderen van 7-12 jaar
Bontas.nl zegt:Bontas zegt:Lego City Jungle Explorers Jungle mobiel laboratoriumBreng de uitrusting aan boord van het mobiele laboratorium en ga op zoek naar de verborgen watervalTerwijl de monteur aan de truck sleutelt, onderzoekt de wetenschapper de omgevingPas op voor de krokodil in het water en ontdek iets heel bijzonders in de tempelEr gebeurt altijd wel iets spannends in de LEGO City jungle426 deligGeschikt voor kinderen van 7-12 jaar
Topthings.eu zegt:Topthings.eu zegt:Lego City Jungle Explorers Jungle mobiel laboratoriumBreng de uitrusting aan boord van het mobiele laboratorium en ga op zoek naar de verborgen watervalTerwijl de monteur aan de truck sleutelt, onderzoekt de wetenschapper de omgevingPas op voor de krokodil in het water en ontdek iets heel bijzonders in de tempelEr gebeurt altijd wel iets spannends in de LEGO City jungle426 deligGeschikt voor kinderen van 7-12 jaar
ALMAspeelgoed.nl zegt:ALMAspeelgoed zegt:Maak een spannende ontdekkingsreis in het diepst van de LEGO City jungle met het mobiele jungle-laboratorium inclusief truck met zijkanten en dak die open kunnen, een zelfbouw-waterval met krokodil en een tempel met beweegbaar blad met een schat erachter, plus een vleesetende plant om zelf te bouwen en een kajak.

Inclusief vier minifiguren: een mannelijke en een vrouwelijke onderzoeker, een wetenschapper en een monteur, plus een krokodil- en een spin-figuur.

Eigenschappen:
• De set omvat een mobiel jungle-laboratorium met zijkanten en dak die open kunnen en een cabine met plaats voor twee minifiguren, plus een kajak met peddel.
• Inclusief waterval om zelf te bouwen met schuiffunctie om de krokodil te onthullen, liaan, trap naar de tempel met draaibaar blad met daarachter een schat-element, plus een vleesetende plant om zelf te bouwen met 'mond' die open kan en ruimte voor de spin.
• Open de zijkanten en het dak van het mobiele jungle-laboratorium om bij de uitrusting te komen.
• Slinger aan de liaan over het water om aan de krokodil te ontsnappen.
• Schuif de krokodil door de waterval en laat de jungle-onderzoekers schrikken.
• Klim de trap op en gebruik de machete om het blad weg te schuiven zodat de schat zichtbaar wordt.
• Druk op de bovenkant van de vleesetende plant om de spin te vangen – of de camera van de wetenschapper!
• Accessoire-elementen: machete, tas, moersleutel, twee camera’s, kompas en een diamant-element.
Prijskeurig.nl zegt:Prijskeurig zegt:- Lego City Jungle Explorers Jungle mobiel laboratorium
- Breng de uitrusting aan boord van het mobiele laboratorium en ga op zoek naar de verborgen waterval
- Terwijl de monteur aan de truck sleutelt, onderzoekt de wetenschapper de omgeving
- Pas op voor de krokodil in het water en ontdek iets heel bijzonders in de tempel
- Er gebeurt altijd wel iets spannends in de LEGO City jungle
- 426 delig
- Geschikt voor kinderen van 7-12 jaar
SpeelGoedNL.nl zegt:SpeelGoedNL zegt:LEGO City 60160 Jungle mobiel laboratoriumBreng de uitrusting aan boord van het mobiele laboratorium en ga op zoek naar de verborgen waterval! Terwijl de monteur aan de truck sleutelt, onderzoekt de wetenschapper de omgeving. Pas op voor de krokodil in het water en ontdek iets heel bijzonders in de tempel... Er gebeurt altijd wel iets spannends in de LEGO City jungle!

Ga voorzichtig te werk als je de onbekende jungle onderzoekt!Ontdek fascinerende geheimen met het mobiele jungle-laboratorium inclusief truck met laboratorium, waterval en tempel met verborgen schat, een kajak, vier minifiguren, een krokodil en een spin.

Maak een spannende ontdekkingsreis in het diepst van de LEGO City jungle met het mobiele jungle-laboratorium inclusief truck met zijkanten en dak die open kunnen, een zelfbouw-waterval met krokodil en een tempel met beweegbaar blad met een schat erachter, plus een vleesetende plant om zelf te bouwen en een kajak. Inclusief vier minifiguren, plus figuren van een krokodil en een spin.

Specificaties:• Inclusief vier minifiguren: een mannelijke en een vrouwelijke onderzoeker, een wetenschapper en een monteur, plus een krokodil- en een spin-figuur. • De set omvat een mobiel jungle-laboratorium met zijkanten en dak die open kunnen en een cabine met plaats voor twee minifiguren, plus een kajak met peddel. • Inclusief waterval om zelf te bouwen met schuiffunctie om de krokodil te onthullen, liaan, trap naar de tempel met draaibaar blad met daarachter een schat-element, plus een vleesetende plant om zelf te bouwen met 'mond' die open kan en ruimte voor de spin. • Open de zijkanten en het dak van het mobiele jungle-laboratorium om bij de uitrusting te komen. • Slinger aan de liaan over het water om aan de krokodil te ontsnappen. • Schuif de krokodil door de waterval en laat de jungle-onderzoekers schrikken. • Klim de trap op en gebruik de machete om het blad weg te schuiven zodat de schat zichtbaar wordt. • Druk op de bovenkant van de vleesetende plant om de spin te vangen – of de camera van de wetenschapper! • Accessoire-elementen: machete, tas, moersleutel, twee camera’s, kompas en een diamant-element. • Het mobiele jungle-laboratorium is ca. 12 cm hoog, 18 cm lang en 6 cm breed. • De waterval is ca. 10 cm hoog, 12 cm breed en 16 cm diep. • De vleesetende plant met gesloten 'mond' is ca. 4 cm hoog, 6 cm breed en 4 cm diep. • De kajak is ca. 11 cm lang. • De krokodil-figuur is ca. 11 cm lang.

Belangrijkste kenmerken:
Minimale leeftijd: 7
Maximale leeftijd: 12
KelCha.nl zegt:KelCha zegt:Breng de uitrusting aan boord van het mobiele laboratorium en ga op zoek naar de verborgen waterval! Terwijl de monteur aan de truck sleutelt, onderzoekt de wetenschapper de omgeving. Pas op voor de krokodil in het water en ontdek iets heel bijzonders in de tempel... Er gebeurt altijd wel iets spannends in de LEGO® City jungle!
Leeftijd: 7-12
Aantal onderdelen: 426
Top1toyszeist.nl zegt:Top1toyszeist zegt:Maak een spannende ontdekkingsreis in het diepst van de LEGO City jungle met het mobiele jungle laboratorium inclusief truck met zijkanten en dak die open kunnen, een zelfbouw waterval met krokodil en een tempel met beweegbaar blad met een schat erachter, plus een vleesetende plant om zelf te bouwen en een kajak.
Inclusief vier minifiguren: een mannelijke en een vrouwelijke onderzoeker, een wetenschapper en een monteur, plus een krokodil en een spin figuur.

Eigenschappen:
• De set omvat een mobiel jungle laboratorium met zijkanten en dak die open kunnen en een cabine met plaats voor twee minifiguren, plus een kajak met peddel.
• Inclusief waterval om zelf te bouwen met schuiffunctie om de krokodil te onthullen, liaan, trap naar de tempel met draaibaar blad met daarachter een schat element, plus een vleesetende plant om zelf te bouwen met mond die open kan en ruimte voor de spin.
• Open de zijkanten en het dak van het mobiele jungle laboratorium om bij de uitrusting te komen.
• Slinger aan de liaan over het water om aan de krokodil te ontsnappen.
• Schuif de krokodil door de waterval en laat de jungle onderzoekers schrikken.
• Klim de trap op en gebruik de machete om het blad weg te schuiven zodat de schat zichtbaar wordt.
• Druk op de bovenkant van de vleesetende plant om de spin te vangen – of de camera van de wetenschapper!
• Accessoire elementen: machete, tas, moersleutel, twee camera’s, kompas en een diamant element.
Dobeno.nl zegt:Dobeno zegt:Jungle mobiel laboratorium Lego (60160)
Appieshop.com zegt:Appieshop.com zegt:Lego City Jungle Explorers Jungle mobiel laboratoriumBreng de uitrusting aan boord van het mobiele laboratorium en ga op zoek naar de verborgen watervalTerwijl de monteur aan de truck sleutelt, onderzoekt de wetenschapper de omgevingPas op voor de krokodil in het water en ontdek iets heel bijzonders in de tempelEr gebeurt altijd wel iets spannends in de LEGO City jungle426 deligGeschikt voor kinderen van 7-12 jaar
Grotespeelgoedshop.nl zegt:Grotespeelgoedshop zegt:Spectrangle
Kooprijk.nl zegt:Kooprijk zegt:Spectrangle
Dobeno.nl zegt:Dobeno zegt:Een speel dat je leert in 5 minuten, en voor de rest van je leven blijft houden! Leg de stukken zo neer dat hij overeenkomt met de kleuren op de aangrenzende tegels. Verzamel de meeste punten en help jezelf naar de overwinning! Geschikt voor 2 tot 4 spelers, vanaf 8 jaar.
Algemene productdetails
MerkLego
LevensfaseKinderspeelgoed
MateriaalPlastic
Thema'sEducatief speelgoed
Type bouwstenen60160 - Jungle mobiel laboratorium
Lego-seriesLego City

Alle aanbieders

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden Bouwstenen

Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2018 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.