Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

LEGO City Mijnbouwexpertlocatie - 60188

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: Bouwstenen

productinformatie
bol.com zegt:bol.com zegt:LEGO City Mijnbouwexpertlocatie - 60188Ga goudzoeken in de mijn! - van LEGO in de categorie Constructiespeelgoed.
Brickshop.nl zegt:Brickshop zegt:Klim in de cabine van de enorme maalmachine en begin te mijnen! Schraap de maalmachine langs de zijkant van de mijn en ontdek de goudklompjes. Spring in de kleine voorlader, pak het goud van de grond en breng het naar het mobiele laboratorium van de wetenschapper. Maar wees voorzichtig, want de sloopexpert staat op het punt het dynamiet tot ontploffing te brengen om nog meer goud te zoeken. Laad de mijnkarretjes vol en leeg ze in de wachtende kiepwagen voor verwerking. Tijd voor pauze. Wacht even, wat is dat? Je hebt een beer gewekt en die komt even kijken wat je aan het eten bent! Inclusief 6 minifiguren: 2 bestuurders, een sloopexpert, een mijnwerker, een wetenschapper en een ploegbaas, plus figuren van een beer en een spin. Omvat een enorme maalmachine met plaats voor een bestuurder en beweegbare arm, plus een kleine voorlader met beweegbare schep en een kiepwagen met kiepbak. Bij de set hoort ook een grote mijn met elementen die afbreken en daarachter een verborgen goudklomp, een draaibare stortkoker, een spoorsysteem met 2 mijnkarretjes en een mobiel laboratorium. De spin geeft licht in het donker! Draai aan de knop aan de zijkant van de maalmachine om het boorwiel te laten draaien. Til de arm van de maalmachine op om het boorwiel op en naar te laten bewegen langs de mijnwanden. Laat de goudklompjes in de stortkoker vallen zodat ze in het mijnkarretje terechtkomen en leeg het karretje in de kiepwagen. Leeg de kiepwagen en gebruik de voorlader om de goudklompjes naar het mobiele laboratorium te brengen voor je de hendels gebruikt om de verborgen schat in de mijn bloot te leggen. Accessoire-elementen: een dynamietstaaf, een pikhouweel, een megafoon, een kippenbout en 12 goudklompjes. Dit kinderspeelgoed is geschikt voor kinderen van 7-12 jaar. De maalmachine is ca. 17 cm hoog, 28 cm lang en 14 cm breed. De voorlader is ca. 6 cm hoog, 10 cm lang en 5 cm breed. De kiepwagen is ca. 6 cm hoog, 12 cm lang en 5 cm breed. De mijnkarretjes zijn elk ca. 3 cm hoog, 4 cm lang en 3 cm breed. De mijn met rails is ca. 12 cm hoog, 15 cm breed en 37 cm diep. Het mobiele laboratorium is ca. 4 cm hoog, 3 cm breed en 1 cm diep.
Suprabazar.be zegt:Suprabazar zegt:LEGO City 60188 MijnbouwexpertlocatieKlim in de cabine van de enorme maalmachine en begin te mijnen! Schraap de maalmachine langs de zijkant van de mijn en ontdek de goudklompjes. Spring in de kleine voorlader, pak het goud van de grond en breng het naar het mobiele laboratorium van de wetenschapper. Maar wees voorzichtig, want de sloopexpert staat op het punt het dynamiet tot ontploffing te brengen om nog meer goud te zoeken. Laad de mijnkarretjes vol en leeg ze in de wachtende kiepwagen voor verwerking. Tijd voor pauze. Wacht even, wat is dat? Je hebt een beer gewekt en die komt even kijken wat je aan het eten bent!Inclusief 6 minifiguren: 2 bestuurders, een sloopexpert, een mijnwerker, een wetenschapper en een ploegbaas, plus figuren van een beer en een spin.Omvat een enorme maalmachine met plaats voor een bestuurder en beweegbare arm, plus een kleine voorlader met beweegbare schep en een kiepwagen met kiepbak.Bij de set hoort ook een grote mijn met elementen die afbreken en daarachter een verborgen goudklomp, een draaibare stortkoker, een spoorsysteem met 2 mijnkarretjes en een mobiel laboratorium.De spin geeft licht in het donker!Draai aan de knop aan de zijkant van de maalmachine om het boorwiel te laten draaien.Til de arm van de maalmachine op om het boorwiel op en naar te laten bewegen langs de mijnwanden.Laat de goudklompjes in de stortkoker vallen zodat ze in het mijnkarretje terechtkomen en leeg het karretje in de kiepwagen.Leeg de kiepwagen en gebruik de voorlader om de goudklompjes naar het mobiele laboratorium te brengen voor je de hendels gebruikt om de verborgen schat in de mijn bloot te leggen.Accessoire-elementen: een dynamietstaaf, een pikhouweel, een megafoon, een kippenbout en 12 goudklompjes.Dit kinderspeelgoed is geschikt voor kinderen van 7-12 jaar.De maalmachine is ca. 17 cm hoog, 28 cm lang en 14 cm breed.De voorlader is ca. 6 cm hoog, 10 cm lang en 5 cm breed.De kiepwagen is ca. 6 cm hoog, 12 cm lang en 5 cm breed.De mijnkarretjes zijn elk ca. 3 cm hoog, 4 cm lang en 3 cm breed.De mijn met rails is ca. 12 cm hoog, 15 cm breed en 37 cm diep.Het mobiele laboratorium is ca. 4 cm hoog, 3 cm breed en 1 cm diep.Vanaf 7 jaar
Degrotespeelgoedwinkel.nl zegt:Degrotespeelgoedwinkel zegt:Voor een zware klus draai jij je hand niet om.
Jij weet precies wat je te doen staat in de Lego City Mijnbouw Expertlocatie!

Grote machines om de zware rotsblokken te vernietigen.
Want binnen in de rotsen zit prachtig goud!

Weet jij al het goud te verzamelen?

Inclusief 6 Lego Mijnbouw expert én een beer!
Top1toyszeist.nl zegt:Top1toyszeist zegt:• Inclusief zes minifiguren: twee bestuurders, een sloopexpert, een mijnwerker, een wetenschapper en een ploegbaas, plus figuren van een beer en een spin.
• Inclusief een enorme maalmachine met plaats voor een bestuurder en beweegbare arm, plus een kleine voorlader met beweegbare schep en een kiepwagen met kiepbak.
• Bij de set hoort ook een grote mijn met elementen die afbreken en daarachter een verborgen goudklomp, een draaibare stortkoker, een spoorsysteem met twee mijnkarretjes en een mobiel laboratorium.
• De spin geeft licht in het donker Draai aan de knop aan de zijkant van de maalmachine om het boorwiel te laten draaien.
• Til de arm van de maalmachine op om het boorwiel op en neer te laten bewegen.

Klim in de cabine van de enorme maalmachine en begin te mijnen! Schraap de maalmachine langs de zijkant van de mijn en ontdek de goudklompjes. Spring in de kleine voorlader, pak het goud van de grond en breng het naar het mobiele laboratorium van de wetenschapper.

Maar wees voorzichtig, want de sloopexpert staat op het punt het dynamiet tot ontploffing te brengen om nog meer goud te zoeken. Laad de mijnkarretjes vol en leeg ze in de wachtende kiepwagen voor verwerking.

Tijd voor pauze. Wacht even, wat is dat? Je hebt een beer gewekt en die komt even kijken wat je aan het eten bent!
ASK-Bricks24.nl zegt:ASK-Bricks24 zegt:Ga goudzoeken in de LEGO® City mijn!
Klim in de cabine van de enorme maalmachine en begin te mijnen! Schraap de maalmachine langs de zijkant van de mijn en ontdek de goudklompjes. Spring in de kleine voorlader, pak het goud van de grond en breng het naar het mobiele laboratorium van de wetenschapper. Maar wees voorzichtig, want de sloopexpert staat op het punt het dynamiet tot ontploffing te brengen om nog meer goud te zoeken. Laad de mijnkarretjes vol en leeg ze in de wachtende kiepwagen voor verwerking. Tijd voor pauze. Wacht even, wat is dat? Je hebt een beer gewekt en die komt even kijken wat je aan het eten bent!
~ Omvat een enorme maalmachine met plaats voor een bestuurder en beweegbare arm,
plus een kleine voorlader met beweegbare schep en een kiepwagen met kiepbak.
~ Bij de set hoort ook een grote mijn met elementen die afbreken en daarachter een
verborgen goudklomp, een draaibare stortkoker, een spoorsysteem met 2 mijnkarretjes
en een mobiel laboratorium.
~ De spin geeft licht in het donker!
~ Draai aan de knop aan de zijkant van de maalmachine om het boorwiel te laten draaien.
~ Til de arm van de maalmachine op om het boorwiel op en naar te laten bewegen
langs de mijnwanden.
~ Laat de goudklompjes in de stortkoker vallen zodat ze in het mijnkarretje terechtkomen
en leeg het karretje in de kiepwagen.
~ Leeg de kiepwagen en gebruik de voorlader om de goudklompjes naar het mobiele laboratorium
te brengen voor je de hendels gebruikt om de verborgen schat in de mijn bloot te leggen.
? Inclusief 6 minifiguren: 2 bestuurders, een sloopexpert, een mijnwerker, een wetenschapper
en een ploegbaas, plus figuren van een beer en een spin.
? Accessoires: een dynamietstaaf, een pikhouweel, een megafoon, een kippenbout en 12 goudklompjes.
? Maalmachine is ca. 17cm hoog, 28cm lang en 14cm breed.
? Voorlader is ca. 6cm hoog, 10cm lang en 5cm breed.
? Kiepwagen is ca. 6cm hoog, 12cm lang en 5cm breed.
? Mijnkarretjes zijn elk ca. 3cm hoog, 4cm lang en 3cm breed.
? Mijn met rails is ca. 12cm hoog, 15cm breed en 37cm diep.
? Mobiele laboratorium is ca. 4cm hoog, 3cm breed en 1cm diep.
Kooprijk.nl zegt:Kooprijk zegt:LEGO City 60188 Mijnbouwexpertlocatie
Dobeno.nl zegt:Dobeno zegt:6 minifiguren: 2 bestuurders, een sloopexpert, een mijnwerker, een wetenschapper en een ploegbaas, plus figuren van een beer en een spinMet een enorme maalmachine met plaats voor een bestuurder en beweegbare arm, plus een kleine voorlader met beweegbare schep en een kiepwagen met kiepbakMet een grote mijn met elementen die afbreken en daarachter een verborgen goudklomp, een draaibare stortkoker, een spoorsysteem met 2 mijnkarretjes en een mobiel laboratoriumDe spin geeft licht in het donker!Draai aan de knop aan de zijkant van de maalmachine om het boorwiel te laten draaienTil de arm van de maalmachine op om het boorwiel op en naar te laten bewegen langs de mijnwandenLaat de goudklompjes in de stortkoker vallen zodat ze in het mijnkarretje terechtkomen en leeg het karretje in de kiepwagenLeeg de kiepwagen en gebruik de voorlader om de goudklompjes naar het mobiele laboratorium te brengen voor je de hendels gebruikt om de verborgen schat in de mijn bloot te leggenAccessoire-elementen: een dynamietstaaf, een pikhouweel, een megafoon, een kippenbout en 12 goudklompjesGeschikt voor kinderen van 7-12 jaarAfmeting maalmachine ca. 17 cm hoog, 28 cm lang en 14 cm breedAfmeting voorlader ca. 6 cm hoog, 10 cm lang en 5 cm breedAfmeting kiepwagen ca. 6 cm hoog, 12 cm lang en 5 cm breedAfmeting van de mijnkarretjes elk ca. 3 cm hoog, 4 cm lang en 3 cm breedAfmeting van de mijn met rails ca. 12 cm hoog, 15 cm breed en 37 cm diepAfmeting mobiele laboratorium ca. 4 cm hoog, 3 cm breed en 1 cm diep Dit artikel heeft ean 5702016109535
KelCha.nl zegt:KelCha zegt:Klim in de cabine van de enorme maalmachine en begin te mijnen! Schraap de maalmachine langs de zijkant van de mijn en ontdek de goudklompjes. Spring in de kleine voorlader, pak het goud van de grond en breng het naar het mobiele laboratorium van de wetenschapper. Maar wees voorzichtig, want de sloopexpert staat op het punt het dynamiet tot ontploffing te brengen om nog meer goud te zoeken. Laad de mijnkarretjes vol en leeg ze in de wachtende kiepwagen voor verwerking. Tijd voor pauze. Wacht even, wat is dat? Je hebt een beer gewekt en die komt even kijken wat je aan het eten bent!
Leeftijd: 7-12
Aantal onderdelen: 883
MisterBricks.nl zegt:MisterBricks zegt:LEGO City 60188 Mijnbouwexpertlocatie
Multimediabay.nl zegt:Multimediabay zegt:LEGO City - Mijnbouwexpertlocatie (Speelgoed - Speelgoed)
Grotespeelgoedshop.nl zegt:Grotespeelgoedshop zegt:LEGO City 60188 Mijnbouwexpertlocatie
Algemene productdetails
MerkLego
MateriaalPlastic
Type bouwstenen60188 - Mijnbouwexpertlocatie
Lego-seriesLego City
Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2018 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.