Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Puzzel Ravensburger Eiffeltoren 3D (216 Stukjes)

39,99
Verzendkosten: 3,95
-
+
  • Levertijd: 1 - 3 werkdagen
  • Inclusief beslist.nl OK-garantie
  • Bedenktijd: minimaal 14 dagen
  • Klantbeoordeling Etrias.nl:Klantbeoordeling Etrias: (33)
Met deze fantastische 3D puzzels van Ravensburger kunt u een extra dimensie toevoegen in uw puzzelplezier. Deze puzzel van de Eiffeltoren bestaat uit 216 puzzelstukjes en is geschikt voor jong en oud. Deze schitterende weergave van de Eiffeltoren zal er voor zorgen dat u een stukje Parijs in huis kunt halen! Wanneer de puzzel af is kunt u hem overal in huis neerzette, u kunt er echter ook voor kiezen om gewoon weer van vooraf aan met het puzzelplezier te beginnen! De zeer stevige plastic stukjes zullen precies in elkaar passen, hierdoor zult u geen lijm hoeven te gebruiken om de gebogen, platte of opvouwbare stukjes in elkaar te zetten.
3D Puzzel
Merk: Ravensburger
Model: Eiffeltoren
Aantal stukjes: 216
Afmeting puzzel: 16,4 x 16,4 x 43 cm
Inclusief handleiding met afbeeldingen
Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar
  • Merk: Ravensburger
  • Materiaal: Plastic
  • Puzzelthema: Gebouwen
Toon alle productinformatie
PlanetHappy.nl zegt:PlanetHappy zegt:Uniek drie dimensionaal puzzelplezier, dat zijn de 3D gebouwen puzzels van Ravensburger! puzzel prachtige 3D bouwwerken in elkaar en geef ze een mooi plaatsje op o. a. je wandplank of op het dressoir! De stevige plastic stukjes passen precies in elkaar. Zo bouw je vanuit gebogen, platte en vouwbare stukjes een uniek model van de Eiffeltoren, zonder lijm te gebruiken!
Top1toyszeist.nl zegt:Top1toyszeist zegt:De licht gebogen, knikkende of gewone platte puzzelstukjes vormen fascinerende 3D objecten. Innovatieve kunststof stukjes maken het mogelijk een stevige constructie van topkwaliteit te maken ? zonder lijm. Puzzel de Eiffeltoren, de Big Ben of een ander gebouw uit de serie en beleef de fascinatie van 3D gebouwen!
Wohi.nl zegt:Wohi zegt:3d Puzzel Eiffeltoren 216 Stukjes
Bigshopunit.com zegt:Bigshopunit.com zegt:Met deze 3D puzzel van Ravensburger bouw je de Eiffeltoren na. De licht gebogen, knikkende of gewone platte puzzelstukjes vormen fascinerende 3D-objecten. Innovatieve kunststof stukjes maken het mogelijk een stevige constructie van topkwaliteit te maken – zonder lijm. Puzzel de Eiffeltoren en beleef de fascinatie van 3D-gebouwen! De 3D puzzel is zeer gedetailleerd en bestaat uit 216 stukjes. Geschikt vanaf 10 jaar.
Spellenrijk.nl zegt:Spellenrijk zegt:De licht gebogen, knikkende of gewone platte puzzelstukjes vormen fascinerende 3D-objecten. Innovatieve kunststof stukjes maken het mogelijk een stevige constructie van topkwaliteit te maken ? zonder lijm. Puzzel de Eiffeltoren, de Big Ben of een ander gebouw uit de serie en beleef de fascinatie van 3D-gebouwen!
Toysgarden.nl zegt:Toysgarden zegt:De Eiffeltoren! Hij was even opnieuw in productie en daarom niet meer verkrijgbaar, gelukkig kunnen wij melden dat we weer over voldoende voorraad beschikken dus vandaag besteld is morgen in huis!
Nu de winter zich aandient, worden in veel huiskamers de legpuzzels weer tevoorschijn getoverd. Geduld en concentratie worden bij dit leuke tijdverdrijf urenlang op de proef gesteld. Voor wie toe is aan een nieuwe uitdaging bestaan er nu de nieuwe 3D Puzzels. Geen legpuzzel, maar een puzzel waarbij je tot grote hoogte stijgt. Maak met de 216 unieke gebogen, geknikte en vlakke puzzelstukjes een fascinerend bouwwerk van wel 40 cm hoog! Kortom; ervaar het puzzelen in de derde dimensie.
Ravensburger heeft voor u zes nieuwe uitdagingen uitdagingen die variëren in hoogte van 35 cm tot 46,5 cm. Kies voor de Big Ben, ga voor de Eiffeltoren, het Empire State Building, de vuurtoren, de toren van Taipei of de toren van Pisa en meet uw krachten! De precies passende kunststof puzzelstukjes zorgen voor een perfecte stabiliteit. Ze zijn zo stabiel dat ze uiteindelijk tot een stevig bouwwerk in elkaar gezet kunnen worden. En dat zonder lijm! Iedere 3D puzzel bevat een bodemplaat met afbeeldingen waarop de puzzel wordt gebouwd. En… voor de finishing touch zijn er verschillende accessoires bijgeleverd. Puzzel deze prachtige 3D bouwwerk en geef het een mooi plaatsje op je kamer.
Bekijk ook de filmpjes onder het laatste tabblad!!
Brinic.nl zegt:Brinic zegt:Het hoogste gebouw van Parijs (Frankrijk), de Eiffeltoren, nu thuis op jouw kamer- of keukentafel?
Het kan met deze 3D puzzel Eiffeltoren.
Een leuke puzzel geheel in de vorm van dit bekende Franse bouwwerk.

Afmetingen: 16,5 x 16,5 x 44 cm

Merk: Ravensburger
Aantal: 216 stukjes
Leeftijd: 12 - 99 jaar
ALMAspeelgoed.nl zegt:ALMAspeelgoed zegt:Met deze 3D puzzel van Ravensburger bouw je de Eiffeltoren na. De licht gebogen, knikkende of gewone platte puzzelstukjes vormen fascinerende 3D-objecten. Innovatieve kunststof stukjes maken het mogelijk een stevige constructie van topkwaliteit te maken – zonder lijm.

Puzzel de Eiffeltoren en beleef de fascinatie van 3D-gebouwen! De 3D puzzel is zeer gedetailleerd en bestaat uit 216 stukjes.
Prijskeurig.nl zegt:Prijskeurig zegt:Met deze 3D puzzel van Ravensburger bouw je de Eiffeltoren na. De licht gebogen, knikkende of gewone platte puzzelstukjes vormen fascinerende 3D-objecten. Innovatieve kunststof stukjes maken het mogelijk een stevige constructie van topkwaliteit te maken – zonder lijm. Puzzel de Eiffeltoren en beleef de fascinatie van 3D-gebouwen! De 3D puzzel is zeer gedetailleerd en bestaat uit 216 stukjes. Geschikt vanaf 10 jaar.
Webshoppie.nl zegt:Webshoppie zegt:Met deze 3D puzzel van Ravensburger bouw je de Eiffeltoren na. De licht gebogen, knikkende of gewone platte puzzelstukjes vormen fascinerende 3D-objecten. Innovatieve kunststof stukjes maken het mogelijk een stevige constructie van topkwaliteit te maken – zonder lijm. Puzzel de Eiffeltoren en beleef de fascinatie van 3D-gebouwen! De 3D puzzel is zeer gedetailleerd en bestaat uit 216 stukjes. Geschikt vanaf 10 jaar.
Drogisterij.net zegt:Drogisterij.net zegt:Ravensburger 3D Puzzel EiffeltorenEen beroemd bouwwerk als puzzel De puzzelstukjes zijn speciaal gevormd zodat dit een echte 3D puzzel wordt. Bouw stukje voor stukje het wereldberoemde bouwwerk na. Als het af is staat deze 3D puzzel geweldig op het dressoir. kleiner dan br/ groter dan kleiner dan br/ groter dan kleiner dan br / groter dan kleiner dan br / groter dan kleiner dan br/ groter dan kleiner dan br/ groter dan en bull Aantal stukjes: 216 kleiner dan br / groter dan en bull Afmetingen: L 164 x B 164 x H 43 cm kleiner dan br / groter dan en bull Vanaf 12 jaar kleiner dan br / groter dan en bull Gehoekte puzzelstukjes: geen lijm nodig kleiner dan br / groter dan en bull Maak de statige Eiffeltoren in 3D kleiner dan br / groter dan kleiner dan br/ groter dan kleiner dan br/ groter dan Op voorraad. Voor 24:00 besteld morgen in huis. kleiner dan br/ groter dan kleiner dan br/ groter dan kleiner dan br/ groter dan kleiner dan br/ groter dan kleiner dan br/ groter dan kleiner dan br/ groter dan kleiner dan br/ groter dan kleiner dan br/ groter dan kleiner dan br/ groter dan kleiner dan br/ groter dan kleiner dan br/ groter dan kleiner dan br/ groter dan Naar bovenProductomschrijving van Ravensburger 3D Puzzel Eiffeltoren kleiner dan br/ groter dan kleiner dan br/ groter dan kleiner dan p groter dan Deze Ravensburger puzzel is wel heel erg bijzonder Een van de beroemdste bouwwerken ter wereld als 3D puzzel. De unieke manier van puzzelen met de gehoekte stukjes maakt het extra leuk. Het bouwwerk is heel stabiel en kan daardoor na het puzzelen blijven staan. Ontzettend leuk voor op een schouw of dressoir. kleiner dan /p groter dan kleiner dan p groter dan kleiner dan strong groter dan 3D puzzel van Ravensburger kleiner dan /strong groter dan kleiner dan br / groter dan Maak zelf een mooie accessoire voor in het interieur met deze unieke puzzel. Normaal wordt een puzzel gelegd maar dat gaat niet helemaal op voor dit exemplaar. Deze puzzel heeft zogenaamde en 39geknikte en 39 stukjes wat betekent dat ze niet vlak zijn maar juist gehoekt. Hierdoor ontstaat een prachtige 3D puzzel zonder dat daar lijm aan te pas komt De puzzelstukjes zijn gemaakt van kunststof en daardoor extra sterk. Zo ontstaat een prachtig bouwwerk waar je uren van kunt genieten kleiner dan /p groter dan kleiner dan br/ groter dan kleiner dan br/ groter dan kleiner dan br/ groter dan kleiner dan br/ groter dan Een beroemd bouwwerk als puzzel De puzzelstukjes zijn speciaal gevormd zodat dit
Kooprijk.nl zegt:Kooprijk zegt:Met deze 3D puzzel van Ravensburger bouw je de Eiffeltoren na De licht gebogen, knikkende of gewone platte puzzelstukjes vormen fascinerende 3D-objecten Innovatieve kunststof stukjes maken het mogelijk een stevige constructie van topkwaliteit te maken – zonder lijm Puzzel de Eiffeltoren en beleef de fascinatie van 3D-gebouwen! De 3D puzzel is zeer gedetailleerd en bestaat uit 216 stukjes Geschikt vanaf 10 jaar
Grotespeelgoedshop.nl zegt:Grotespeelgoedshop zegt:Ravensburger 3D Puzzel Eiffeltoren
Kooprijk.nl zegt:Kooprijk zegt:Ravensburger 3D Puzzel Eiffeltoren
Dobeno.nl zegt:Dobeno zegt:Ravensburger 3D puzzel Eifeltoren 216pc
Koopjesmarkthal.nl zegt:Koopjesmarkthal zegt:Met deze 3D puzzel van Ravensburger bouw je de Eiffeltoren na. De licht gebogen, knikkende of gewone platte puzzelstukjes vormen fascinerende 3D-objecten. Innovatieve kunststof stukjes maken het mogelijk een stevige constructie van topkwaliteit te maken – zonder lijm. Puzzel de Eiffeltoren en beleef de fascinatie van 3D-gebouwen! De 3D puzzel is zeer gedetailleerd en bestaat uit 216 stukjes. Geschikt vanaf 10 jaar.
Crazy-toys.nl zegt:Crazy-toys zegt:Met deze 3D puzzel van Ravensburger bouw je de Eiffeltoren na. De licht gebogen, knikkende of gewone platte puzzelstukjes vormen fascinerende 3D-objecten. Innovatieve kunststof stukjes maken het mogelijk een stevige constructie van topkwaliteit te maken – zonder lijm. Puzzel de Eiffeltoren en beleef de fascinatie van 3D-gebouwen! De 3D puzzel is zeer gedetailleerd en bestaat uit 216 stukjes. Geschikt vanaf 10 jaar.
Topthings.eu zegt:Topthings.eu zegt:Met deze 3D puzzel van Ravensburger bouw je de Eiffeltoren na. De licht gebogen, knikkende of gewone platte puzzelstukjes vormen fascinerende 3D-objecten. Innovatieve kunststof stukjes maken het mogelijk een stevige constructie van topkwaliteit te maken – zonder lijm. Puzzel de Eiffeltoren en beleef de fascinatie van 3D-gebouwen! De 3D puzzel is zeer gedetailleerd en bestaat uit 216 stukjes. Geschikt vanaf 10 jaar.
Jolie-spellen.nl zegt:Jolie-spellen zegt:216 stukjes, Eiffeltoren (3D)
Materiaal: Karton
Appieshop.com zegt:Appieshop.com zegt:Met deze 3D puzzel van Ravensburger bouw je de Eiffeltoren na. De licht gebogen, knikkende of gewone platte puzzelstukjes vormen fascinerende 3D-objecten. Innovatieve kunststof stukjes maken het mogelijk een stevige constructie van topkwaliteit te maken – zonder lijm. Puzzel de Eiffeltoren en beleef de fascinatie van 3D-gebouwen! De 3D puzzel is zeer gedetailleerd en bestaat uit 216 stukjes. Geschikt vanaf 10 jaar.
Degrotespeelgoedwinkel.nl zegt:Degrotespeelgoedwinkel zegt:Ravensburger 3D Puzzel Eiffeltoren (216)
Algemene productdetails
MerkRavensburger
LevensfaseKinderspeelgoed
MateriaalPlastic

Alle aanbieders

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden 3D-puzzels

Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2018 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.