Het grootste online winkelcentrum

 • De meeste shops
 • Het grootste aanbod producten
 • Altijd de beste deal

Lego Starwars 75202 Verdediging van Crait

123,42
Verzendkosten: 6,75
-
+
 • Levertijd: 1 - 8 werkdagen
 • Inclusief beslist.nl OK-garantie
 • Bedenktijd: minimaal 14 dagen
 • Klantbeoordeling Bavepa.nl:Klantbeoordeling Bavepa: (7)
Lego Starwars 75202 Verdediging van Crait
 • Merk: Lego
 • Materiaal: Plastic
 • Type bouwstenen: 75202 - Verdediging van Crait
 • Lego-series: Lego Star Wars
 • Personages: Star Wars
Toon alle productinformatieVerberg productinformatie
bol.com zegt:bol.com zegt:LEGO Star Wars Verdediging van Crait - 75202Neem deel aan het gevecht bij de basis van de Resistance! - van LEGO in de categorie Constructiespeelgoed.
Brickshop.nl zegt:Brickshop zegt:Bereid de Resistance Ski Speeder voor op een onvergetelijk gevecht tegen de First Order bij de basis van de Resistance! Beman het laserkanon en de noppenschieter bij de loopgraaf en houd een oogje in het zeil in de commandotoren. Laad het veermechanisme-geschut van de Ski Speeder en controleer de motor. Wanneer de vijand nadert, plaats je Poe in de cockpit en knal je de volgende uitdagende missie in. Zorg ervoor dat wij winnen, moedige verzetsstrijder! Inclusief 5 minifiguren: Captain Poe Dameron, Admiral Ematt, een Resistance Trooper en 2 First Order Snowtroopers. De set bestaat uit een Resistance Ski Speeder, commandotoren en een uitvouwbare loopgraaf. De Ski Speeder is voorzien van 2 wapens met veermechanisme, een verwijderbaar motorgedeelte, een minifiguurcockpit en een stabilisator die omlaag kan worden gebracht. De loopgraaf heeft een draaibaar laserkanon met veermechanisme-geschut en een geschutsopstelling met noppenschieter. De commandotoren van 3 verdiepingen heeft opslagruimte voor de meegeleverde wapen- en gereedschapselementen. Wapens: een blasterpistool en 6 blasters. Ook inclusief Admiral Ematts elektroverrekijker. Speel je eigen legendarische sc?nes na uit Star Wars: The Last Jedi. Dit LEGO Star Wars speelgoed is geschikt voor kinderen van 9-14 jaar. De Ski Speeder is ca. 12 cm hoog, 22 cm lang en 38 cm breed. De commandotoren inclusief loopgraaf is ca. 12 cm hoog, 21 cm breed en 9 cm diep.
Jantjevanalles.nl zegt:Jantjevanalles zegt:Lego Star Wars Verdediging van Crait
Bereid de Resistance Ski Speeder voor op een onvergetelijk gevecht tegen de First Order bij de basis van de Resistance
Beman het laserkanon en de noppenschieter bij de loopgraaf en houd een oogje in het zeil in de commandotoren
Laad het veermechanisme-geschut van de Ski Speederen controleer de motor
Wanneer de vijand nadert, plaats je Poe in de cockpit enknal je de volgende uitdagende missie in
Zorg ervoor dat wij winnen, moedige verzetsstrijder
746 delig
Geschikt voor kinderen van 9-14 jaar

Crazy-toys.nl zegt:Crazy-toys zegt:Lego Star Wars Verdediging van CraitBereid de Resistance Ski Speeder voor op een onvergetelijk gevecht tegen de First Order bij de basis van de ResistanceBeman het laserkanon en de noppenschieter bij de loopgraaf en houd een oogje in het zeil in de commandotorenLaad het veermechanisme-geschut van de Ski Speederen controleer de motorWanneer de vijand nadert, plaats je Poe in de cockpit enknal je de volgende uitdagende missie inZorg ervoor dat wij winnen, moedige verzetsstrijder746 deligGeschikt voor kinderen van 9-14 jaar
Brinic.nl zegt:Brinic zegt:Lego Star Wars Verdediging van Crait, set nr. 75202.
Bereid met de LEGO Star Wars verdediging van Crait-set de Resistance Ski Speeder voor op een onvergetelijk gevecht tegen de First Order bij de basis van de Resistance.
Beman het laserkanon en de noppenschieter bij het loopgraf en houd een oogje in het zeil in de commandotoren.
Laadt het veermechanismegeschut van de Ski Speeder en controleer de motor.
Wanneer de vijand nadert plaats je gevechtspiloot Dameron Poe in de cockpit en knal je de volgende uitdagende missie in.
Weten de Rebellen hun schuilplaats te beschermen tegen Kylo Ren en zijn gevaarlijke medestanders?
May the force be with you.

Merk: Lego
Thema: Star Wars
Set nr: 75202
Leeftijd: 9-14 jaar
Top1toyszeist.nl zegt:Top1toyszeist zegt:• Inclusief vijf minifiguren: Captain Poe Dameron, Admiral Ematt, een Resistance Trooper en twee First Order Snowtroopers.
• Speel je eigen legendarische scènes uit Star Wars: The Last Jedi na.
• Dit LEGO Star Wars speelgoed is geschikt voor kinderen van 9 tot 14 jaar.
• De Ski Speeder is ruim 12 cm hoog, 22 cm lang en 38 cm breed.
• De commandotoren inclusief loopgraaf is ruim 12 cm hoog, 21 cm breed en 9 cm diep.

Bereid de Resistane Ski Speeder voor op een onvergetelijk gevecht tegen de First Order bij de basis van de Resistance! Beman het laserkanon en de noppenschieter bij de loopgraaf en houd een oogje in het zeil in de commandotoren.

Laad het veermechanisme geschut van de Ski Speeder en controleer de motor. Wanneer de vijand nadert, plaats je Poe in de cockpit en knal je de volgende uitdagende missie in. Zorg ervoor dat wij winnen, moedige verzetsstrijder!
Uwkindveilig.nl zegt:Uwkindveilig zegt:Bereid de Resistance Ski Speeder voor op een onvergetelijk gevecht tegen de First Order bij de basis van de Resistance! Beman het laserkano…
Kooprijk.nl zegt:Kooprijk zegt:
- Lego Star Wars Verdediging van Crait
- Bereid de Resistance Ski Speeder voor op een onvergetelijk gevecht tegen de First Order bij de basis van de Resistance
- Beman het laserkanon en de noppenschieter bij de loopgraaf en houd een oogje in het zeil in de commandotoren
- Laad het veermechanisme-geschut van de Ski Speederen controleer de motor
- Wanneer de vijand nadert, plaats je Poe in de cockpit enknal je de volgende uitdagende missie in
- Zorg ervoor dat wij winnen, moedige verzetsstrijder
- 746 delig
- Geschikt voor kinderen van 9-14 jaar

Dobeno.nl zegt:Dobeno zegt:Verdediging van Crait Lego (75202) Dit artikel heeft ean 5702016109962
Hoppashops.nl zegt:Hoppashops zegt:LEGO Star Wars 75202 Verdediging Van Crait
SpeelGoedNL.nl zegt:SpeelGoedNL zegt:LEGO Star Wars 75202 Verdediging van CraitBereid de Resistance Ski Speeder voor op een onvergetelijk gevecht tegen de First Order bij de basis van de Resistance! Beman het laserkanon en de noppenschieter bij de loopgraaf en houd een oogje in het zeil in de commandotoren. Laad het veermechanisme-geschut van de Ski Speeder en controleer de motor. Wanneer de vijand nadert, plaats je Poe in de cockpit en knal je de volgende uitdagende missie in. Zorg ervoor dat wij winnen, moedige verzetsstrijder!

Neem deel aan het gevecht bij de basis van de Resistance!Drijf de First Order terug met de Resistance Ski Speeder met veermechanisme-geschut en een cockpit met ruimte voor een minifiguur. De set bevat ook een commandotoren, een loopgraaf voorzien van bewapening en 5 minifiguren.

Dit spannende Verdediging van Crait LEGO Star Wars speelgoed beschikt over alles wat een verzetsstrijder nodig heeft om de legendarische eindstrijd uit Star Wars: The Last Jedi na te spelen. De set bevat een zeer gedetailleerde Resistance Ski Speeder met veermechanisme-geschut, een verwijderbaar motorgedeelte, een minifiguurcockpit en een stabilisator die omlaag kan worden gebracht. Er is ook een commandotoren met een noppenschieter bovenop en diverse wapens en gereedschappen, plus een uitklapbare loopgraaf met draaiend laserkanon, veermechanisme-geschut en een geschutsopstelling met noppenschieter. Inclusief 5 minifiguren.

Specificaties:• Inclusief 5 minifiguren: Captain Poe Dameron, Admiral Ematt, een Resistance Trooper en 2 First Order Snowtroopers. • De set bestaat uit een Resistance Ski Speeder, commandotoren en een uitvouwbare loopgraaf. • De Ski Speeder is voorzien van 2 wapens met veermechanisme, een verwijderbaar motorgedeelte, een minifiguurcockpit en een stabilisator die omlaag kan worden gebracht. • De loopgraaf heeft een draaibaar laserkanon met veermechanisme-geschut en een geschutsopstelling met noppenschieter. • De commandotoren van 3 verdiepingen heeft opslagruimte voor de meegeleverde wapen- en gereedschapselementen. • Wapens: een blasterpistool en 6 blasters. • Ook inclusief Admiral Ematts elektroverrekijker. • Speel je eigen legendarische scènes na uit Star Wars: The Last Jedi. • Dit LEGO Star Wars speelgoed is geschikt voor kinderen van 9-14 jaar. • De Ski Speeder is ca. 12 cm hoog, 22 cm lang en 38 cm breed. • De commandotoren inclusief loopgraaf is ca. 12 cm hoog, 21 cm breed en 9 cm diep.

Belangrijkste kenmerken:
Minimale leeftijd: 9
Maximale leeftijd: 14
KelCha.nl zegt:KelCha zegt:Bereid de Resistance Ski Speeder voor op een onvergetelijk gevecht tegen de First Order bij de basis van de Resistance! Beman het laserkanon en de noppenschieter bij de loopgraaf en houd een oogje in het zeil in de commandotoren. Laad het veermechanisme-geschut van de Ski Speeder en controleer de motor. Wanneer de vijand nadert, plaats je Poe in de cockpit en knal je de volgende uitdagende missie in. Zorg ervoor dat wij winnen, moedige verzetsstrijder!
Leeftijd: 9-14
Aantal onderdelen: 746
MisterBricks.nl zegt:MisterBricks zegt:LEGO Star Wars 75202 Verdediging van Crait
ASK-Bricks24.nl zegt:ASK-Bricks24 zegt:Neem deel aan het gevecht bij de basis van de Resistance!
Bereid de Resistance Ski Speeder voor op een onvergetelijk gevecht tegen de First Order bij de basis van de Resistance! Beman het laserkanon en de knoppenschieter bij de loopgraaf en houd een oogje in het zeil in de commandotoren. Laad het veermechanisme-geschut van de Ski Speeder en controleer de motor. Wanneer de vijand nadert, plaats je Poe in de cockpit en knal je de volgende uitdagende missie in. Zorg ervoor dat wij winnen, moedige verzetsstrijder!
~ De set bestaat uit een Resistance Ski Speeder, commandotoren en een uitvouwbare loopgraaf.
~ De Ski Speeder is voorzien van 2 wapens met veermechanisme, een minifiguurcockpit een
verwijderbaar motorgedeelte en een stabilisator die omlaag kan worden gebracht.
~ De loopgraaf heeft een draaibaar laserkanon met veermechanisme-geschut en
een geschutsopstelling met knoppenschieter.
~ De commandotoren van 3 verdiepingen heeft opslagruimte voor de meegeleverde
wapens en gereedschap.
~ Speel spannende scènes na uit de enorm populaire film Star Wars: The Last Jedi.
? Inclusief 5 minifiguren: Captain Poe Dameron, Admiral Ematt, een Resistance Trooper
en 2 First Order Snowtroopers.
? Ook inclusief Admiral Ematts elektroverrekijker.
? Wapens: blasterpistool en 6 blasters.
? Ski Speeder is ca. 12cm hoog, 22cm lang en 38cm breed.
? Commandotoren inclusief loopgraaf is ca. 12cm hoog, 21cm breed en 9cm diep.
Koopjesmarkthal.nl zegt:Koopjesmarkthal zegt:- Lego Star Wars Verdediging van Crait
- Bereid de Resistance Ski Speeder voor op een onvergetelijk gevecht tegen de First Order bij de basis van de Resistance
- Beman het laserkanon en de noppenschieter bij de loopgraaf en houd een oogje in het zeil in de commandotoren
- Laad het veermechanisme-geschut van de Ski Speederen controleer de motor
- Wanneer de vijand nadert, plaats je Poe in de cockpit enknal je de volgende uitdagende missie in
- Zorg ervoor dat wij winnen, moedige verzetsstrijder
- 746 delig
- Geschikt voor kinderen van 9-14 jaar
Bigshopunit.com zegt:Bigshopunit.com zegt:- Lego Star Wars Verdediging van Crait
- Bereid de Resistance Ski Speeder voor op een onvergetelijk gevecht tegen de First Order bij de basis van de Resistance
- Beman het laserkanon en de noppenschieter bij de loopgraaf en houd een oogje in het zeil in de commandotoren
- Laad het veermechanisme-geschut van de Ski Speederen controleer de motor
- Wanneer de vijand nadert, plaats je Poe in de cockpit enknal je de volgende uitdagende missie in
- Zorg ervoor dat wij winnen, moedige verzetsstrijder
- 746 delig
- Geschikt voor kinderen van 9-14 jaar
Appieshop.com zegt:Appieshop.com zegt:Lego Star Wars Verdediging van CraitBereid de Resistance Ski Speeder voor op een onvergetelijk gevecht tegen de First Order bij de basis van de ResistanceBeman het laserkanon en de noppenschieter bij de loopgraaf en houd een oogje in het zeil in de commandotorenLaad het veermechanisme-geschut van de Ski Speederen controleer de motorWanneer de vijand nadert, plaats je Poe in de cockpit enknal je de volgende uitdagende missie inZorg ervoor dat wij winnen, moedige verzetsstrijder746 deligGeschikt voor kinderen van 9-14 jaar
Prijskeurig.nl zegt:Prijskeurig zegt:- Lego Star Wars Verdediging van Crait
- Bereid de Resistance Ski Speeder voor op een onvergetelijk gevecht tegen de First Order bij de basis van de Resistance
- Beman het laserkanon en de noppenschieter bij de loopgraaf en houd een oogje in het zeil in de commandotoren
- Laad het veermechanisme-geschut van de Ski Speederen controleer de motor
- Wanneer de vijand nadert, plaats je Poe in de cockpit enknal je de volgende uitdagende missie in
- Zorg ervoor dat wij winnen, moedige verzetsstrijder
- 746 delig
- Geschikt voor kinderen van 9-14 jaar
Multimediabay.nl zegt:Multimediabay zegt:LEGO Star Wars - Verdediging van Crait (Speelgoed - Speelgoed)

Alle aanbieders

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: Bouwstenen

Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2018 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.