Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Zwembad filter - Poolfiter set 400 - 6.0 m³/h

284,05
Gratis verzending!
-
+
  • Levertijd: 2 - 5 werkdagen
  • Inclusief beslist.nl OK-garantie
  • Bedenktijd: minimaal 14 dagen
  • Klantbeoordeling Tuinexpress.nl:Klantbeoordeling Tuinexpress: (421)
Filtervat op voetplaat met alle voerzieningen (6-standenklep, filters, manometer, enz.), pomp, voet en verbindingsslang.
Bevestigingen voor ingang- en uitgangsslangen met diamter 38mm en 50mm. Bekijk hieronder de verschillende filtersets en specificaties. Poolfiter set 300 - 2.5 m³/h
Type pomp: Tp 25
Vermogen pomp: 0.25 hp / 0.18 kw
Diameter filtervat: 300mm
Doorvoercapaciteit: Max 2.5 m³/h
Systeemdruk: Max 3.5 bar
Vullen met fiterend kiezelzand tot max: 25 kilo
Korrelfijheid: 0.40 - 1.25 mm
Klep: 4 Kanalen
Aansluiting voor aan- en afzuigen: 1½”
Garantie: 2 jaar
Poolfiter set 400 - 4.0 m³/h
Type pomp: Tp 35
Vermogen pomp: 0.35 hp / 0.25 kw
Diameter filtervat: 400mm
Doorvoercapaciteit: Max 4.0 m³/h
Systeemdruk: Max 3.5 bar
Vullen met fiterend kiezelzand tot max: 50 kilo
Korrelfijheid: 0.40 - 1.25 mm
Klep: 6 Kanalen
Aansluiting voor aan- en afzuigen: 1½”
Garantie: 2 jaar
Poolfiter set 400 - 6.0 m³/h
Type pomp: Tp 50
Vermogen pomp: 0.50 hp / 0.37 kw
Diameter filtervat: 400mm
Doorvoercapaciteit: Max 6.0 m³/h
Systeemdruk: Max 3.5 bar
Vullen met fiterend kiezelzand tot max: 50 kilo
Korrelfijheid: 0.40 - 1.25 mm
Klep: 6 Kanalen
Aansluiting voor aan- en afzuigen: 1½
Garantie: 2 jaar
Poolfiter set 500 - 9.0 m³/h
Type pomp: Tp 75
Vermogen pomp: 0.75 hp / 0.56 kw
Diameter filtervat: 500mm
Doorvoercapaciteit: Max 9.0 m³/h
Systeemdruk: Max 3.5 bar
Vullen met fiterend kiezelzand tot max: 75 kilo
Korrelfijheid: 0.40 - 1.25 mm
Klep: 6 Kanalen
Aansluiting voor aan- en afzuigen: 1½
Garantie: 2 jaar
Poolfiter set 600 - 13.0 m³/h
Type pomp: Tp 120
Vermogen pomp: 1.20 hp / 0.90 kw
Diameter filtervat: 600mm
Doorvoercapaciteit: Max 13.0 m³/h
Systeemdruk: Max 3.5 bar
Vullen met fiterend kiezelzand tot max: 100 kilo
Korrelfijheid: 0.40 - 1.25 mm
Klep: 6 Kanalen
Aansluiting voor aan- en afzuigen: 1½
Garantie: 2 jaar
  • Merk: Ubbink
  • Type: Filtercartridges
productinformatie
Frank.nl zegt:Frank zegt:Ubbink Zwembadfiltersysteem 400 Plus Het Ubbink Zwembadfiltersysteem 400 Plus is een complete set voor het reinigen van uw zwembadwater. De set bestaat uit een Ubbink Poolmax TP 50 Zwembadpomp , een Ubbink Zandfilter 400 en de benodigde verbindingsstukken. Ook worden een manometer en vier slangkoppelingen meegeleverd. Twee slangkoppelingen hebben een diameter van 38 millimeter. De andere twee een diameter van 50 millimeter. Daarnaast is de levering inclusief montagemateriaal en een steun voor filter en pomp. Zo beschikt u over een compleet systeem waarmee u zwembadwater kunt oppompen en vrij kunt maken van vuildeeltjes. Doorvoercapaciteit: 6000 liter per uur Het Ubbink Zwembadfiltersysteem 400 Plus heeft een doorvoercapaciteit van maximaal 6000 liter per uur. In de tank van het zandfilter is plek 50 kilogram kiezelzand. De korrelfijnheid is tussen de 0,4 en 1,25 millimeter. De slangaansluitingen voor aan- en afzuigen hebben een doorsnede van anderhalve inch. Dit komt neer op 38,1 millimeter. De maximale systeemdruk is 3,5 bar. De buitenkant van het filter heeft een omtrek van 400 millimeter. De garantieperiode bij het Ubbink Zwembadfiltersysteem 400 Plus is twee jaar. Zwembadfilter met 6-kanaalsklep De multiklep bovenop het zandfilter beschikt over zes kanalen. Dit komt erop neer dat het filter in zeven standen kan worden gezet: de winterstand, filterstand, reinigingsstand, spoelstand, circulatiestand en de standen 'leeg' en 'dicht'. De winterstand is bedoeld om bevriezing te voorkomen en de filterstand is bedoeld voor het filteren van het zwembadwater. Met de reinigingsstand kan het zand onderin het filter worden schoongemaakt en met de spoelstand kan de kop van de klep worden schoongespoeld. Daar hoopt zich in de loop der tijd namelijk slib op. De circulatiestand is bedoeld voor het laten bewegen van het water door het bad (om er bijvoorbeeld zuiveringsmiddelen in op te laten lossen). Met de stand 'leeg' leegt u in zijn geheel het zwembad en wanneer u de klep op 'dicht' zet, kunt u overgaan tot het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan het filter. Werking zwembadfiltersysteem De eerste filtering van zwembadwater vindt plaats in de skimmer, die net onder de zwembadrand zit. Een skimmer filtert de grootste vuildeeltjes uit het water, waaronder bladeren en andere grote soorten vuil. Hierna pompt de zwembadpomp het water door naar de klep van het zwembadfilter. Het water wordt dan overgebracht naar de bak van het filter. Hier onderin zit zand, waar het water onder druk doorheen spoelt. Door dit proces verdwijnen de kleinere vuildeeltjes, zoals insecten en zaden, grotendeels uit het water. Vervolgens wordt het water naar het zwembad teruggestuwd. Op onderstaande illustratie is de werking van de zandfilterset zichtbaar gemaakt:
vidaXL.nl zegt:vidaXL zegt:Dit Ubbink zwembadfilter set 400 7504642 incl.
Pomp TP 50 is ontworpen om de filtratie te behandelen voor veel soorten zwembaden.
Dit pomp- en filtersysteem is ontworpen als een goedkope onderhoudsoptie om uw zwembadwater ongerept te houden.
Het principe van zandfiltrering is als volgt: Het poolwater wordt uit het zwembad gezogen (skimmer- / vacuümverbindingspunt) door de pomp dan via de 6-wegklep, afhankelijk van het type, naar de tank gestuurd waar het filtermedium ( Zand in dit geval) is gelegen.
Onder druk loopt het water door het zand.
Dit ontdooit de meeste onzuiverheden voordat het door de afzuigers gaat en terug naar de klep via de opvangbuis komt.
Het wordt uiteindelijk teruggekeerd naar het zwembad.
De poolfilter set 400 heeft 6 functies: Winter, filtratie, was, spoelen, circulatie en uit.
De set bevat een TP 50 pomp en heeft een stroming van max.
6,0 m³ / u.

Specificaties:

Buitendiameter van filter: 400 mm (16 "") Stroomsnelheid (8 m waterkolom): Max. 6,0 m³ / h Druk van het systeem: Max. 3,5 bar Silica Filter Zand Capaciteit: Max. 50 kg Meerdere kanalen: Klep: 6 manieren zuigkracht verbinding Functies: Winter / Filtreren / Wassen / Spoelen / Circulatie / Uit Inbegrepen pomp: TP 50 Pompvermogen: 0,50 HP / 0,37 kW Inbegrepen accessoires: 1 x Filter + Pomp support 1 x Assembleer kit (hardware) 1 x Pomp verbindingsslang 1 x Druk peil 2 x Slang verbinding (38 mm) 2 x Slang verbinding (50 mm)
Majakoi.nl zegt:Majakoi zegt:Ubbink Zwembadfiltersysteem 400 Plus
Het Ubbink Zwembadfiltersysteem 400 Plus is een complete set voor het reinigen van uw zwembadwater. De set bestaat uit een Ubbink Zwembadpomp TP-50 en een Ubbink Zandfilter 400 en de benodigde verbindingsstukken. Ook worden een manometer en vier slangkoppelingen meegeleverd. Twee slangkoppelingen hebben een diameter van 38 millimeter. De andere twee een diameter van 50 millimeter. Daarnaast is de levering inclusief montagemateriaal en een steun voor filter en pomp. Zo beschikt u over een compleet systeem waarmee u zwembadwater kunt oppompen en vrij kunt maken van vuildeeltjes.

Doorvoercapaciteit: 6000 liter per uur
Het Ubbink Zwembadfiltersysteem 400 Plus heeft een doorvoercapaciteit van maximaal 6000 liter per uur. In de tank van het zandfilter is plek 50 kilogram kiezelzand. De korrelfijnheid is tussen de 0,4 en 1,25 millimeter. De slangaansluitingen voor aan- en afzuigen hebben een doorsnede van anderhalve inch. Dit komt neer op 38,1 millimeter. De maximale systeemdruk is 3,5 bar. De buitenkant van het filter heeft een omtrek van 400 millimeter. De garantieperiode bij het Ubbink Zwembadfiltersysteem 400 Plus is twee jaar.

Zwembadfilter met 6-kanaalsklep
De multiklep bovenop het zandfilter beschikt over zes kanalen. Dit komt erop neer dat het filter in zeven standen kan worden gezet: de winterstand, filterstand, reinigingsstand, spoelstand, circulatiestand en de standen 'leeg' en 'dicht'. De winterstand is bedoeld om bevriezing te voorkomen en de filterstand is bedoeld voor het filteren van het zwembadwater. Met de reinigingsstand kan het zand onderin het filter worden schoongemaakt en met de spoelstand kan de kop van de klep worden schoongespoeld. Daar hoopt zich in de loop der tijd namelijk slib op. De circulatiestand is bedoeld voor het laten bewegen van het water door het bad (om er bijvoorbeeld zuiveringsmiddelen in op te laten lossen). Met de stand 'leeg' leegt u in zijn geheel het zwembad en wanneer u de klep op 'dicht' zet, kunt u overgaan tot het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan het filter.

Werking zwembadfiltersysteem
De eerste filtering van zwembadwater vindt plaats in de skimmer, die net onder de zwembadrand zit. Een skimmer filtert de grootste vuildeeltjes uit het water, waaronder bladeren en andere grote soorten vuil. Hierna pompt de zwembadpomp het water door naar de klep van het zwembadfilter. Het water wordt dan overgebracht naar de bak van het filter. Hier onderin zit zand, waar het water onder druk doorheen spoelt. Door dit proces verdwijnen de kleinere vuildeeltjes, zoals insecten en zaden, grotendeels uit het water. Vervolgens wordt het water naar het zwembad teruggestuwd. Op onderstaande illustratie is de werking van de zandfilterset zichtbaar gemaakt:

370 watt vermogen
Doorstroomcapaciteit: 6000 liter per uur
Inclusief manometer en slangkoppelstukken
Twee jaar garantie
Montagemateriaal meegeleverd
Plek voor 50 kilo zand
Excl 50kg filterzand 0,40 - 1,25mm

Technische eigenschappen

Maximale druk

3,5 bar

Vermogen

370 W

Inhoud zandtank

50 kg

Manometer
incl

Soort klep

6-kanaalsklep

Doorstroomcapaciteit

6000 l/u

Korrelfijnheid

0,4 – 1,25 mm

Diameter slangaansluiting

38,1 mm

Alle aanbieders

Andere varianten

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: Zwembadfilters

Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2019 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.