Barbecook Modern 60 - Vuurschaal - Smeedijzer - Zwart - 60x32cm
Barbecook Modern 60 - Vuurschaal - Smeedijzer - Zwart - 60x32cm

Barbecook Modern 60 - Vuurschaal - Smeedijzer - Zwart - 60x32cm

119,95Vergelijk prijzen
Laagste prijs inclusief verzending
bol.com
Shopscore(39k+)
119,95
Gratis2 dagen
Snelste levering
Vuurkorfwinkel.nl
Shopscore(110)
149,-
GratisVoor 15:00 besteld morgen in huis.
H 33 cm
Amazon.nl
Shopscore(686)
157,80
Gratis1 - 3 werkdagen
Praxis.nl
Shopscore(1k+)
169,-
GratisNa 1 uur af te halen in de winkel
Stradava.eu
Shopscore(14)
209,70
Gratis3 - 9 werkdagen

Specificaties

EAN5400269221942
MerkBarbecook
MateriaalMetaal
KleurZwart

Beschrijving

Wat is er zaliger dan gezellig bijbabbelen met een hapje & drankje rond een knisperend vuur in het gezelschap van enkele vrienden of familie? We zouden het niet weten! De vuurschaal is dan ook een gewilde tool bij jong en oud. Het hele jaar door te gebruiken, gemakkelijk in onderhoud en over het algemeen vrij compact. Kort gezegd, een vuurschaal is het investeren waard! Wat zijn de voordelen van de Modern 60 vuurschaal? De Modern 60 vuurschaal heeft een mat zwarte kleur en is uiterst elegant van vorm. Met deze vuurschaal creëer je dus niet enkel warmte en gezelligheid, de schaal is bovendien een ware streling voor het oog. Deze vuurschaal bestaat uit een ronde kuip met daaronder een effen rond vlak en staat op drie stevige poten. De Modern 60 heeft – zoals de naam al doet vermoeden – een diameter van 60 cm en is 33 cm hoog. De vuurschaal is gemaakt uit uiterst kwalitatief materiaal, namelijk gietijzer. Gietijzer houdt de warmte extra goed vast en garandeert dus een constante verspreiding van een aangename temperatuur. Met de Modern 60 vuurschaal ben je bijgevolg zeker van een knusse avond vol plezier! Hoe werkt een Modern 60 vuurschaal? Het aanmaken van de Modern 60 vuurschaal is heel simpel. Het is ten eerste belangrijk de vuurschaal op een veilige plaats met vlakke ondergrond te zetten, ver van brandbare voorwerpen. Eenmaal dit ok is, kan het avontuur beginnen. Leg allereerst wat aanmaakhout en enkele Barbecook aanmaakblokjes op de bodem van de vuurschaal en steek ze aan met behulp van de extra lange lucifers of aansteker. Bouw vervolgens een piramide met een 5-tal houtblokken. Je werkt het best met stukken beuk of eik om een gelijkmatige hitte te creëren. Eik en beuk branden lang en geven mooie vlammen. Het is belangrijk dat je hout droog is. Indien dit niet het geval is, sist het hout in je vuur, geeft het amper warmte en veroorzaakt het donkere rook. Zorg er vervolgens voor dat de wind goed zit om het vuur in je vuurschaal aan te wakkeren. Blaas ook zelf regelmatig wat lucht door je vuur. Gebruik in geen geval een vloeibare brandstof zoals spiritus, dit is levensgevaarlijk. Eenmaal je vuurtje brandt, is het de kunst om dit te onderhouden en op gelijke temperatuur te houden. Dit doe je door steeds houtblokken toe te voegen op de plaatsen waar het minder gloeit.