Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal
Gardena Comfort wandslanghouder roll-up compleet 35 m Bekijk shops

Gardena Comfort wandslanghouder roll-up compleet 35 m

Maakt besproeien bijzonder eenvoudig en comfortabel. De slang wordt automatisch opgerold. De praktische slangenbox wordt aan de muur bevestigd en is 180 ° zwenkbaar. De slang kan met weinig inspanning worden uitgetrokken en gestopt met korte tussenpozen van maximaal 50 cm. De kwaliteitsslang van 13 mm (½'') levert een hoge waterdoorstroom en optimale werking van de sproeier. Een geïntegreerde stalen veer perfect op de slanglengte afgestemd, zorgt voor een krachtige, gelijkmatige slangretractie. De geïntegreerde slanggeleider voorkomt verdraaien en verstrengeling van de slang. Na gebruik kan de aansluitslang eenvoudig op de druppelstop bevestigd worden om weglopen van water te voorkomen. Broezen, sproeiers en wasborstels kunnen worden opgehangen aan de wandhouder zodat ze altijd onder handbereik zijn. Voor de winter kan de slangenbox eenvoudig met de ergonomisch gevormde handgreep van de houder afgehaald worden voor opslag in een vorstvrije ruimte. De wandslangenbox is compleet uitgerust met een 35 meter lange kwaliteitsslang, een 2 meter lange aansluitslang, een traploos verstelbare tuinspuit en de benodigde Original Gardena System onderdelen: drie slangstukken, een standaard slangkoppeling en een waterstop. Dankzij de meegeleverde wandhouder, samen met schroeven en pluggen, is de montage een fluitje van een cent.Full size 21076980_2.jpgBtw code1Inhoud consumentenverpakking1 setWat zit er in de dooswandhouder met bevestigingsmaterialen, kwaliteitsslang 35 m, aansluitslang 2 m, traploos verstelbare tuinspuit, 3 slangstukken, een standaard slangkoppeling en een waterstopMerkGardenaSerieComfortType8024-20Slangdiameter13 mm (1/2")Slanglengte35 mType slanghouderBox
De meeste shoppers kiezen
"Klasse shop" 3 reviews »
Voor 15 uur besteld, zelfde dag verzonden
169,65
Bij je thuis voor 176,15
Webshop Keurmerk
Bestel bij Klassegereedschap.nl
"Klasse shop" 55 reviews »
Levertijd: 4 - 7 werkdagen
165,-
Gratis thuisbezorgd!
Webshop Keurmerk
Bestel bij Toolmax.nl
"Klasse shop" 456 reviews »
Levertijd: 4 - 5 werkdagen
174,95
Gratis thuisbezorgd!
Webshop Keurmerk
Bestel bij Werkenmetmerken.nl

Prijzen voor Gardena Comfort wandslanghouder roll-up compleet 35 mTe koop bij 9 shops

dagprijs levertijd beoordeling shops  
"Klasse shop" Gardena Comfort wandslanghouder roll-up compleet 35 m  -  Bij je thuis voor 176,15 Voor 15 uur besteld, zelfde dag verzonden 169,65
"Klasse shop" Wandslangenbox 35 roll-up automatic (8024)  -  Gratis thuisbezorgd! Levertijd: 4 - 7 werkdagen 165,-
"Klasse shop" Gardena wand-slangenbox roll-up auto 35m  -  Gratis thuisbezorgd! Levertijd: 4 - 5 werkdagen 174,95
"Klasse shop" Gardena Comfort 35 Roll-up Automatic  -  Gratis thuisbezorgd! Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis 139,99
"Prima shop" Gardena Wandslangenbox 35 m  -  Gratis thuisbezorgd! Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis 174,95 140,99
"Prima shop" Gardena wandslangenbox Roll 35  -  Gratis thuisbezorgd! Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis 158,-
"Klasse shop" Gardena wandslangenbox 35 roll-up automatic  -  Gratis thuisbezorgd! Levertijd: onbekend 174,99
"Klasse shop" Gardena Comfort wandslanghouder roll-up compleet 35 m  -  Gratis thuisbezorgd! op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis 170,95
"Prima shop" Gardena wand slangenbox roll up auto 35mtr  -  Gratis thuisbezorgd! Levertijd: 8 werkdagen 174,89 157,39
Bekijk alle 9 shops
Specificaties
Algemene productdetails
MerkGardena
SoortTuinslanghaspels
Klassegereedschap.nl zegt: Maakt besproeien bijzonder eenvoudig en comfortabel. De slang wordt automatisch opgerold. De praktische slangenbox wordt aan de muur bevestigd en is 180 ° zwenkbaar. De slang kan met weinig inspanning worden uitgetrokken en gestopt met korte tussenpozen van maximaal 50 cm. De kwaliteitsslang van 13 mm (½'') levert een hoge waterdoorstroom en optimale werking van de sproeier. Een geïntegreerde stalen veer perfect op de slanglengte afgestemd, zorgt voor een krachtige, gelijkmatige slangretractie. De geïntegreerde slanggeleider voorkomt verdraaien en verstrengeling van de slang. Na gebruik kan de aansluitslang eenvoudig op de druppelstop bevestigd worden om weglopen van water te voorkomen. Broezen, sproeiers en wasborstels kunnen worden opgehangen aan de wandhouder zodat ze altijd onder handbereik zijn. Voor de winter kan de slangenbox eenvoudig met de ergonomisch gevormde handgreep van de houder afgehaald worden voor opslag in een vorstvrije ruimte. De wandslangenbox is compleet uitgerust met een 35 meter lange kwaliteitsslang, een 2 meter lange aansluitslang, een traploos verstelbare tuinspuit en de benodigde Original Gardena System onderdelen: drie slangstukken, een standaard slangkoppeling en een waterstop. Dankzij de meegeleverde wandhouder, samen met schroeven en pluggen, is de montage een fluitje van een cent.Full size 21076980_2.jpgBtw code1Inhoud consumentenverpakking1 setWat zit er in de dooswandhouder met bevestigingsmaterialen, kwaliteitsslang 35 m, aansluitslang 2 m, traploos verstelbare tuinspuit, 3 slangstukken, een standaard slangkoppeling en een waterstopMerkGardenaSerieComfortType8024-20Slangdiameter13 mm (1/2")Slanglengte35 mType slanghouderBox
Toolmax.nl zegt: Gardena wandslangenbox 35 roll-up automatic (8024)

Compact en direct klaar voor gebruik: De 35 roll-up automatic - voor grotere tuinen

* De GARDENA Comfort wandslangenbox 35 roll-up automatic maakt besproeien bijzonder eenvoudig en comfortabel.
* De slang wordt automatisch opgerold. De praktische slangenbox wordt aan de muur bevestigd en is 180 ° zwenkbaar.
* De slang kan met weinig inspanning worden uitgetrokken en gestopt met korte tussenpozen van maximaal 50 cm.
* De kwaliteitsslang van 13 mm (½'') levert een hoge waterdoorstroom en optimale werking van de sproeier.
* Met een korte ruk aan de slang, wordt de vergrendeling opgeheven en wordt de slang door de roll-up automatisch de box ingetrokken zonder dat u hier verder iets voor hoeft te doen.
* Uw handen blijven schoon. Een geïntegreerde stalen veer perfect op de slanglengte afgestemd, zorgt voor een krachtige, gelijkmatige slangretractie.
* De geïntegreerde slanggeleider voorkomt verdraaien en verstrengeling van de slang.
* Na gebruik kan de aansluitslang eenvoudig op de druppelstop bevestigd worden om weglopen van water te voorkomen.
* Broezen, sproeiers en wasborstels kunnen worden opgehangen aan de wandhouder zodat ze altijd onder handbereik zijn.
* Voor de winter kan de slangenbox eenvoudig met de ergonomisch gevormde handgreep van de houder afgehaald worden voor opslag in een vorstvrije ruimte.
* De wandslangenbox is compleet uitgerust met een 35-meter lange kwaliteitsslang, een 2 meter lange aansluitslang, een traploos verstelbare tuinspuit (art. nr. 8114)
* en de benodigde Original GARDENA System onderdelen: drie slangstukken (art.nr. 900, 901, 902), een standaard slangkoppeling (art. nr. 915) en een waterstop (art.nr. 913).
* Dankzij de meegeleverde wandhouder, samen met schroeven en pluggen, is de montage een fluitje van een cent.
* Besproeien is heel eenvoudig - met de Comfort wandslangenbox 35 roll-up automatisch.
Flexibel gebruik een eenvoudig transport * De praktische wandhouder maakt dit mogelijk: De slangenbox kan 180° worden gezwenkt.
* Dit voorkomt knikken van de slang tijdens het watergeven en de box kan tegen de wand worden gedraaid voor een plaatsbesparende opslag.
* In de winter kan de slangenbox eenvoudig van de wandhouder worden afgenomen voor opslag op een vorstvrije plaats.
Alles binnen handbereik * De slang is altijd binnen handbereik en de verschillende aansluitstukken zijn altijd daar waar u ze nodig hebt.
* Want: spuiten, sproeiers en wasborstels kunnen eenvoudig aan de wandhouder worden opgehangen.
Niet meer bukken, niet meer draaien en geen vuile handen * In een oogwenk is de 15 meter lange tuinslang klaar voor gebruik op de gewenste plek en in de gewenste lengte.
* Door een korte ruk aan de slang na gebruik, wordt deze automatisch opgerold.
* De geïntegreerde slanggeleider zorgt ervoor dat de slang veilig en gelijkmatig oprolt zonder verdraaien of in de war raken.
Water besparen * Praktisch: Nadat u de aansluitslang heeft losgekoppeld van de kraan, bevestigt u deze op de druppelstop.
* Zo loopt er geen water uit na gebruik of tijdens transport.
Compleet geleverd. KLaar voor gebruik. * Compleet geleverd: De wandslangenbox bestaat uit de box, tuinslang, tuinspuit en wandhouder.
* De 2 meter lange aansluitslang en alle aansluitstukken zijn tevens ingesloten.
* Dit zorgt er voor dat de praktische slangbox direct in gebruik kan worden genomen.
Werkenmetmerken.nl zegt: De GARDENA Comfort wandslangenbox 35 roll up automatic maakt besproeien bijzonder eenvoudig en comfortabel. De slang wordt automatisch opgerold. De praktische slangenbox wordt aan de muur bevestigd en is 180 zwenkbaar. De slang kan met weinig inspanning worden uitgetrokken en gestopt met korte tussenpozen van maximaal 50 cm. De kwaliteitsslang van 13 mm levert een hoge waterdoorstroom en optimale werking van de sproeier. Met een korte ruk aan de slang, wordt de vergrendeling opgeheven en wordt de slang door de roll up automatisch de box ingetrokken zonder dat u hier verder iets voor hoeft te doen. Uw handen blijven schoon. Een ge ntegreerde stalen veer perfect op de slanglengte afgestemd, zorgt voor een krachtige, gelijkmatige slangretractie. De ge ntegreerde slanggeleider voorkomt verdraaien en verstrengeling van de slang. Na gebruik kan de aansluitslang eenvoudig op de druppelstop bevestigd worden om weglopen van water te voorkomen. Broezen, sproeiers en wasborstels kunnen worden opgehangen aan de wandhouder zodat ze altijd onder handbereik zijn. Voor de winter kan de slangenbox eenvoudig met de ergonomisch gevormde handgreep van de houder afgehaald worden voor opslag in een vorstvrije ruimte. De wandslangenbox is compleet uitgerust met een 35 meter lange kwaliteitsslang, een 1,5 meter lange aansluitslang, een traploos verstelbare tuinspuit art. nr. 8114 en de benodigde Original GARDENA System onderdelen drie slangstukken art.nr. 900, 901, 902 , een standaard slangkoppeling art. nr. 915 en een waterstop art.nr. 913 . Dankzij de meegeleverde wandhouder, samen met schroeven en pluggen, is de montage een fluitje van een cent. Besproeien is heel eenvoudig met de Comfort wandslangenbox 35 roll up automatisch. De praktische wandhouder maakt dit mogelijk De slangenbox kan 180 worden gezwenkt. Dit voorkomt knikken van de slang tijdens het watergeven en de box kan tegen de wand worden gedraaid voor een plaatsbesparende opslag. In de winter kan de slangenbox eenvoudig van de wandhouder worden afgenomen voor opslag op een vorstvrije plaats. De slang is altijd binnen handbereik en de verschillende aansluitstukken zijn altijd daar waar u ze nodig hebt. Want spuiten, sproeiers en wasborstels kunnen eenvoudig aan de wandhouder worden opgehangen. In een oogwenk is de 15 meter lange tuinslang klaar voor gebruik op de gewenste plek en in de gewenste lengte. Door een korte ruk aan de slang na gebruik, wordt deze automatisch opgerold. De ge ntegreerde slanggeleider zorgt ervoor dat de slang veilig en gelijkmatig oprolt zonder verdraaien of in de war raken. Everything complete The Wall Mounted Hose Box includes the box, hose, nozzle and wall bracket. The connecting hose and all connection fittings are also supplied. This renders the practical Hose Box ready for immediate use. Praktisch Nadat u de aansluitslang heeft losgekoppeld van de kraan, bevestigt u deze op de druppelstop. Zo loopt er geen water uit na gebruik of tijdens transport.
Toepassing:
Flexibel gebruik een eenvoudig transport
alles binnen handbereik
niet meer bukken, niet meer draaien en geen vuile handen
compleet geleverd. Snel in gebruik te nemen.
no water spill
.
Eigenschappen:
Slanglengte: 35 m
slangdiameter: 13 mm
aangedreven: veer
.
Coolblue.nl zegt: Met de Gardena Comfort 35 Roll-up Automatic ben je van alle gemakken voor een tuinslang voorzien. Je bevestigt de wandhouder aan de muur en schuift de box erin. Hierin is hij 180 graden zwenkbaar. Je rekt de slang uit tot de gewenste lengte en je besproeit je tuin. Zo kom je met deze 35 meter lange 13 millimeter (1/2"") tuinslang met gemak in iedere hoek van je tuin. Ben je klaar, dan trek je kort aan de slang en hij rolt vanzelf weer op. De druppelstop voorkomt dat je water verpilt en in de praktische houder bewaar al je meegeleverde accessoires. Je neemt de Comfort 35 Roll-up Automatic van de wandhouder af voor de winteropslag.
Ga naar Coolblue.nl
Fonq.nl zegt: Met de Gardena wandslangenbox is het opruimen van de tuinslang, spuit en broezen gemakkelijker dan ooit! Sproei de tuin en na gebruik rolt de tuinslang zichzelf automatisch weer op in de afneembare box. Voortaan hou jij dus altijd schone handen!
Ga naar Fonq.nl
Blokker.nl zegt: Deze Gardena wandslangenbox Roll 35 is een aanwinst voor elke tuinliefhebber. Een praktisch artikel voor een mooie, verzorgde tuin.
Ga naar Blokker.nl
Deoosteindeonline.nl zegt: De Garden Comfort wandslangenbox 35 roll-up automatic rolt de slang automatisch op. Hierdoor wordt het opbergen van de slang na het besproeien zeer eenvoudig en comfortabel.De praktische slangenbox wordt aan de muur bevestigd en is 180 ° zwenkbaar. De slang kan met weinig inspanning worden uitgetrokken en gestopt met korte tussenpozen van maximaal 50 cm. De kwaliteitsslang van 13 mm (½'') levert een hoge waterdoorstroom en optimale werking van de sproeier. Met een korte ruk aan de slang, wordt de vergrendeling opgeheven en wordt de slang door de roll-up automatisch de box ingetrokken zonder dat u hier verder iets voor hoeft te doen. Uw handen blijven schoon. Een geïntegreerde stalen veer perfect op de slanglengte afgestemd, zorgt voor een krachtige, gelijkmatige slangretractie. De geïntegreerde slanggeleider voorkomt verdraaien en verstrengeling van de slang.
Ga naar Deoosteindeonline.nl
Dobeno.nl zegt: Maakt besproeien bijzonder eenvoudig en comfortabel. De slang wordt automatisch opgerold. De praktische slangenbox wordt aan de muur bevestigd en is 180 ° zwenkbaar. De slang kan met weinig inspanning worden uitgetrokken en gestopt met korte tussenpozen van maximaal 50 cm. De kwaliteitsslang van 13 mm (½'') levert een hoge waterdoorstroom en optimale werking van de sproeier. Een geïntegreerde stalen veer perfect op de slanglengte afgestemd, zorgt voor een krachtige, gelijkmatige slangretractie. De geïntegreerde slanggeleider voorkomt verdraaien en verstrengeling van de slang. Na gebruik kan de aansluitslang eenvoudig op de druppelstop bevestigd worden om weglopen van water te voorkomen. Broezen, sproeiers en wasborstels kunnen worden opgehangen aan de wandhouder zodat ze altijd onder handbereik zijn. Voor de winter kan de slangenbox eenvoudig met de ergonomisch gevormde handgreep van de houder afgehaald worden voor opslag in een vorstvrije ruimte. De wandslangenbox is compleet uitgerust met een 35 meter lange kwaliteitsslang, een 2 meter lange aansluitslang, een traploos verstelbare tuinspuit en de benodigde Original Gardena System onderdelen: drie slangstukken, een standaard slangkoppeling en een waterstop. Dankzij de meegeleverde wandhouder, samen met schroeven en pluggen, is de montage een fluitje van een cent.
Warentuin.nl zegt: Wand-slangenbox roll-up auto.35mtr: met tuingereedschap van Gardena houdt u uw tuin gemakkelijk in de hand. Uit onze collectie bewatering. Van het merk Gardena, dit is een goed merk welke diverse producten verkoopt voor uw Bewatering. Het gaat om 1 artikel, tenzij anders aangeven. U bestelt een prachtige Gardena wand slangenbox roll up auto 35mtr, uit het assortiment autoreels, koop hem gemakkelijk en snel online! Warentuin verstuurt géén producten buiten Nederland & België. Bestellingen die toch worden geplaatst worden niet in behandeling genomen, niet ingeboekt en niet verzonden.
Lees meer product omschrijvingen
Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2018 beslist.nl™