Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Alecto WS-4800 Professioneel Weerstation

Laat je nooit meer verrassen door het weer dankzij dit draadloze WS-4800 Professionele Weerstation. De outdoor unit registreert alles, van temperatuur tot de hoeveelheid neerslag en windrichting. Data lees je af op een mooi verlicht display. Ga naar Fonq.nl
De meeste shoppers kiezen
"Klasse shop" 441 reviews »
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis
98,99
Gratis thuisbezorgd!
Thuiswinkel Waarborg
Bekijk op Fonq.nl
"Klasse shop" 1795 reviews »
Op werkdagen voor 22:30 uur besteld, volgende werkdag in huis
97,90
Gratis thuisbezorgd!
Geen keurmerken bekend
Bekijk op Frank.nl
"Klasse shop" 1980 reviews »
Levertijd: 2 werkdagen
114,45
Gratis thuisbezorgd!
Thuiswinkel Waarborg
Bekijk op vidaXL.nl

Prijzen voor Alecto WS-4800 Professioneel Weerstation 15 shops

dagprijs
levertijd
beoordeling
shops
 
"Klasse shop"
Maat: B 12 cm x H 19 cm + L  -  Nieuw  - Gratis thuisbezorgd!
Levertijd: Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis
98,99
"Klasse shop"
Alecto WS-4800 weerstation  -  Nieuw  - Gratis thuisbezorgd!
Levertijd: Op werkdagen voor 22:30 uur besteld, volgende werkdag in huis
97,90
"Klasse shop"
Alecto Draadloos weerstation WS-4800 wit  -  Nieuw  - Gratis thuisbezorgd!
Levertijd: 2 werkdagen
114,45
"Klasse shop"
Alecto weerstation WS-4800  -  Nieuw  - Gratis thuisbezorgd!
Levertijd: Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis
98,99
"Klasse shop"
Alecto WS-4800  -  Nieuw  - Gratis thuisbezorgd!
Levertijd: Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis
98,99
"Klasse shop"
ALECTO WS-4800  -  Nieuw  - Gratis thuisbezorgd!
Levertijd: Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis
99,99
"Klasse shop"
Alecto WS-4800 Professioneel Weerstation  -  Nieuw  - Gratis thuisbezorgd!
Levertijd: Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
149,39124,49
"Onbekend"
Alecto WS-4800 Weerstation  -  Nieuw  - Gratis thuisbezorgd!
Levertijd: Op werkdagen voor 17:30 uur besteld, volgende werkdag in huis
105,-
"Onbekend"
Alecto - WS-4800 Professioneel Draadloos Weerstation  -  Nieuw  - Gratis thuisbezorgd!
Levertijd: Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, volgende werkdag in huis
109,-
Alecto WS-4800 Professioneel Weerstation  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 128,90
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
120,95
"Klasse shop"
Alecto WS-4800 Professioneel Weerstation  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 129,01
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
143,55122,02
"Aardige shop"
Alecto WS-4800 Professioneel Weerstation  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 131,45
Levertijd: Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, volgende dag in huis
125,50
"Prima shop"
Alecto WS-4800 Professioneel Weerstation  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 137,45
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
130,50
"Klasse shop"
Alecto Ws-4800 Professioneel Wifi Weerstation | O.a. Temperatuur, Windsnelheid En Regenval Met Draadloze Buitenunit |  -  Nieuw  - Gratis thuisbezorgd!
Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis
97,90
"Prima shop"
Alecto WS-4800 Professioneel Weerstation  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 129,90
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
121,95
Bekijk alle 15 shops
Specificaties
Algemene productdetails
Merk Alecto
Kleur Zilver, Wit
Fonq.nl zegt: Fonq zegt: Laat je nooit meer verrassen door het weer dankzij dit draadloze WS-4800 Professionele Weerstation. De outdoor unit registreert alles, van temperatuur tot de hoeveelheid neerslag en windrichting. Data lees je af op een mooi verlicht display.
Ga naar Fonq.nl
Frank.nl zegt: Frank zegt: Altijd op de hoogte Met het Alecto WS-4800 weerstation ben je niet langer afhankelijk van televisie, internet of radio voor de weersvoorspelling en de meest actuele weerinformatie. Dit professionele, draadloze weerstation wordt geleverd met een complete set sensoren , namelijk een thermo-, hygro-, regen-, windrichtings- en windsnelheidsmeter. Temperatuur en luchtvochtigheid Met de WS-4800 ben je in één oogopslag op de hoogte van zowel de binnen- als de buitentemperatuur. Ook de gevoelstemperatuur wordt weergegeven, zodat je weet of je wel of geen jas aan moet trekken. Daarnaast wordt ook het dauwpunt getoond. De temperatuur kan door de WS-4800 worden weergegeven in Celsius of Fahrenheit . Behalve de temperatuur, wordt ook de luchtvochtigheid gemeten, zowel binnen als buiten. Geanimeerde weersvoorspelling Het verlichte display van dit Alecto weerstation toont een geanimeerde weersvoorspelling, die nauwkeurig en actueel is. De neerslagdata kunnen door de WS-4800 worden getoond per uur, per 24 uur, per week en per maand. Zo kun je altijd een uitgebreid overzicht opvragen. Diverse extra functies De Alecto WS-4800 geeft een vorstwaarschuwing, zodat je weet wanneer het gaat vriezen. Verder kun je een warmte-index en de maanstand bekijken. Ook voor de overschrijding van andere waarden kaneen alarm worden ingesteld . De radiogestuurde klok op het weerstation toont altijd de juiste tijd. Je kunt hem overigens ook gebruiken als wekker, hij beschikt namelijk over een alarm- en snoozefunctie. Batterijen Je kunt het display neerzetten of ophangen , net waar je voorkeur ligt. Bij dit weerstation krijg je vijf draadloze buitensensoren (868 MHz), die een bereik hebben van maximaal 100 meter. In totaal heb je zes AA-batterijen nodig. Deze worden niet geleverd bij het weerstation.
Ga naar Frank.nl
vidaXL.nl zegt: vidaXL zegt: Dit profesionele draadloze weerstation, de Alecto WS-4800, is het perfecte apparaat voor weersvoorspellingen en gebruik als wekker.
Met dit weerstation ziet u in één oogopslag de datum, tijd en weersvoorspellingen.
Met een buitensensor meet dit weerstation de binnen- en buitentemperatuur en luchtvochtigheid binnen en buiten, neerslag en windsnelheid, en u kunt een waarschuwing voor te hoge of te lage temperatuur instellen.
Het apparaat heeft geanimeerde weersvoorspellingen: zonnig, licht bewolkt, bewolkt en regenachtig.
U heeft de keuze tussen temperatuurweergave in °C of °F.
Dit station heeft een bereik tot 100 meter (zonder obstructies).
Dit apparaat kan ook gebruikt worden als wekker met de weergave van tijd en datum.
De volgende informatie wordt gelijktijdig weergegeven: tijd, datum, binnen- en buitentemperatuur, luchtvochtigheid binnen, geanimeerde weersvoorspellingen en de maanfase.
Dit weerstation kan op een tafel geplaatst worden of aan de muur worden gehangen.
Draadloos en digitaal, dus makkelijk aflezen en installeren (geen kabels).
Dit weerstation werkt op drie AA 1,5V batterijen voor het weerstation en drie AA 1,5V batterijen voor de externe sensor (meegeleverd).

Specificaties:

Kleur: wit Materiaal: PVC en aluminium Afmetingen: 2 x 12 x 19 cm (L x B x H) Met thermometer, hygrometer (luchtvochtigheid), regenmeter en anemometer (windsnelheid) Met draadloze buitensensor (868 MHz) op een stevige paal Meet binnen- en buitentemperatuur, luchtvochtigheid binnen en buiten, neerslag en windsnelheid Gevoelstemperatuur en dauwpunt Warmte-index Waarschuwing bij vriespunt Temperatuurweergave in °C of °F Neerslaggegevens per uur, 24 uur, week en maand Weergave van windsnelheid en -richting Geanimeerde weersvoorspellingen, geeft weer: zonnig, licht bewolkt, bewolkt en regenachtig Radiogestuurde klok en datum Tijdzone instelbaar Maanfase Wekkerfunctie met snooze Waarschuwing voor te hoge of te lage temperatuur Geheugen voor de minimum en maximumwaarde Beeldscherm met backlight Het weerstation kan staand worden geplaatst of aan de muur worden gehangen Indicatie voor lege batterij en buiten bereik Bereik tot 100 meter (zonder obstructies) Gelijktijdige weergave van tijd, datum, maanfase, geanimeerde weersvoorspelling, comfortindicatie, luchtdruk of neerslag, windrichting, luchtvochtigheid binnen en buiten en gevoelstemperatuur. Batterijen: Weerstation: 3 x AA 1,5 V batterijen (inbegrepen) Buitensensor: 3 x AA 1,5 V batterijen (inbegrepen)
Ga naar vidaXL.nl
Blokker.nl zegt: Blokker zegt: De Alecto WS-4800; een professioneel weerstation is voor iedereen binnen bereik
Ga naar Blokker.nl
Coolblue.nl zegt: Coolblue zegt: Met het Alecto WS-4800 weerstation weet je precies wanneer je jouw regenlaarzen uit de kast moet halen. Met dit weerstation meet je exact hoeveel regen er is gevallen, zodat je altijd op de hoogte bent van hoog water of plasvorming. Naast neerslag meet je met dit weerstation ook de actuele luchtdruk, windrichting, windsnelheid, luchtvochtigheid, heat index, temperatuur en gevoelstemperatuur. Het weerstation werkt op 6 AA batterijen. Deze worden niet standaard meegeleverd.
Ga naar Coolblue.nl
MediaMarkt.nl zegt: MediaMarkt zegt: Het Alecto WS-4800 weerstation is van alle markten thuis met onder meer een weergave van de maanstand en een waarschuwing bij vorst. De WS-4800 geeft een zeer uitgebreide weergave van de weersituatie met onder meer een hygro-, thermo- en windmeter. Via de diverse meegeleverde sensoren op een robuuste mast meet de WS-4800 de temperatuur, luchtvochtigheid en de neerslaghoeveelheid. Daarnaast krijgt u op het duidelijke display met verlichting ook de windrichting en -snelheid, luchtdruk en gevoelstemperatuur voorgeschoteld. De temperatuurweergave wordt naar wens in graden Celsius of Fahrenheit getoond. De Alecto WS-4800 heeft verder een radiogestuurde klok met datum en alarm aan boord zodat u altijd bij de tijd bent.
Ga naar MediaMarkt.nl
Dobeno.nl zegt: Dobeno zegt: Draadloos weerstation met thermo-, hygro-, regen-, windrichting- en windsnelheidsmeterMet draadloze buitensensoren (868 MHz) op robuuste mastBinnen- en buitentemperatuurGevoelstemperatuur en dauwpuntHeat indexVorstwaarschuwingWeergave in °C of °FBinnen- en buitenluchtvochtigheidNeerslag data per uur, 24 uur, week en maandWeergave windsnelheid en windrichtingLuchtdrukGeanimeerde weersvoorspellingRadiogestuurde klok en datumDCF tijdzone instelbaarMaanstandAlarm(wek)functie met snoozeAlarm bij overschrijding waardeMin/Max waarde geheugenVerlicht displayDisplayunit geschikt voor tafel of wandmontageBatterij bijna leeg en buiten bereik indicatieBereik tot 100 meter (open veld)Inclusief vorstbestendige Lithium batterijen voor de outdoorunitIndoorunit: 3x AA batterijen (incl.)Outdoorunit: 2x AA Lithium batterijen (incl.)Gelijktijdige weergave van: Tijd, datum, maanstand, geanimeerde weersvoorspelling, comfort indicatie, luchtdruk of neerslag hoeveelheid, windrichting, windsnelheid, luchtvochtigheid binnen, luchtvochtigheid buiten, binnentemperatuur, buitentemperatuur en gevoelstemperatuur
Stelcomfort.shop zegt: Stelcomfort.shop zegt: Het Alecto WS-4800 Weerstation is een zeer nauwkeurig en professioneel weerstation in zijn prijsklasse. U kunt meerdere sensoren plaatsen op de robuuste sensor van het Alecto WS-4800 Weerstation. Het Alecto WS-4800 Weerstation wordt geleverd met een windsensor, die de windrichting en snelheid nauwkeurig meet. Daarnaast is het weerstation voorzien van een regensensor die de neerslag in centimeters per uur, per dag, per week en per maand meet.Tevens meet het Alecto WS-4800 Weerstation de luchtdruk, heat index, luchtvochtigheid, temperatuur en de gevoelstemperatuur.

Gegevens Alecto WS-4800 Weerstation - De gegevens worden overzichtelijk weergegeven in het grote en verlichte display van het Alecto WS-4800 Weerstation. Tevens geeft de geanimeerde weersvoorspelling in één oogopslag en duidelijk beeld van het weer. Het Alecto WS-4800 Weerstation wordt als volgt geleverd:
- Indoorunit (3x AA alkalinie batterijen - niet meegeleverd)

- Outdoorunit (3x AA vorstbestendige lithium batterijen - niet meegeleverd)

- Tevens wordt het Alecto WS-4800 Weerstation geleverd met een uitgebreide gebruiksaanwijzing. In deze gebruiksaanwijzing vindt u vele aanwijzingen voor het installeren van het Alecto WS-4800 Weerstation en het professioneel aflezen van de gegevens.
Specificaties Alecto WS-4800 Weerstation De specificaties van het Alecto WS-4800 Weerstation zijn als volgt:

- Draadloos weerstation met hygro-, regen-, windrichting-, thermo- en windsnelheidsmeter
- Meten van: Tijd, datum, maanstand, geanimeerde weersvoorspelling, comfort indicatie, luchtdruk of neerslag hoeveelheid, windrichting, windsnelheid, luchtvochtigheid binnen, luchtvochtigheid buiten, binnentemperatuur, buitentemperatuur en gevoelstemperatuur
- Bereik tot 100 meter
- Geanimeerde weersvoorspelling
- DCF tijdzone instelbaar
- Alarm wek functie met snooze en alarm bij overschrijding waarde
- Weergave in °C of °F
- Binnen unit (L x B x H)= 120 x 190 x 22 mm. Gewicht bedraagt 370 gram
- Buiten unit (L x B x H) = 343.5 x 393.5 x 136 mm. Het gewicht bedraagt 673 gram
- Frequentie binnen- en buiten unit = 868MHz

Mocht u nog vragen hebben over het Alecto WS-4800 Weerstation, twijfel dan niet om contact met onze medewerkers op te nemen. Ons team helpt u graag verder.
Alectoweerstation.nl zegt: Alectoweerstation zegt: Draadloos weerstation met thermo-, hygro-, regen-, windrichting- en windsnelheidsmeter Met draadloze buitensensoren (868 MHz) op robuuste mast Binnen- en buitentemperatuur Gevoelstemperatuur en dauwpunt Heat index Vorstwaarschuwing Weergave in °C of °F Binnen- en buitenluchtvochtigheid Neerslag data per uur, 24 uur, week en maand Weergave windsnelheid en windrichting Luchtdruk Geanimeerde weersvoorspelling Radiogestuurde klok en datum DCF tijdzone instelbaar Maanstand Alarm(wek)functie met snooze Alarm bij overschrijding waarde Min/Max waarde geheugen Verlicht display Displayunit geschikt voor tafel of wandmontage Batterij bijna leeg en buiten bereik indicatie Bereik tot 100 meter (open veld) Inclusief vorstbestendige Lithium batterijen voor de outdoorunit Werkt op batterijen: Indoorunit: 3x AA batterijen (excl.) Outdoorunit: 3x AA Lithium batterijen (excl.) Gelijktijdige weergave van: Tijd, datum, maanstand, geanimeerde weersvoorspelling, comfort indicatie, luchtdruk of neerslag hoeveelheid, windrichting, windsnelheid, luchtvochtigheid binnen, luchtvochtigheid buiten, binnentemperatuur, buitentemperatuur en gevoelstemperatuur De Alecto WS-4800 is een geweldig weerstation in zijn prijsklasse. De robuuste sensor mast biedt plaats voor meerdere sensoren. De WS-4800 wordt geleverd met een windsensor die wind snelheid en richting meet. De regensensor meet neerslag in centimeters per uur, dag, week en maand. Het weer wordt verder gemeten met een luchtvochtigheid- en thermometer. De hoeveelheid aan gegevens worden overzichtelijk weergegeven op het grote verlichte display. De geanimeerde weersvoorspelling geeft in een oogopslag een duidelijk beeld van het weer opkomst. WS-4800 wordt gevoed door 3 vorstbestendige lithium batterijen voor de sensor mast en 3 alkaline batterijen voor het binnen station
Appieshop.com zegt: Appieshop.com zegt: Draadloos weerstation met thermo-, hygro-, regen-, windrichting- en windsnelheidsmeterMet draadloze buitensensoren (868 MHz) op robuuste mastBinnen- en buitentemperatuurGevoelstemperatuur en dauwpuntHeat indexVorstwaarschuwingWeergave in °C of °FBinnen- en buitenluchtvochtigheidNeerslag data per uur, 24 uur, week en maandWeergave windsnelheid en windrichtingLuchtdrukGeanimeerde weersvoorspellingRadiogestuurde klok en datumDCF tijdzone instelbaarMaanstandAlarm(wek)functie met snoozeAlarm bij overschrijding waardeMin/Max waarde geheugenVerlicht displayDisplayunit geschikt voor tafel of wandmontageBatterij bijna leeg en buiten bereik indicatieBereik tot 100 meter (open veld)Inclusief vorstbestendige Lithium batterijen voor de outdoorunitIndoorunit: 3x AA batterijen (incl.)Outdoorunit: 2x AA Lithium batterijen (incl.)Gelijktijdige weergave van: Tijd, datum, maanstand, geanimeerde weersvoorspelling, comfort indicatie, luchtdruk of neerslag hoeveelheid, windrichting, windsnelheid, luchtvochtigheid binnen, luchtvoch
Topthings.eu zegt: Topthings.eu zegt: Draadloos weerstation met thermo-, hygro-, regen-, windrichting- en windsnelheidsmeterMet draadloze buitensensoren (868 MHz) op robuuste mastBinnen- en buitentemperatuurGevoelstemperatuur en dauwpuntHeat indexVorstwaarschuwingWeergave in °C of °FBinnen- en buitenluchtvochtigheidNeerslag data per uur, 24 uur, week en maandWeergave windsnelheid en windrichtingLuchtdrukGeanimeerde weersvoorspellingRadiogestuurde klok en datumDCF tijdzone instelbaarMaanstandAlarm(wek)functie met snoozeAlarm bij overschrijding waardeMin/Max waarde geheugenVerlicht displayDisplayunit geschikt voor tafel of wandmontageBatterij bijna leeg en buiten bereik indicatieBereik tot 100 meter (open veld)Inclusief vorstbestendige Lithium batterijen voor de outdoorunitIndoorunit: 3x AA batterijen (incl.)Outdoorunit: 2x AA Lithium batterijen (incl.)Gelijktijdige weergave van: Tijd, datum, maanstand, geanimeerde weersvoorspelling, comfort indicatie, luchtdruk of neerslag hoeveelheid, windrichting, windsnelheid, luchtvochtigheid binnen, luchtvochtigheid buiten, binnentemperatuur, buitentemperatuur en gevoelstemperatuur
Kooprijk.nl zegt: Kooprijk zegt:
- Draadloos weerstation met thermo-, hygro-, regen-, windrichting- en windsnelheidsmeter
- Met draadloze buitensensoren (868 MHz) op robuuste mast
- Binnen- en buitentemperatuur
- Gevoelstemperatuur en dauwpunt
- Heat index
- Vorstwaarschuwing
- Weergave in °C of °F
- Binnen- en buitenluchtvochtigheid
- Neerslag data per uur, 24 uur, week en maand
- Weergave windsnelheid en windrichting
- Luchtdruk
- Geanimeerde weersvoorspelling
- Radiogestuurde klok en datum
- DCF tijdzone instelbaar
- Maanstand
- Alarm(wek)functie met snooze
- Alarm bij overschrijding waarde
- Min/Max waarde geheugen
- Verlicht display
- Displayunit geschikt voor tafel of wandmontage
- Batterij bijna leeg en buiten bereik indicatie
- Bereik tot 100 meter (open veld)
- Inclusief vorstbestendige Lithium batterijen voor de outdoorunit
- Indoorunit: 3x AA batterijen (incl)
- Outdoorunit: 2x AA Lithium batterijen (incl)
- Gelijktijdige weergave van: Tijd, datum, maanstand, geanimeerde weersvoorspelling, comfort indicatie, luchtdruk of neerslag hoeveelheid, windrichting, windsnelheid, luchtvochtigheid binnen, luchtvochtigheid buiten, binnentemperatuur, buitentemperatuur en gevoelstemperatuur

Grotekadoshop.nl zegt: Grotekadoshop zegt: - Draadloos weerstation met thermo-, hygro-, regen-, windrichting- en windsnelheidsmeter
- Met draadloze buitensensoren (868 MHz) op robuuste mast
- Binnen- en buitentemperatuur
- Gevoelstemperatuur en dauwpunt
- Heat index
- Vorstwaarschuwing
- Weergave in °C of °F
- Binnen- en buitenluchtvochtigheid
- Neerslag data per uur, 24 uur, week en maand
- Weergave windsnelheid en windrichting
- Luchtdruk
- Geanimeerde weersvoorspelling
- Radiogestuurde klok en datum
- DCF tijdzone instelbaar
- Maanstand
- Alarm(wek)functie met snooze
- Alarm bij overschrijding waarde
- Min/Max waarde geheugen
- Verlicht display
- Displayunit geschikt voor tafel of wandmontage
- Batterij bijna leeg en buiten bereik indicatie
- Bereik tot 100 meter (open veld)
- Inclusief vorstbestendige Lithium batterijen voor de outdoorunit
- Indoorunit: 3x AA batterijen (incl
)
- Outdoorunit: 2x AA Lithium batterijen (incl
)
- Gelijktijdige weergave van: Tijd, datum, maanstand, geanimeerde weersvoorspelling, comfort indicatie, luchtdruk of neerslag hoeveelheid, windrichting, windsnelheid, luchtvochtigheid binnen, luchtvochtigheid buiten, binnentemperatuur, buitentemperatuur en gevoelstemperatuur
Baasisgek.com zegt: Baasisgek.com zegt: Alecto WS-4800 Professioneel wifi weerstation | O.A. Temperatuur, Windsnelheid en regenval met draadloze buitenunit | NIEUW!

Dit profesionele draadloze weerstation, de Alecto WS-4800, is het perfecte apparaat voor weersvoorspellingen en gebruik als wekker. Met dit weerstation ziet u in één oogopslag de datum, tijd en weersvoorspellingen. Met een buitensensor meet dit weerstation de binnen- en buitentemperatuur en luchtvochtigheid binnen en buiten, neerslag en windsnelheid, en u kunt een waarschuwing voor te hoge of te lage temperatuur instellen. Het apparaat heeft geanimeerde weersvoorspellingen: zonnig, licht bewolkt, bewolkt en regenachtig. U heeft de keuze tussen temperatuurweergave in °C of °F. Dit station heeft een bereik tot 100 meter (zonder obstructies). Dit apparaat kan ook gebruikt worden als wekker met de weergave van tijd en datum. De volgende informatie wordt gelijktijdig weergegeven: tijd, datum, binnen- en buitentemperatuur, luchtvochtigheid binnen, geanimeerde weersvoorspellingen en de maanfase. Dit weerstation kan op een tafel geplaatst worden of aan de muur worden gehangen. Draadloos en digitaal, dus makkelijk aflezen en installeren (geen kabels). Dit weerstation werkt op drie AA 1,5V batterijen voor het weerstation en drie AA 1,5V batterijen voor de externe sensor (niet meegeleverd).
* * Kleur: wit

* * Materiaal: PVC en aluminium

* * Afmetingen: 2 x 12 x 19 cm (L x B x H)

* * Met thermometer, hygrometer (luchtvochtigheid), regenmeter en anemometer (windsnelheid)

* * Met draadloze buitensensor (868 MHz) op een stevige paal

* * Meet binnen- en buitentemperatuur, luchtvochtigheid binnen en buiten, neerslag en windsnelheid

* * Gevoelstemperatuur en dauwpunt

* * Warmte-index

* * Waarschuwing bij vriespunt

* * Temperatuurweergave in °C of °F

* * Neerslaggegevens per uur, 24 uur, week en maand

* * Weergave van windsnelheid en -richting

* * Geanimeerde weersvoorspellingen, geeft weer: zonnig, licht bewolkt, bewolkt en regenachtig

* * Radiogestuurde klok en datum

* * Tijdzone instelbaar

* * Maanfase

* * Wekkerfunctie met snooze

* * Waarschuwing voor te hoge of te lage temperatuur

* * Geheugen voor de minimum en maximumwaarde

* * Beeldscherm met backlight

* * Het weerstation kan staand worden geplaatst of aan de muur worden gehangen

* * Indicatie voor lege batterij en buiten bereik

* * Bereik tot 100 meter (zonder obstructies)

* * Gelijktijdige weergave van tijd, datum, maanfase, geanimeerde weersvoorspelling, comfortindicatie, luchtdruk of neerslag, windrichting, luchtvochtigheid binnen en buiten en gevoelstemperatuur.

* * Batterijen:

* * Weerstation: 3 x AA 1,5 V batterijen (niet inbegrepen)

* Buitensensor: 3 x AA 1,5 V batterijen (niet inbegrepen)
Prijskeurig.nl zegt: Prijskeurig zegt: - Draadloos weerstation met thermo-, hygro-, regen-, windrichting- en windsnelheidsmeter
- Met draadloze buitensensoren (868 MHz) op robuuste mast
- Binnen- en buitentemperatuur
- Gevoelstemperatuur en dauwpunt
- Heat index
- Vorstwaarschuwing
- Weergave in °C of °F
- Binnen- en buitenluchtvochtigheid
- Neerslag data per uur, 24 uur, week en maand
- Weergave windsnelheid en windrichting
- Luchtdruk
- Geanimeerde weersvoorspelling
- Radiogestuurde klok en datum
- DCF tijdzone instelbaar
- Maanstand
- Alarm(wek)functie met snooze
- Alarm bij overschrijding waarde
- Min/Max waarde geheugen
- Verlicht display
- Displayunit geschikt voor tafel of wandmontage
- Batterij bijna leeg en buiten bereik indicatie
- Bereik tot 100 meter (open veld)
- Inclusief vorstbestendige Lithium batterijen voor de outdoorunit
- Indoorunit: 3x AA batterijen (incl.)
- Outdoorunit: 2x AA Lithium batterijen (incl.)
- Gelijktijdige weergave van: Tijd, datum, maanstand, geanimeerde weersvoorspelling, comfort indicatie, luchtdruk of neerslag hoeveelheid, windrichting, windsnelheid, luchtvochtigheid binnen, luchtvochtigheid buiten, binnentemperatuur, buitentemperatuur en gevoelstemperatuur
Lees meer product omschrijvingen
Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2018 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.