Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Bladinsecten - Concentraat - Solabiol (30 ml)

Voor jou gevonden: Insectenbestrijding

productinformatie
Kabelshop.nl zegt:Kabelshop zegt:
Concentraat tegen bladinsecten - Wil jij effectief de bladinsecten in je tuin bestrijden? Met dit concentraat kun je doeltreffend bladinsecten aanpakken zoals bladluis, rupsen en kevers. Je kunt dit middel tot twee dagen voordat je wilt oogsten gebruiken. Bladinsecten bestrijden met concentraatOf je nu bladluis, rupsen of kevers in je planten hebt: dit concentraat helpt je van de lastige diertjes af. Als je het middel gebruikt tegen bladluis kun je de behandeling eventueel een week later herhalen. Voor je aan de slag kunt moet je eerst het concentraat met water mengen in een planten- of drukspuit. Zorg dat je voldoende vloeistof op de plant spuit, maar dat het niet zoveel is dat het van de plant afdruipt. Je kunt het product het best gebruiken als het niet te warm is. Bij hele zonnige en warme dagen kun je het daarom het best vroeg in de ochtend aanbrengen. Bayer Garden wordt Solabiol: hetzelfde product met een nieuwe naamBayer Garden krijgt een nieuwe naam! Het bedrijf Bayer heeft afscheid genomen van het merk Bayer Garden en vernieuwt daarmee een groot deel van zijn assortiment. De nieuwe naam wordt Solabiol. Deze merknaam wordt gebruikt voor tuinliefhebbers die graag samen met de natuur bezig zijn en hun tuin goed willen verzorgen. De samenstelling van de producten verandert niet, enkel de verpakking wordt vernieuwd. Eigenschappen: Geschikt voor o.a. bladluis, kevers en rupsen Aanbrengen met een drukspuit Krachtig en effectief middel Tot twee dagen voor de oogst te gebruiken Werkzame stoffen: pyrethrinen en piperonylbutoxide Toelatingsnummer: 14691 N*Dit product is niet geschikt voor de Belgische markt
Scalaxl.nl zegt:Scalaxl zegt:
Pyrethrum vloeibaar bestrijdt een groot aantal vretende en zuigende insecten. Het middel kan worden toegepast op groente-, fruit- en siergewassen. Pyrethrum vloeibaar bevat plantaardige pyrethrinen. Deze werkzame stof wordt bereid uit een in Afrika geteelde margriet (Pyrethrum). De veiligheidstermijn voor eetbare gewassen is slechts 2 dagen. Artikelcode: 9WHZZP11 Fabrikantcode: 2411250 EAN: 4000680009450 Type Insecticide EAN 4000680009450 Fabrikantcode 2411250 Getroffen ongedierte Insecten Werkwijze Verdrijven Netto inhoud 30 ml Behuizing materiaal Werkzame stoffen: pyrethrinen en piperonylbutoxide. Opmerking Veiligheidstermijn De termijn tussen de laatste toepassing en de oogst mag niet korter zijn dan twee dagen voor groente- en fruitgewassen! Voorzorgsmaatregelen Pyrethrum vloeibaar werkt kort: nadat de spuitvloeistof is opgedroogd worden er geen insecten meer bestreden. Kenmerken - Op plantaardige basis - Werkt snel - Tot kort voor de oogst toepasbaar - Werkzame stoffen: pyrethrinen en piperonylbutoxide. Overige informatie Toepassingsadvies Toepassen zodra aantasting wordt waargenomen. Tegen bladluizen de toepassing zo nodig na een week herhalen. Het is belangrijk het gewas goed van alle kanten te bevochtigen, in het bijzonder de onderkant van de bladeren. Bij warm, zonnig weer verdient het de voorkeur om de bespuiting 's morgens vroeg uit te voeren. Bij de bespuiting 's avonds kunnen de planten nog niet hersteld zijn van de stress door de hoge temperaturen waardoor schade kan ontstaan.
Twinckels.com zegt:Twinckels.com zegt:
Vloeibaar. Concentraat, voor de aanmaak van spuitvloeistof. Voor de bestrijding van insecten als luizen, rupsen en kevers op sierplanten en groenten.
Junai.nl zegt:Junai zegt:

Bestrijdt bladluizen, trips, wantsen, witte vlieg, kevers en de buxusmot direct met Natria Pyrethrum concentraat van Bayer!
Inhoud: 30 ml
Werkzame stof: pyrethrinen 24 g/l, piperonylbutoxide 240 g/l
Toelatingsnummer: 14691 N

Toepassing
Los 2 ml op in 1 liter. Toepassen zodra een de aantasting door het ongedierte waarneemt. De planten goed bevochtigen, ook de onderzijde van de bladeren. Bij warm en zonnig weer bij voorkeur de behandeling in de vroege ochtend uitvoeren ('s avonds kunnen de planten nog niet hersteld zijn van de hoge temperaturen overdag). Tegen bladluizen de b
ehandeling na een week herhalen als dat nodig is.
Niet toepassen opgewassen met geopende bloemen. Gevaarlijk voor bijen en hommels.
De termijn tussen de laatste toepassing en de oogst mag niet korter zijn dan twee dagen voor groente- en fruitgewassen!

Merk
Bayer

Samenvattend
Op plantaardige basis.
Directe bestrijding van ongedierte op planten.
Verpakking is goed voor 15 liter oplossing.
AllesTegenOngedierte.nl zegt:AllesTegenOngedierte zegt:
Bestrijdt bladluizen, trips, wantsen, witte vlieg, kevers en de buxusmot direct met Natria Pyrethrum concentraat van Bayer! Inhoud: 30 ml Werkzame stof: pyrethrinen 24 g/l, piperonylbutoxide 240 g/l Toelatingsnummer: 14691 N Let op: Bayer Garden is overgenomen door SBM Life Science en is bezig om Bayer Garden producten over te zetten naar de nieuwe naamgeving. U kunt daarom Solabiol Natria Pyrethrum ontvangen in plaats van Bayer Natria Pyrethrum. Dit is de nieuwe naamgeving, maar een identiek product! Toepassing Los 2 ml op in 1 liter. Toepassen zodra een de aantasting door het ongedierte waarneemt. De planten goed bevochtigen, ook de onderzijde van de bladeren. Bij warm en zonnig weer bij voorkeur de behandeling in de vroege ochtend uitvoeren ('s avonds kunnen de planten nog niet hersteld zijn van de hoge temperaturen overdag). Tegen bladluizen de behandeling na een week herhalen als dat nodig is. Niet toepassen opgewassen met geopende bloemen. Gevaarlijk voor bijen en hommels. De termijn tussen de laatste toepassing en de oogst mag niet korter zijn dan twee dagen voor groente- en fruitgewassen! Merk Bayer Te gebruiken tegen Bladluizen, trips, wantsen, witte vlieg, kevers en de buxusmot Samenvattend Op plantaardige basis. Directe bestrijding van ongedierte op planten. Verpakking is goed voor 15 liter oplossing.
Ikklus.nl zegt:Ikklus zegt:
Vloeibaar. Concentraat, voor de aanmaak van spuitvloeistof. Voor de bestrijding van insecten als luizen, rupsen en kevers op sierplanten, groenten en fruit. Op plantaardige basis: Pyrethrum wordt gemaakt van uit de bloemhoofdjes van de Pyrethrum plant. Deze stof doodt met name koudbloedige dieren, is nauwelijks giftig voor warmbloedigen en wordt heel snel afgebroken.
Junai.nl zegt:Junai zegt:

Bestrijdt bladluizen, trips, wantsen, witte vlieg, kevers en de buxusmot direct met Natria Pyrethrum concentraat van Solabiol!
Inhoud: 30 ml
Werkzame stof: pyrethrinen 24 g/l, piperonylbutoxide 240 g/l
Toelatingsnummer: 14691 N

Toepassing
Los 2 ml op in 1 liter. Toepassen zodra een de aantasting door het ongedierte waarneemt. De planten goed bevochtigen, ook de onderzijde van de bladeren. Bij warm en zonnig weer bij voorkeur de behandeling in de vroege ochtend uitvoeren ('s avonds kunnen de planten nog niet hersteld zijn van de hoge temperaturen overdag). Tegen bladluizen d
e behandeling na een week herhalen als dat nodig is.
Niet toepassen op gewassen met geopende bloemen. Gevaarlijk voor bijen en hommels.
De termijn tussen de laatste toepassing en de oogst mag niet korter zijn dan twee dagen voor groente- en fruitgewassen!

Merk
Solabiol (voorheen Bayer Garden)

Samenvattend
Op plantaardige basis.
Directe bestrijding van ongedierte op planten.
Verpakking is goed voor 15 liter oplossing.
Tuincentrumlopik.com zegt:Tuincentrumlopik.com zegt:
SBM SOLABIOL Pyrethrum vloeibaar bestrijdt een groot aantal insecten. Het product bevat plantaardige pyrethrinen. Deze werkzame stof wordt bereid uit een in Afrika geteelde margriet (Pyrethrum).

SBM SOLABIOL PYRETHRUM VLOEIBAAR 30ML

SBM SOLABIOL Pyrethrum vloeibaar bestrijdt een groot aantal insecten. Het product bevat plantaardige pyrethrinen. Deze werkzame stof wordt bereid uit een in Afrika geteelde margriet (Pyrethrum).

Productkenmerken:

- op plantaardige basis
- breed werkingsspectrum
- werkt snel
- zeer korte veiligheidstermijn
- ongevaarlijk voor bijen

Werk
zaam tegen:

- Aardbeibloesemkever
- Aardvlooien in groenten
- Appelbladvlo
- Appelzaagwesp
- Bastaardsatijnvlinder
- Beukenbladluis
- Bladluizen in groenten
- Bladluizen op fruit
- Bladroller
- Bloedluis
- Buxus bladvlo
- Cicade op fuchsia
- Erwtenkever
- Frambozenkever
- Perenbladvlo
- Preimot
- Ringelrups
- Rozencicade
- Rups (Koolwitje)
- Rups van de wintervlinder
- Rupsen
- Schuimcicade
- Sparrenluis
- Witte vlieg in groenten
- Witte vlieg in sierplanten
- Zwarte bonenluis
- Kevers

Verpakking: 30 ml, voor 15 liter spuitvloeistof
Multimediabay.nl zegt:Multimediabay zegt:
SBM Life Science Solabiol Pyrethrum concentraat, 30 ml (Ongediertebestrijding - Ongediertebestrijding)
Dobeno.nl zegt:Dobeno zegt:
Vloeibaar. Concentraat, voor de aanmaak van spuitvloeistof. Voor de bestrijding van insecten als luizen, rupsen en kevers op sierplanten, groenten en fruit. Op plantaardige basis: Pyrethrum wordt gemaakt van uit de bloemhoofdjes van de Pyrethrum plant. Deze stof doodt met name koudbloedige dieren, is nauwelijks giftig voor warmbloedigen en wordt heel snel afgebroken. Dit artikel heeft ean 4000680009450
Klassegereedschap.nl zegt:Klassegereedschap zegt:
Vloeibaar. Concentraat, voor de aanmaak van spuitvloeistof. Voor de bestrijding van insecten als luizen, rupsen en kevers op sierplanten, groenten en fruit. Op plantaardige basis: Pyrethrum wordt gemaakt van uit de bloemhoofdjes van de Pyrethrum plant. Deze stof doodt met name koudbloedige dieren, is nauwelijks giftig voor warmbloedigen en wordt heel snel afgebroken.Btw code1VerpakkingflaconInhoud consumentenverpakking1 stukInhoud30 mlSeriePyrethrumWat zit er in de doosinsectenbestrijderMerkBayerType30 MLUitvoeringvloeibaarSoortconcentraat
AllesTegenOngedierte.nl zegt:AllesTegenOngedierte zegt:
Bestrijdt bladluizen, trips, wantsen, witte vlieg, kevers en de buxusmot direct met Natria Pyrethrum concentraat van Solabiol! Inhoud: 30 ml Werkzame stof: pyrethrinen 24 g/l, piperonylbutoxide 240 g/l Toelatingsnummer: 14691 N Toepassing Los 2 ml op in 1 liter. Toepassen zodra een de aantasting door het ongedierte waarneemt. De planten goed bevochtigen, ook de onderzijde van de bladeren. Bij warm en zonnig weer bij voorkeur de behandeling in de vroege ochtend uitvoeren ('s avonds kunnen de planten nog niet hersteld zijn van de hoge temperaturen overdag). Tegen bladluizen de behandeling na een week herhalen als dat nodig is. Niet toepassen op gewassen met geopende bloemen. Gevaarlijk voor bijen en hommels. De termijn tussen de laatste toepassing en de oogst mag niet korter zijn dan twee dagen voor groente- en fruitgewassen! Merk Solabiol (voorheen Bayer Garden) Te gebruiken tegen Bladluizen, trips, wantsen, witte vlieg, kevers en de buxusmot Samenvattend Op plantaardige basis. Directe bestrijding van ongedierte op planten. Verpakking is goed voor 15 liter oplossing. Snel van de rupsen van de buxusmot af met Pyrethrum concentraat!
Gamma.nl zegt:Gamma zegt:
Pyrethrum vloeibaar van Bayer Natria bestrijdt een groot aantal insecten die groente, fruit en planten aantasten, zoals rupsen, luizen en kevers. Het product bevat plantaardige pyrethrinen en is dus volkomen natuurlijk. Deze werkzame stof wordt bereid uit een in Afrika geteelde margriet (Pyrethrum). De veiligheidstermijn voor eetbare gewassen is slechts 2 dagen. U kunt dit middel dus gebruiken bij groente en fruit tot 2 dagen voor de oogst. Bayer Natria pyrethrum vloeibaar 30 ml bestaat uit concentraat en is genoeg voor 15 liter bestrijdingsmiddel.
Karwei.nl zegt:Karwei zegt:
Bayer Garden pyrethrum spray 30 ml bestrijdt een groot aantal vretende en zuigende insecten. Het middel kan worden toegepast op groente-, fruit- en siergewassen. Het middel bevat plantaardige pyrethrinen welke worden bereid uit een in Afrika geteelde margriet (Pyrethrum). Na gebruik van de spray is een gewas na twee dagen weer eetbaar. Je kunt de spray voor het optimale resultaat gebruiken in de maanden april tot en met september. Pas de spray toe zodra aantasting wordt waargenomen. Gebruik je de spray tegen bladluis? Herhaal dan de behandeling na een week. Het is belangrijk het gewas van alle kanten te bevochtigen. Met name de onderkant van de bladeren. Voer de behandeling 's morgens uit wanneer het warm en zonnig is. Als je de behandeling ‘s avonds uitvoert, kunnen de planten nog niet hersteld zijn van de stress door de hoge temperaturen. Daardoor kan schade ontstaan.
Algemene productdetails
Merk Bayer
Soort Ongediertebestrijding
Soort ongediertebestrijding Insectenbestrijding
Type Bladluisbestrijders
Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2019 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.