Het grootste online winkelcentrum

 • De meeste shops
 • Het grootste aanbod producten
 • Altijd de beste deal

Flamingo laag uitgesneden strap-on harnas *3TH*

61,9348,17
Verzendkosten: 5,50
-
+
 • Levertijd: 1 - 2 werkdagen
 • Inclusief beslist.nl OK-garantie
 • Bedenktijd: minimaal 14 dagen
 • Klantbeoordeling Thuisplezier.nl:Klantbeoordeling Thuisplezier: (4)
Dit strap-on harnas, dat geschikt is voor veganisten, is voorzien van leuke roze accenten en is laag uitgesneden, zodat je de aandacht trekt en alle ogen op jou gericht zullen blijven. De riem is volledig verstelbaar, met gespjes op de heupen en bandjes aan de achterkant om lekker strak aan te trekken. De brede achterkant geeft ondersteuning en is gevoerd met zacht materiaal voor comfort. De voorkant is voorzien van een handig snap-in detail. Met een van de twee metalen O-ringen maak je je favoriete dildo er eenvoudig aan vast (geschikt voor verschillende dildo's). De open achterkant zorgt ervoor dat alles gemakkelijk te bereiken blijft. Productkenmerken: -Buigzaam: Ja -Kleur: Zwart -Geschikt voor: Unisex -Verpakking: Retailverpakking (Karton) -Verstelbare bandjes: Ja -Garantie: Ja -Soort garantie: Good Warranty Service -Past maten: S/M/L/XL -Materiaal: Kunstleer, Metaal
 • Merk: Strap U
 • Kleur: Roze
 • Materiaal: Metaal, Kant
 • Doelgroep: Dames
productinformatie
Quality-sexshop.com zegt:Quality-sexshop.com zegt:This vegan-friendly strap on harness has exciting pink accents and a low-cut designed to help draw their eye and keep their attention fixed on you. The belt is fully adjustable, with buckles at the hips and rear straps for a tight fit. The back is wide for more support, and lined with soft fabric for comfort. The front has an easy snap-in feature. Using one of the two included steel O-rings, you can add your favorite dildo, with multiple size options. The open-back design still leaves everything open for easy access. - Materiaal : Lederette, Metaal - Vegan-friendly - Vegan-friendly - Buckles - Soft Fabric - Kleur : Zwart - Gewicht incl verpakking : 318gr - Afmeting verpakking : 15,9cm x 10,16cm x 10,16cm - Fabrikant : XR Brands - Serie : Strap U - Artikelcode Fabrikant : AE570 - EAN : 848518020604 - Wordt geleverd ZONDER dildo
Easytoys.nl zegt:Easytoys zegt:Dit strap-on harnas, dat geschikt is voor veganisten, is voorzien van leuke roze accenten en is laag uitgesneden, zodat je de aandacht trekt en alle ogen op jou gericht zullen blijven. De riem is volledig verstelbaar, met gespjes op de heupen en bandjes aan de achterkant om lekker strak aan te trekken. De brede achterkant geeft ondersteuning en is gevoerd met zacht materiaal voor comfort. De voorkant is voorzien van een handig snap-in detail. Met een van de twee metalen O-ringen maak je je favoriete dildo er eenvoudig aan vast (geschikt voor verschillende dildo's). De open achterkant zorgt ervoor dat alles gemakkelijk te bereiken blijft.
Sextoyland.nl zegt:Sextoyland zegt:Flamingo laag uitgesneden strap-on harnas

Leuk harnas is gemaakt van kunstleer en fraai afgewerkt met roze randjes. Het harnas is eenvoudig te verstellen zodat je hem goed vast kunt maken.

De achterkant is hij open zodat je intieme plekjes goed bereikbaar zijn. Aan de binnenkant is de Flamingo voorzien van zacht materiaal.

Het harnas is geschikt voor verschillende dildo's.

Kenmerken Flamingo laag uitgesneden strap-on harnas

- Merk: Strap U
- Materiaal: Kunstleer
- Verstelbaar met gespen
- Kleur: Zwart
- Maximale diameter: 4,2 cm

Elsker.nl zegt:Elsker zegt:Dit strap-on harnas, dat geschikt is voor veganisten, is voorzien van leuke roze accenten en is laag uitgesneden, zodat je de aandacht trekt en alle ogen op jou gericht zullen blijven. De riem is volledig verstelbaar, met gespjes op de heupen en bandjes aan de achterkant om lekker strak aan te trekken. De brede achterkant geeft ondersteuning en is gevoerd met zacht materiaal voor comfort. De voorkant is voorzien van een handig snap-in detail. Met een van de twee metalen O-ringen maak je je favoriete dildo er eenvoudig aan vast (geschikt voor verschillende dildo's). De open achterkant zorgt ervoor dat alles gemakkelijk te bereiken blijft. Specificaties:Eindoordeel - 4Verstelbare bandjes - JaPast maten - SBuigzaam - JaGeschikt voor koppels - Man + ManSoort garantie - Good Warranty ServiceGarantie - JaGeschikt voor - UnisexKleur - ZwartVerpakking - Retailverpakking (Karton)
Manoes.nl zegt:Manoes zegt:This vegan-friendly strap on harness has exciting pink accents and a low-cut designed to help draw their eye and keep their attention fixed on you. The belt is fully adjustable, with buckles at the hips and rear straps for a tight fit. The back is wide for more support, and lined with soft fabric for comfort. The front has an easy snap-in feature. Using one of the two included steel O-rings, you can add your favorite dildo, with multiple size options. The open-back design still leaves everything open for easy access.
Kijkalles.nl zegt:Kijkalles zegt:Dit strap-on harnas, dat geschikt is voor veganisten, is voorzien van leuke roze accenten en is laag uitgesneden, zodat je de aandacht trekt en alle ogen op jou gericht zullen blijven. De riem is volledig verstelbaar, met gespjes op de heupen en bandjes aan de achterkant om lekker strak aan te trekken. De brede achterkant geeft ondersteuning en is gevoerd met zacht materiaal voor comfort. De voorkant is voorzien van een handig snap-in detail. Met een van de twee metalen O-ringen maak je je favoriete dildo er eenvoudig aan vast (geschikt voor verschillende dildo's). De open achterkant zorgt ervoor dat alles gemakkelijk te bereiken blijft. Specificaties:Eindoordeel - 4Past maten - SVerstelbare bandjes - JaBuigzaam - JaSoort garantie - Good Warranty ServiceGarantie - JaGeschikt voor - UnisexGeschikt voor koppels - Man + ManKleur - ZwartVerpakking - Retailverpakking (Karton)
EchtVEELvoorweinig.nl zegt:EchtVEELvoorweinig zegt:This vegan-friendly strap on harness has exciting pink accents and a low-cut designed to help draw their eye and keep their attention fixed on you. The belt is fully adjustable, with buckles at the hips and rear straps for a tight fit. The back is wide for more support, and lined with soft fabric for comfort. The front has an easy snap-in feature. Using one of the two included steel O-rings, you can add your favorite dildo, with multiple size options. The open-back design still leaves everything open for easy access.

EAN: 848518020604
Sexualhealthshop.nl zegt:Sexualhealthshop zegt:Dit strap-on harnas, dat geschikt is voor veganisten, is voorzien van leuke roze accenten en is laag uitgesneden, zodat je de aandacht trekt en alle ogen op jou gericht zullen blijven. De riem is volledig verstelbaar, met gespjes op de heupen en bandjes aan de achterkant om lekker strak aan te trekken. De brede achterkant geeft ondersteuning en is gevoerd met zacht materiaal voor comfort. De voorkant is voorzien van een handig snap-in detail. Met een van de twee metalen O-ringen maak je je favoriete dildo er eenvoudig aan vast (geschikt voor verschillende dildo's). De open achterkant zorgt ervoor dat alles gemakkelijk te bereiken blijft. Specificaties:Buigzaam - JaKleur - ZwartGeschikt voor - UnisexVerpakking - Retailverpakking (Karton)Eindoordeel - 4Verstelbare bandjes - JaGarantie - JaSoort garantie - Good Warranty ServicePast maten - S/M/L/XL
EroticshopXL.com zegt:EroticshopXL.com zegt:Dit strap-on harnas, dat geschikt is voor veganisten, is voorzien van leuke roze accenten en is laag uitgesneden, zodat je de aandacht trekt en alle ogen op jou gericht zullen blijven. De riem is volledig verstelbaar, met gespjes op de heupen en bandjes aan de achterkant om lekker strak aan te trekken. De brede achterkant geeft ondersteuning en is gevoerd met zacht materiaal voor comfort. De voorkant is voorzien van een handig snap-in detail. Met een van de twee metalen O-ringen maak je je favoriete dildo er eenvoudig aan vast (geschikt voor verschillende dildo's). De open achterkant zorgt ervoor dat alles gemakkelijk te bereiken blijft. Specificaties:Eindoordeel - 4Past maten - SVerstelbare bandjes - JaBuigzaam - JaSoort garantie - Good Warranty ServiceGarantie - JaGeschikt voor - UnisexGeschikt voor koppels - Man + ManKleur - ZwartVerpakking - Retailverpakking (Karton)
Vibraza.nl zegt:Vibraza zegt:Dit strap-on harnas, dat geschikt is voor veganisten, is voorzien van leuke roze accenten en is laag uitgesneden, zodat je de aandacht trekt en alle ogen op jou gericht zullen blijven. De riem is volledig verstelbaar, met gespjes op de heupen en bandjes aan de achterkant om lekker strak aan te trekken. De brede achterkant geeft ondersteuning en is gevoerd met zacht materiaal voor comfort. De voorkant is voorzien van een handig snap-in detail. Met een van de twee metalen O-ringen maak je je favoriete dildo er eenvoudig aan vast (geschikt voor verschillende dildo's). De open achterkant zorgt ervoor dat alles gemakkelijk te bereiken blijft.
Luxerytoys.nl zegt:Luxerytoys zegt:Dit strap-on harnas, dat geschikt is voor veganisten, is voorzien van leuke roze accenten en is laag uitgesneden, zodat je de aandacht trekt en alle ogen op jou gericht zullen blijven. De riem is volledig verstelbaar, met gespjes op de heupen en bandjes aan de achterkant om lekker strak aan te trekken. De brede achterkant geeft ondersteuning en is gevoerd met zacht materiaal voor comfort. De voorkant is voorzien van een handig snap-in detail. Met een van de twee metalen O-ringen maak je je favoriete dildo er eenvoudig aan vast (geschikt voor verschillende dildo's). De open achterkant zorgt ervoor dat alles gemakkelijk te bereiken blijft. Specificaties:Eindoordeel - 4Past maten - SVerstelbare bandjes - JaBuigzaam - JaSoort garantie - Good Warranty ServiceGarantie - JaGeschikt voor - UnisexGeschikt voor koppels - Man + ManKleur - ZwartVerpakking - Retailverpakking (Karton)
Gay-store.nl zegt:Gay-store zegt:This vegan-friendly strap on harness has exciting pink accents and a low-cut designed to help draw their eye and keep their attention fixed on you. The belt is fully adjustable, with buckles at the hips and rear straps for a tight fit. The back is wide for more support, and lined with soft fabric for comfort. The front has an easy snap-in feature. Using one of the two included steel O-rings, you can add your favorite dildo, with multiple size options. The open-back design still leaves everything open for easy access. - Materiaal : Lederette, Metaal - Vegan-friendly - Vegan-friendly - Buckles - Soft Fabric - Kleur : Zwart - Gewicht incl verpakking : 318gr - Afmeting verpakking : 15,9cm x 10,16cm x 10,16cm - Fabrikant : XR Brands - Serie : Strap U - Artikelcode Fabrikant : AE570 - EAN : 848518020604 - Wordt geleverd ZONDER dildo
Sex-shop.nu zegt:Sex-shop.nu zegt:This vegan-friendly strap on harness has exciting pink accents and a low-cut designed to help draw their eye and keep their attention fixed on you. The belt is fully adjustable, with buckles at the hips and rear straps for a tight fit. The back is wide for more support, and lined with soft fabric for comfort. The front has an easy snap-in feature. Using one of the two included steel O-rings, you can add your favorite dildo, with multiple size options. The open-back design still leaves everything open for easy access. - Materiaal : Lederette, Metaal - Vegan-friendly - Vegan-friendly - Buckles - Soft Fabric - Kleur : Zwart - Gewicht incl verpakking : 318gr - Afmeting verpakking : 15,9cm x 10,16cm x 10,16cm - Fabrikant : XR Brands - Serie : Strap U - Artikelcode Fabrikant : AE570 - EAN : 848518020604 - Wordt geleverd ZONDER dildo
Easylove.nl zegt:Easylove zegt:Dit strap-on harnas, dat geschikt is voor veganisten, is voorzien van leuke roze accenten en is laag uitgesneden, zodat je de aandacht trekt en alle ogen op jou gericht zullen blijven. De riem is volledig verstelbaar, met gespjes op de heupen en bandjes aan de achterkant om lekker strak aan te trekken. De brede achterkant geeft ondersteuning en is gevoerd met zacht materiaal voor comfort. De voorkant is voorzien van een handig snap-in detail. Met een van de twee metalen O-ringen maak je je favoriete dildo er eenvoudig aan vast (geschikt voor verschillende dildo's). De open achterkant zorgt ervoor dat alles gemakkelijk te bereiken blijft.

Geschikt voor veganisten
Roze details
Verstelbaar
Comfortabel
Voor verschillende dildo's
Eigenschappen: - Battery-Required: N - Buigzaam: Ja - Eindoordeel: 4 - Garantie: Ja - Geschikt-voor: Unisex - Geschikt-voor-koppels: Man + Man - Kleur: Zwart - Materiaal: Kunstleer, Metaal - Material: Kunstleer, Metaal - Packing-(cm): 29x15x9 - Past-maten: S - Soort-garantie: Good Warranty Service - Verpakking: Retailverpakking (Karton) - Verstelbare-bandjes: Ja - Weight-(g): 321
Sexkoopjes.nl zegt:Sexkoopjes zegt:Dit strap-on harnas, dat geschikt is voor veganisten, is voorzien van leuke roze accenten en is laag uitgesneden, zodat je de aandacht trekt en alle ogen op jou gericht zullen blijven. De riem is volledig verstelbaar, met gespjes op de heupen en bandjes aan de achterkant om lekker strak aan te trekken. De brede achterkant geeft ondersteuning en is gevoerd met zacht materiaal voor comfort. De voorkant is voorzien van een handig snap-in detail. Met een van de twee metalen O-ringen maak je je favoriete dildo er eenvoudig aan vast (geschikt voor verschillende dildo's). De open achterkant zorgt ervoor dat alles gemakkelijk te bereiken blijft. Specificaties:Eindoordeel - 4Past maten - SVerstelbare bandjes - JaBuigzaam - JaSoort garantie - Good Warranty ServiceGarantie - JaGeschikt voor - UnisexGeschikt voor koppels - Man + ManKleur - ZwartVerpakking - Retailverpakking (Karton)
Sexytoys.xxx zegt:Sexytoys.xxx zegt:Dit strap-on harnas, dat geschikt is voor veganisten, is voorzien van leuke roze accenten en is laag uitgesneden, zodat je de aandacht trekt en alle ogen op jou gericht zullen blijven. De riem is volledig verstelbaar, met gespjes op de heupen en bandjes aan de achterkant om lekker strak aan te trekken. De brede achterkant geeft ondersteuning en is gevoerd met zacht materiaal voor comfort. De voorkant is voorzien van een handig snap-in detail. Met een van de twee metalen O-ringen maak je je favoriete dildo er eenvoudig aan vast (geschikt voor verschillende dildo's). De open achterkant zorgt ervoor dat alles gemakkelijk te bereiken blijft.
Thuispret.nl zegt:Thuispret zegt:Dit strap-on harnas, dat geschikt is voor veganisten, is voorzien van leuke roze accenten en is laag uitgesneden, zodat je de aandacht trekt en alle ogen op jou gericht zullen blijven. De riem is volledig verstelbaar, met gespjes op de heupen en bandjes aan de achterkant om lekker strak aan te trekken. De brede achterkant geeft ondersteuning en is gevoerd met zacht materiaal voor comfort. De voorkant is voorzien van een handig snap-in detail. Met een van de twee metalen O-ringen maak je je favoriete dildo er eenvoudig aan vast (geschikt voor verschillende dildo's). De open achterkant zorgt ervoor dat alles gemakkelijk te bereiken blijft. Productkenmerken: -Buigzaam: Ja -Kleur: Zwart -Geschikt voor: Unisex -Verpakking: Retailverpakking (Karton) -Verstelbare bandjes: Ja -Garantie: Ja -Soort garantie: Good Warranty Service -Past maten: S/M/L/XL -Materiaal: Kunstleer, Metaal
Slaapkamerpret.nl zegt:Slaapkamerpret zegt:Dit strap-on harnas, dat geschikt is voor veganisten, is voorzien van leuke roze accenten en is laag uitgesneden, zodat je de aandacht trekt en alle ogen op jou gericht zullen blijven. De riem is volledig verstelbaar, met gespjes op de heupen en bandjes aan de achterkant om lekker strak aan te trekken. De brede achterkant geeft ondersteuning en is gevoerd met zacht materiaal voor comfort. De voorkant is voorzien van een handig snap-in detail. Met een van de twee metalen O-ringen maak je je favoriete dildo er eenvoudig aan vast (geschikt voor verschillende dildo's). De open achterkant zorgt ervoor dat alles gemakkelijk te bereiken blijft. Specificaties:Eindoordeel - 4Past maten - SVerstelbare bandjes - JaBuigzaam - JaSoort garantie - Good Warranty ServiceGarantie - JaGeschikt voor - UnisexGeschikt voor koppels - Man + ManKleur - ZwartVerpakking - Retailverpakking (Karton)
Bdsmshop.nl zegt:Bdsmshop zegt:Dit strap-on harnas, dat geschikt is voor veganisten, is voorzien van leuke roze accenten en is laag uitgesneden, zodat je de aandacht trekt en alle ogen op jou gericht zullen blijven. De riem is volledig verstelbaar, met gespjes op de heupen en bandjes aan de achterkant om lekker strak aan te trekken. De brede achterkant geeft ondersteuning en is gevoerd met zacht materiaal voor comfort. De voorkant is voorzien van een handig snap-in detail. Met een van de twee metalen O-ringen maak je je favoriete dildo er eenvoudig aan vast (geschikt voor verschillende dildo's). De open achterkant zorgt ervoor dat alles gemakkelijk te bereiken blijft.
Dobeno.nl zegt:Dobeno zegt:Flamingo laag uitgesneden strap-on harnas Dit artikel heeft ean 0848518020604
Onlinehandelshuis.nl zegt:Onlinehandelshuis zegt:Dit strap-on harnas, dat geschikt is voor veganisten, is voorzien van leuke roze accenten en is laag uitgesneden, zodat je de aandacht trekt en alle ogen op jou gericht zullen blijven. De riem is volledig verstelbaar, met gespjes op de heupen en bandjes aan de achterkant om lekker strak aan te trekken. De brede achterkant geeft ondersteuning en is gevoerd met zacht materiaal voor comfort. De voorkant is voorzien van een handig snap-in detail. Met een van de twee metalen O-ringen maak je je favoriete dildo er eenvoudig aan vast (geschikt voor verschillende dildo's). De open achterkant zorgt ervoor dat alles gemakkelijk te bereiken blijft.

Alle aanbieders

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: Strapon dildo's

Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2018 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.