Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Bonten handboeien - roze *3TH*

Maak je erotische avonturen nog intenser en sexyer met deze pluchen handboeien. Keten je partner vast aan het bed of bind zijn of haar handen aan elkaar en geniet van het gevoel van controle hebben. De boeien zijn zacht om de polsen, dus ze zijn comfortabel om te dragen. Door het kleurrijke en stijlvolle pluche hebben ze bovendien een speelse en glamourachtige uitstraling. Productkenmerken: -CE-keurmerk: Ja -Kleur: Roze -Geschikt voor: Unisex -Verpakking: Retailverpakking (Karton) -Garantie: Ja -Soort garantie: Good Warranty Service -Materiaal: Metaal
De meeste shoppers kiezen
"Aardige shop" 3 reviews »
Levertijd: 1 - 4 werkdagen
20,29
26,09
Bij je thuis voor 25,79
Webshop Keurmerk
Bestel bij Thuisplezier.nl
"Klasse shop" 570 reviews »
Op werkdagen voor 23:30 uur besteld, volgende dag in huis
18,36
Bij je thuis voor 23,31
Thuiswinkel Waarborg
Bekijk op Easytoys.nl
"Klasse shop" 5 reviews »
Op werkdagen voor 23:30 uur besteld, volgende dag in huis
22,95
Bij je thuis voor 27,90
Thuiswinkel Waarborg
Bekijk op Desexshop.nl

Prijzen voor Bonten handboeien - roze *3TH* 18 shops

dagprijs
levertijd
beoordeling
shops
 
"Aardige shop"
Bonten handboeien - roze *3TH*  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 25,79
Levertijd: 1 - 4 werkdagen
26,0920,29
"Klasse shop"
Bonten handboeien - roze  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 23,31
Levertijd: Op werkdagen voor 23:30 uur besteld, volgende dag in huis
18,36
"Klasse shop"
Bonten handboeien - roze  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 27,90
Levertijd: Op werkdagen voor 23:30 uur besteld, volgende dag in huis
22,95
"Klasse shop"
Bonten handboeien - roze  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 20,90
Levertijd: Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis
22,9517,95
Bonten handboeien - roze  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 22,90
Levertijd: Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis
22,9519,95
"Klasse shop"
Bonten handboeien - roze *3TH*  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 26,74
Levertijd: 1 - 4 werkdagen
29,7421,24
"Onbekend"
Bonten handboeien - roze  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 23,90
Levertijd: Op werkdagen voor 22:45 uur besteld, volgende dag in huis
22,9518,95
"Onbekend"
Bonten handboeien - roze  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 27,90
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
22,95
"Klasse shop"
Bonten handboeien - roze  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 28,12
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
23,5021,13
"Onbekend"
Bonten handboeien - roze  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 29,90
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
22,95
"Klasse shop"
Bonten handboeien - roze  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 21,42
Levertijd: Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende dag in huis
22,9514,92
"Onbekend"
Bonten handboeien - roze  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 23,90
Levertijd: Op werkdagen voor 22:45 uur besteld, volgende dag in huis
22,9518,95
"Klasse shop"
Bonten handboeien - roze  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 26,90
Levertijd: 1 werkdag
18,95
"Onbekend"
Bonten handboeien - roze  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 26,45
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
19,95
"Onbekend"
Bonten handboeien - roze  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 26,90
Levertijd: 5 werkdagen
22,95
"Onbekend"
Bonten handboeien - roze (Roze)  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 27,95
Levertijd: Voor 23:00 besteld, volgende dag in huis
22,95
"Onbekend"
Bonten handboeien - roze  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 28,90
Levertijd: Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis
22,95
"Onbekend"
Bonten handboeien - roze  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 29,45
Levertijd: 1 - 2 dagen
22,95
"Prima shop"
Bonten handboeien - roze  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 29,90
Levertijd: Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
27,5422,95
Bekijk alle 18 shops
Specificaties
Algemene productdetails
Merk Easytoys
Kleur Roze
Materiaal Pluche
Soort BDSM-artikelen Boeien
Thuisplezier.nl zegt: Maak je erotische avonturen nog intenser en sexyer met deze pluchen handboeien. Keten je partner vast aan het bed of bind zijn of haar handen aan elkaar en geniet van het gevoel van controle hebben. De boeien zijn zacht om de polsen, dus ze zijn comfortabel om te dragen. Door het kleurrijke en stijlvolle pluche hebben ze bovendien een speelse en glamourachtige uitstraling. Productkenmerken: -CE-keurmerk: Ja -Kleur: Roze -Geschikt voor: Unisex -Verpakking: Retailverpakking (Karton) -Garantie: Ja -Soort garantie: Good Warranty Service -Materiaal: Metaal
Easytoys.nl zegt: Maak je erotische avonturen nog intenser en sexyer met deze pluchen handboeien. Keten je partner vast aan het bed of bind zijn of haar handen aan elkaar en geniet van het gevoel van controle hebben. De boeien zijn zacht om de polsen, dus ze zijn comfortabel om te dragen. Door het kleurrijke en stijlvolle pluche hebben ze bovendien een speelse en glamourachtige uitstraling.
Ga naar Easytoys.nl
Desexshop.nl zegt: Maak je erotische avonturen nog intenser en sexyer met deze pluchen handboeien. Keten je partner vast aan het bed of bind zijn of haar handen aan elkaar en geniet van het gevoel van controle hebben. De boeien zijn zacht om de polsen, dus ze zijn comfortabel om te dragen. Door het kleurrijke en stijlvolle pluche hebben ze bovendien een speelse en glamourachtige uitstraling.
Ga naar Desexshop.nl
Playmansion.nl zegt: Maak je erotische avonturen nog intenser en sexyer met deze pluchen handboeien. Keten je partner vast aan het bed of bind zijn of haar handen aan elkaar en geniet van het gevoel van controle hebben. De boeien zijn zacht om de polsen, dus ze zijn comfortabel om te dragen. Door het kleurrijke en stijlvolle pluche hebben ze bovendien een speelse en glamourachtige uitstraling.
Thuispret.nl zegt: Maak je erotische avonturen nog intenser en sexyer met deze pluchen handboeien. Keten je partner vast aan het bed of bind zijn of haar handen aan elkaar en geniet van het gevoel van controle hebben. De boeien zijn zacht om de polsen, dus ze zijn comfortabel om te dragen. Door het kleurrijke en stijlvolle pluche hebben ze bovendien een speelse en glamourachtige uitstraling. Productkenmerken: -CE-keurmerk: Ja -Kleur: Roze -Geschikt voor: Unisex -Verpakking: Retailverpakking (Karton) -Garantie: Ja -Soort garantie: Good Warranty Service -Materiaal: Metaal
Bdsmshop.nl zegt: Maak je erotische avonturen nog intenser en sexyer met deze pluchen handboeien. Keten je partner vast aan het bed of bind zijn of haar handen aan elkaar en geniet van het gevoel van controle hebben. De boeien zijn zacht om de polsen, dus ze zijn comfortabel om te dragen. Door het kleurrijke en stijlvolle pluche hebben ze bovendien een speelse en glamourachtige uitstraling.
Sexualhealthshop.nl zegt: Maak je erotische avonturen nog intenser en sexyer met deze pluchen handboeien. Keten je partner vast aan het bed of bind zijn of haar handen aan elkaar en geniet van het gevoel van controle hebben. De boeien zijn zacht om de polsen, dus ze zijn comfortabel om te dragen. Door het kleurrijke en stijlvolle pluche hebben ze bovendien een speelse en glamourachtige uitstraling. Specificaties: CE-keurmerk - Ja Kleur - Roze Geschikt voor - Unisex Verpakking - Retailverpakking (Karton) Eindoordeel - 5 Garantie - Ja Soort garantie - Good Warranty Service
Topthings.eu zegt: Maak je erotische avonturen nog intenser en sexyer met deze pluchen handboeien. Keten je partner vast aan het bed of bind zijn of haar handen aan elkaar en geniet van het gevoel van controle hebben. De boeien zijn zacht om de polsen, dus ze zijn comfortabel om te dragen. Door het kleurrijke en stijlvolle pluche hebben ze bovendien een speelse en glamourachtige uitstraling. Specificaties:Eindoordeel - 5Garantie - JaGeschikt voor - UnisexCE-keurmerk - JaGeschikt voor koppels - Man + ManSoort garantie - Good Warranty ServiceKleur - RozeVerpakking - Retailverpakking (Karton)
Sexkoopjes.nl zegt: Maak je erotische avonturen nog intenser en sexyer met deze pluchen handboeien. Keten je partner vast aan het bed of bind zijn of haar handen aan elkaar en geniet van het gevoel van controle hebben. De boeien zijn zacht om de polsen, dus ze zijn comfortabel om te dragen. Door het kleurrijke en stijlvolle pluche hebben ze bovendien een speelse en glamourachtige uitstraling. Specificaties:Eindoordeel - 5Garantie - JaGeschikt voor - UnisexCE-keurmerk - JaGeschikt voor koppels - Man + ManSoort garantie - Good Warranty ServiceKleur - RozeVerpakking - Retailverpakking (Karton)
Sexytoys.xxx zegt: Maak je erotische avonturen nog intenser en sexyer met deze pluchen handboeien. Keten je partner vast aan het bed of bind zijn of haar handen aan elkaar en geniet van het gevoel van controle hebben. De boeien zijn zacht om de polsen, dus ze zijn comfortabel om te dragen. Door het kleurrijke en stijlvolle pluche hebben ze bovendien een speelse en glamourachtige uitstraling.
Vibraza.nl zegt: Maak je erotische avonturen nog intenser en sexyer met deze pluchen handboeien. Keten je partner vast aan het bed of bind zijn of haar handen aan elkaar en geniet van het gevoel van controle hebben. De boeien zijn zacht om de polsen, dus ze zijn comfortabel om te dragen. Door het kleurrijke en stijlvolle pluche hebben ze bovendien een speelse en glamourachtige uitstraling.
Luxerytoys.nl zegt: Maak je erotische avonturen nog intenser en sexyer met deze pluchen handboeien. Keten je partner vast aan het bed of bind zijn of haar handen aan elkaar en geniet van het gevoel van controle hebben. De boeien zijn zacht om de polsen, dus ze zijn comfortabel om te dragen. Door het kleurrijke en stijlvolle pluche hebben ze bovendien een speelse en glamourachtige uitstraling. Specificaties:Eindoordeel - 5Garantie - JaGeschikt voor - UnisexCE-keurmerk - JaGeschikt voor koppels - Man + ManSoort garantie - Good Warranty ServiceKleur - RozeVerpakking - Retailverpakking (Karton)
EroticshopXL.com zegt: Maak je erotische avonturen nog intenser en sexyer met deze pluchen handboeien. Keten je partner vast aan het bed of bind zijn of haar handen aan elkaar en geniet van het gevoel van controle hebben. De boeien zijn zacht om de polsen, dus ze zijn comfortabel om te dragen. Door het kleurrijke en stijlvolle pluche hebben ze bovendien een speelse en glamourachtige uitstraling. Specificaties:Eindoordeel - 5Garantie - JaGeschikt voor - UnisexCE-keurmerk - JaGeschikt voor koppels - Man + ManSoort garantie - Good Warranty ServiceKleur - RozeVerpakking - Retailverpakking (Karton)
Seksspeeltuin.nl zegt: Maak je erotische avonturen nog intenser en sexyer met deze pluchen handboeien. Keten je partner vast aan het bed of bind zijn of haar handen aan elkaar en geniet van het gevoel van controle hebben. De boeien zijn zacht om de polsen, dus ze zijn comfortabel om te dragen. Door het kleurrijke en stijlvolle pluche hebben ze bovendien een speelse en glamourachtige uitstraling. Specificaties:Eindoordeel - 5Garantie - JaGeschikt voor - UnisexCE-keurmerk - JaGeschikt voor koppels - Man + ManSoort garantie - Good Warranty ServiceKleur - RozeVerpakking - Retailverpakking (Karton)
Easylove.nl zegt: Maak je erotische avonturen nog intenser en sexyer met deze pluchen handboeien. Keten je partner vast aan het bed of bind zijn of haar handen aan elkaar en geniet van het gevoel van controle hebben. De boeien zijn zacht om de polsen, dus ze zijn comfortabel om te dragen. Door het kleurrijke en stijlvolle pluche hebben ze bovendien een speelse en glamourachtige uitstraling.

Verkrijgbaar in meerdere kleuren
Pluche handboeien
Comfortabel
Speels uiterlijk
Verstelbaar
Eigenschappen: - Battery-Required: N - CE-keurmerk: Ja - Eindoordeel: 5 - Garantie: Ja - Geschikt-voor: Unisex - Kleur: Roze - Length-(cm): 28.00 - Materiaal: Metaal - Material: Metaal - Mindiameter-(cm): 4.00 - Packing-(cm): 17x13x6 - Soort-garantie: Good Warranty Service - Verpakking: Retailverpakking (Karton) - Weight-(g): 244
Xxxtoys.eu zegt: Maak je erotische avonturen nog intenser en sexyer met deze pluchen handboeien. Keten je partner vast aan het bed of bind zijn of haar handen aan elkaar en geniet van het gevoel van controle hebben. De boeien zijn zacht om de polsen, dus ze zijn comfortabel om te dragen. Door het kleurrijke en stijlvolle pluche hebben ze bovendien een speelse en glamourachtige uitstraling.
Lengte: 28.00 cm
Diameter: 6.50 cm
Waterproof: onbekend
Materiaal: Metaal
Sexshoponline.nu zegt: Maak je erotische avonturen nog intenser en sexyer met deze pluchen handboeien. Keten je partner vast aan het bed of bind zijn of haar handen aan elkaar en geniet van het gevoel van controle hebben. De boeien zijn zacht om de polsen, dus ze zijn comfortabel om te dragen. Door het kleurrijke en stijlvolle pluche hebben ze bovendien een speelse en glamourachtige uitstraling.

Specificaties:

- CE-keurmerk - Ja
- Kleur - Roze
- Geschikt voor - Unisex
- Verpakking - Retailverpakking (Karton)
- Eindoordeel - 5
- Garantie - Ja
- Soort garantie - Good Warranty Service
Dobeno.nl zegt: Maak je erotische avonturen nog intenser en sexyer met deze pluchen handboeien. Keten je partner vast aan het bed of bind zijn of haar handen aan elkaar en geniet van het gevoel van controle hebben. De boeien zijn zacht om de polsen, dus ze zijn comfortabel om te dragen. Door het kleurrijke en stijlvolle pluche hebben ze bovendien een speelse en glamourachtige uitstraling.
Lees meer product omschrijvingen
Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2018 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Wij gebruiken onder meer analytische cookies voor optimalisatie van jouw gebruik van onze website. Daarnaast plaatsen ook derden tracking cookies om jou bijvoorbeeld gepersonaliseerde advertenties te tonen. Ook social media-netwerken plaatsen tracking cookies. Deze cookies volgen je gedrag op internet. Lees ook ons cookiestatement voor meer informatie. Ga je verder met een bezoek aan onze website door een klik te plaatsen, of door hierna op akkoord te klikken, stem je in met het plaatsen van cookies en het verwerken van de gegevens die wij en onze partners daardoor verkrijgen.