Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Zilverkleurige metalen buttplug met diamant

Deze geweldige aluminium buttplug is voorzien van een mooie heldere of roze kristal. De plug loopt taps toe en heeft een glad, rond middenstuk en een smalle hals, waardoor je je speeltje gemakkelijk inbrengt en draagt. Het aluminium is temperatuurgevoelig, wat inhoudt dat het koud aanvoelt maar snel opwarmt tot de perfecte temperatuur. Verwarm hem in heet water of maak hem koud in de koelkast voor een extra dimensie! Specificaties:Penetratie mogelijk - JaEindoordeel - 5Platte onderkant - JaWeekmakervrij - JaWaterproof - JaGeschikt voor - UnisexGarantie - JaSoort garantie - Good Warranty ServiceKleur - ZilverGeschikt glijmiddel - Siliconenbasis
De meeste shoppers kiezen
"Onbekend" 0 reviews »
Levertijd: 5 werkdagen
34,95
Bij je thuis voor 38,90
Geen keurmerken bekend
Bestel bij Seksspeeltuin.nl
"Klasse shop" 570 reviews »
Op werkdagen voor 23:30 uur besteld, volgende dag in huis
27,96
Bij je thuis voor 32,91
Thuiswinkel Waarborg
Bekijk op Easytoys.nl
"Klasse shop" 5 reviews »
Op werkdagen voor 23:30 uur besteld, volgende dag in huis
34,95
Bij je thuis voor 39,90
Thuiswinkel Waarborg
Bekijk op Desexshop.nl

Prijzen voor Zilverkleurige metalen buttplug met diamant 18 shops

dagprijs
levertijd
beoordeling
shops
 
"Onbekend"
Zilverkleurige metalen buttplug met diamant  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 38,90
Levertijd: 5 werkdagen
34,95
"Klasse shop"
Zilveren metalen buttplug met diamant  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 32,91
Levertijd: Op werkdagen voor 23:30 uur besteld, volgende dag in huis
27,96
"Klasse shop"
Zilverkleurige metalen buttplug met diamant  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 39,90
Levertijd: Op werkdagen voor 23:30 uur besteld, volgende dag in huis
34,95
"Klasse shop"
Maat: 11.80 cm  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 32,90
Levertijd: Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis
34,9529,95
"Onbekend"
Zilverkleurige metalen buttplug met diamant  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 33,90
Levertijd: Op werkdagen voor 22:45 uur besteld, volgende dag in huis
34,9528,95
"Onbekend"
Zilverkleurige metalen buttplug met diamant  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 39,90
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
34,95
"Klasse shop"
Zilverkleurige metalen buttplug met diamant  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 39,19
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
35,8932,20
"Klasse shop"
Zilverkleurige metalen buttplug met diamant  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 29,22
Levertijd: Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende dag in huis
34,9522,72
"Klasse shop"
Maat: 11.80 cm  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 32,70
Levertijd: Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende werkdag in huis.
26,75
"Onbekend"
Zilverkleurige metalen buttplug met diamant  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 33,90
Levertijd: Op werkdagen voor 22:45 uur besteld, volgende dag in huis
34,9528,95
"Aardige shop"
Zilverkleurige metalen buttplug met diamant *3TH*  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 35,41
Levertijd: 1 - 4 werkdagen
38,4529,91
"Onbekend"
Zilverkleurige metalen buttplug met diamant  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 36,45
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
29,95
"Klasse shop"
Zilverkleurige metalen buttplug met diamant  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 37,90
Levertijd: 1 werkdag
29,95
"Prima shop"
Zilverkleurige metalen buttplug met diamant  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 41,44
Levertijd: Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
41,3934,49
"Onbekend"
Zilverkleurige metalen buttplug met diamant (Zilver)  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 39,95
Levertijd: Voor 23:00 besteld, volgende dag in huis
34,95
"Onbekend"
Zilverkleurige metalen buttplug met diamant  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 41,45
Levertijd: 1 - 2 dagen
34,95
"Onbekend"
Zilverkleurige metalen buttplug met diamant  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 41,90
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
34,95
"Onbekend"
Zilverkleurige metalen buttplug met diamant  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 41,90
Levertijd: Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis
35,95
Bekijk alle 18 shops
Specificaties
Algemene productdetails
Merk Easytoys
Kleur Zilver, Roze
Materiaal Metaal
Soort Buttpluggen
Seksspeeltuin.nl zegt: Deze geweldige aluminium buttplug is voorzien van een mooie heldere of roze kristal. De plug loopt taps toe en heeft een glad, rond middenstuk en een smalle hals, waardoor je je speeltje gemakkelijk inbrengt en draagt. Het aluminium is temperatuurgevoelig, wat inhoudt dat het koud aanvoelt maar snel opwarmt tot de perfecte temperatuur. Verwarm hem in heet water of maak hem koud in de koelkast voor een extra dimensie! Specificaties:Penetratie mogelijk - JaEindoordeel - 5Platte onderkant - JaWeekmakervrij - JaWaterproof - JaGeschikt voor - UnisexGarantie - JaSoort garantie - Good Warranty ServiceKleur - ZilverGeschikt glijmiddel - Siliconenbasis
Easytoys.nl zegt: Deze geweldige aluminium buttplug is voorzien van een mooie heldere of roze kristal. De plug loopt taps toe en heeft een glad, rond middenstuk en een smalle hals, waardoor je je speeltje gemakkelijk inbrengt en draagt. Het aluminium is temperatuurgevoelig, wat inhoudt dat het koud aanvoelt maar snel opwarmt tot de perfecte temperatuur. Verwarm hem in heet water of maak hem koud in de koelkast voor een extra dimensie!
Ga naar Easytoys.nl
Desexshop.nl zegt: Deze geweldige aluminium buttplug is voorzien van een mooie heldere of roze kristal. De plug loopt taps toe en heeft een glad, rond middenstuk en een smalle hals, waardoor je je speeltje gemakkelijk inbrengt en draagt. Het aluminium is temperatuurgevoelig, wat inhoudt dat het koud aanvoelt maar snel opwarmt tot de perfecte temperatuur. Verwarm hem in heet water of maak hem koud in de koelkast voor een extra dimensie!
Ga naar Desexshop.nl
Playmansion.nl zegt: Deze geweldige aluminium buttplug is voorzien van een mooie heldere of roze kristal. De plug loopt taps toe en heeft een glad, rond middenstuk en een smalle hals, waardoor je je speeltje gemakkelijk inbrengt en draagt. Het aluminium is temperatuurgevoelig, wat inhoudt dat het koud aanvoelt maar snel opwarmt tot de perfecte temperatuur. Verwarm hem in heet water of maak hem koud in de koelkast voor een extra dimensie!
Bdsmshop.nl zegt: Deze geweldige aluminium buttplug is voorzien van een mooie heldere of roze kristal. De plug loopt taps toe en heeft een glad, rond middenstuk en een smalle hals, waardoor je je speeltje gemakkelijk inbrengt en draagt. Het aluminium is temperatuurgevoelig, wat inhoudt dat het koud aanvoelt maar snel opwarmt tot de perfecte temperatuur. Verwarm hem in heet water of maak hem koud in de koelkast voor een extra dimensie!
Sexualhealthshop.nl zegt: Deze geweldige aluminium buttplug is voorzien van een mooie heldere of roze kristal. De plug loopt taps toe en heeft een glad, rond middenstuk en een smalle hals, waardoor je je speeltje gemakkelijk inbrengt en draagt. Het aluminium is temperatuurgevoelig, wat inhoudt dat het koud aanvoelt maar snel opwarmt tot de perfecte temperatuur. Verwarm hem in heet water of maak hem koud in de koelkast voor een extra dimensie! Specificaties:Waterproof - JaWeekmakervrij - JaPenetratie mogelijk - JaKleur - ZilverGeschikt voor - UnisexEindoordeel - 5Geschikt glijmiddel - Water- en siliconenbasisGarantie - JaSoort garantie - Good Warranty ServicePlatte onderkant - Ja
Topthings.eu zegt: Deze geweldige aluminium buttplug is voorzien van een mooie heldere of roze kristal. De plug loopt taps toe en heeft een glad, rond middenstuk en een smalle hals, waardoor je je speeltje gemakkelijk inbrengt en draagt. Het aluminium is temperatuurgevoelig, wat inhoudt dat het koud aanvoelt maar snel opwarmt tot de perfecte temperatuur. Verwarm hem in heet water of maak hem koud in de koelkast voor een extra dimensie! Specificaties:Penetratie mogelijk - JaEindoordeel - 5Platte onderkant - JaWeekmakervrij - JaWaterproof - JaGeschikt voor - UnisexGarantie - JaSoort garantie - Good Warranty ServiceKleur - ZilverGeschikt glijmiddel - Siliconenbasis
Sexytoys.xxx zegt: Deze geweldige aluminium buttplug is voorzien van een mooie heldere of roze kristal. De plug loopt taps toe en heeft een glad, rond middenstuk en een smalle hals, waardoor je je speeltje gemakkelijk inbrengt en draagt. Het aluminium is temperatuurgevoelig, wat inhoudt dat het koud aanvoelt maar snel opwarmt tot de perfecte temperatuur. Verwarm hem in heet water of maak hem koud in de koelkast voor een extra dimensie!
Onlinehandelshuis.nl zegt: Deze geweldige aluminium buttplug is voorzien van een mooie heldere of roze kristal. De plug loopt taps toe en heeft een glad, rond middenstuk en een smalle hals, waardoor je je speeltje gemakkelijk inbrengt en draagt. Het aluminium is temperatuurgevoelig, wat inhoudt dat het koud aanvoelt maar snel opwarmt tot de perfecte temperatuur. Verwarm hem in heet water of maak hem koud in de koelkast voor een extra dimensie!
3.70 cm
Vibraza.nl zegt: Deze geweldige aluminium buttplug is voorzien van een mooie heldere of roze kristal. De plug loopt taps toe en heeft een glad, rond middenstuk en een smalle hals, waardoor je je speeltje gemakkelijk inbrengt en draagt. Het aluminium is temperatuurgevoelig, wat inhoudt dat het koud aanvoelt maar snel opwarmt tot de perfecte temperatuur. Verwarm hem in heet water of maak hem koud in de koelkast voor een extra dimensie!
Thuisplezier.nl zegt: Deze geweldige aluminium buttplug is voorzien van een mooie heldere of roze kristal. De plug loopt taps toe en heeft een glad, rond middenstuk en een smalle hals, waardoor je je speeltje gemakkelijk inbrengt en draagt. Het aluminium is temperatuurgevoelig, wat inhoudt dat het koud aanvoelt maar snel opwarmt tot de perfecte temperatuur. Verwarm hem in heet water of maak hem koud in de koelkast voor een extra dimensie! Productkenmerken: -Waterproof: Ja -Weekmakervrij: Ja -Penetratie mogelijk: Ja -Kleur: Zilver -Geschikt voor: Unisex -Geschikt glijmiddel: Water- en siliconenbasis -Garantie: Ja -Soort garantie: Good Warranty Service -Platte onderkant: Ja -Materiaal: Metaal
EroticshopXL.com zegt: Deze geweldige aluminium buttplug is voorzien van een mooie heldere of roze kristal. De plug loopt taps toe en heeft een glad, rond middenstuk en een smalle hals, waardoor je je speeltje gemakkelijk inbrengt en draagt. Het aluminium is temperatuurgevoelig, wat inhoudt dat het koud aanvoelt maar snel opwarmt tot de perfecte temperatuur. Verwarm hem in heet water of maak hem koud in de koelkast voor een extra dimensie! Specificaties:Penetratie mogelijk - JaEindoordeel - 5Platte onderkant - JaWeekmakervrij - JaWaterproof - JaGeschikt voor - UnisexGarantie - JaSoort garantie - Good Warranty ServiceKleur - ZilverGeschikt glijmiddel - Siliconenbasis
Luxerytoys.nl zegt: Deze geweldige aluminium buttplug is voorzien van een mooie heldere of roze kristal. De plug loopt taps toe en heeft een glad, rond middenstuk en een smalle hals, waardoor je je speeltje gemakkelijk inbrengt en draagt. Het aluminium is temperatuurgevoelig, wat inhoudt dat het koud aanvoelt maar snel opwarmt tot de perfecte temperatuur. Verwarm hem in heet water of maak hem koud in de koelkast voor een extra dimensie! Specificaties:Penetratie mogelijk - JaEindoordeel - 5Platte onderkant - JaWeekmakervrij - JaWaterproof - JaGeschikt voor - UnisexGarantie - JaSoort garantie - Good Warranty ServiceKleur - ZilverGeschikt glijmiddel - Siliconenbasis
Dobeno.nl zegt: Deze geweldige aluminium buttplug is voorzien van een mooie heldere of roze kristal. De plug loopt taps toe en heeft een glad, rond middenstuk en een smalle hals, waardoor je je speeltje gemakkelijk inbrengt en draagt. Het aluminium is temperatuurgevoelig, wat inhoudt dat het koud aanvoelt maar snel opwarmt tot de perfecte temperatuur. Verwarm hem in heet water of maak hem koud in de koelkast voor een extra dimensie!
Easylove.nl zegt: Deze geweldige aluminium buttplug is voorzien van een mooie heldere of roze kristal. De plug loopt taps toe en heeft een glad, rond middenstuk en een smalle hals, waardoor je je speeltje gemakkelijk inbrengt en draagt. Het aluminium is temperatuurgevoelig, wat inhoudt dat het koud aanvoelt maar snel opwarmt tot de perfecte temperatuur. Verwarm hem in heet water of maak hem koud in de koelkast voor een extra dimensie!

Makkelijk in te brengen
Platte onderkant
Smalle hals
Warm en koud te gebruiken
Met transparante steen
Eigenschappen: - Battery-Required: N - Eindoordeel: 5 - Garantie: Ja - Geschikt-glijmiddel: Waterbasis - Geschikt-voor: Unisex - Kleur: Zilver - Length-(cm): 11.80 - Materiaal: Metaal - Material: Metaal - Mindiameter-(cm): 1.60 - Packing-(cm): 18x8x5.5 - Penetratie-mogelijk: Ja - Platte-onderkant: Ja - Soort-garantie: Good Warranty Service - Waterproof: Ja - Weekmakervrij: Ja - Weight-(g): 180
Sexshoponline.nu zegt: Deze geweldige aluminium buttplug is voorzien van een mooie heldere of roze kristal. De plug loopt taps toe en heeft een glad, rond middenstuk en een smalle hals, waardoor je je speeltje gemakkelijk inbrengt en draagt. Het aluminium is temperatuurgevoelig, wat inhoudt dat het koud aanvoelt maar snel opwarmt tot de perfecte temperatuur. Verwarm hem in heet water of maak hem koud in de koelkast voor een extra dimensie!

Specificaties:

- Waterproof - Ja
- Weekmakervrij - Ja
- Penetratie mogelijk - Ja
- Kleur - Zilver
- Geschikt voor - Unisex
- Eindoordeel - 5
- Geschikt glijmiddel - Water- en siliconenbasis
- Garantie - Ja
- Soort garantie - Good Warranty Service
- Platte onderkant - Ja
Sexkoopjes.nl zegt: Deze geweldige aluminium buttplug is voorzien van een mooie heldere of roze kristal. De plug loopt taps toe en heeft een glad, rond middenstuk en een smalle hals, waardoor je je speeltje gemakkelijk inbrengt en draagt. Het aluminium is temperatuurgevoelig, wat inhoudt dat het koud aanvoelt maar snel opwarmt tot de perfecte temperatuur. Verwarm hem in heet water of maak hem koud in de koelkast voor een extra dimensie! Specificaties:Penetratie mogelijk - JaEindoordeel - 5Platte onderkant - JaWeekmakervrij - JaWaterproof - JaGeschikt voor - UnisexGarantie - JaSoort garantie - Good Warranty ServiceKleur - ZilverGeschikt glijmiddel - Siliconenbasis
Xxxtoys.eu zegt: Deze geweldige aluminium buttplug is voorzien van een mooie heldere of roze kristal. De plug loopt taps toe en heeft een glad, rond middenstuk en een smalle hals, waardoor je je speeltje gemakkelijk inbrengt en draagt. Het aluminium is temperatuurgevoelig, wat inhoudt dat het koud aanvoelt maar snel opwarmt tot de perfecte temperatuur. Verwarm hem in heet water of maak hem koud in de koelkast voor een extra dimensie!
Lengte: 11.80 cm
Diameter: 3.70 cm
Waterproof: onbekend
Materiaal: Metaal
Lees meer product omschrijvingen
Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2018 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Wij gebruiken onder meer analytische cookies voor optimalisatie van jouw gebruik van onze website. Daarnaast plaatsen ook derden tracking cookies om jou bijvoorbeeld gepersonaliseerde advertenties te tonen. Ook social media-netwerken plaatsen tracking cookies. Deze cookies volgen je gedrag op internet. Lees ook ons cookiestatement voor meer informatie. Ga je verder met een bezoek aan onze website door een klik te plaatsen, of door hierna op akkoord te klikken, stem je in met het plaatsen van cookies en het verwerken van de gegevens die wij en onze partners daardoor verkrijgen.