Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Rode anaal Douche

Hou jij van anale sex? Dan kun jij niet zonder deze Anaal Douche. De Anaal Douche gebruik je voorafgaand aan de anale seks om je anus van binnen te reinigen. De Anaal Douche is een handig hulpje waarmee je de anus op een prettige en veilige manier schoonmaakt. De Anaal Douche is geschikt voor hem en haar. Vul het reservoir met lauw water en door in de balg te knijpen, verspreidt je de vloeistof. Schuif de Anaal Douche voorzichtig in je anus en knijp het reservoir helemaal leeg. Pers nu al het vocht uit je anus. Je ben anaal helemaal gereinigd en klaar om zorgeloos te genieten van heerlijk anaal plezier. Ga naar Easytoys.nl
De meeste shoppers kiezen
"Klasse shop" 570 reviews »
Op werkdagen voor 23:30 uur besteld, volgende dag in huis
9,95
Bij je thuis voor 14,90
Thuiswinkel Waarborg
Bekijk op Easytoys.nl
"Klasse shop" 5 reviews »
Op werkdagen voor 23:30 uur besteld, volgende dag in huis
9,95
Bij je thuis voor 14,90
Thuiswinkel Waarborg
Bekijk op Desexshop.nl
"Klasse shop" 6 reviews »
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis
14,75
Bij je thuis voor 17,74
Webshop Keurmerk
Bestel bij Drdildo.nl

Prijzen voor Rode anaal Douche 18 shops

dagprijs
levertijd
beoordeling
shops
 
"Klasse shop"
Rode anaal Douche  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 14,90
Levertijd: Op werkdagen voor 23:30 uur besteld, volgende dag in huis
9,95
"Klasse shop"
Anaal Douche - Rood  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 14,90
Levertijd: Op werkdagen voor 23:30 uur besteld, volgende dag in huis
9,95
"Klasse shop"
Anaal Douche  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 17,74
Levertijd: Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis
14,75
"Klasse shop"
Anaal Douche (Klysma) - Anaal toys - Anaal douche - E20141 - 4890888990786 *3TH*  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 23,82
Levertijd: 1 - 4 werkdagen
20,7018,82
"Onbekend"
Seven Creations - Anaal Douche  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 10,49
Levertijd: 3 - 5 werkdagen
7,99
"Prima shop"
Anaal Douche  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 14,90
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
8,95
"Onbekend"
Anaal Douche  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 15,45
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
8,95
"Klasse shop"
Anaal Douche  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 15,46
Levertijd: Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende dag in huis
9,958,96
"Onbekend"
Anaal Douche  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 14,90
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
9,95
"Onbekend"
Anaal Douche (Rood)  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 14,95
Levertijd: Voor 23:00 besteld, volgende dag in huis
9,95
"Onbekend"
Anaal Douche - Rood  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 15,90
Levertijd: Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis
9,95
"Onbekend"
Anaal Douche  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 16,90
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
9,95
"Klasse shop"
Anaal Douche  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 17,90
Levertijd: 1 werkdag
9,95
"Aardige shop"
Anaal Douche *3TH*  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 17,86
Levertijd: 1 - 4 werkdagen
15,8912,36
Anaal Douche (Klysma) - Anaal toys - Anaal douche - E20141 - 4890888990786 *3TH*  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 22,63
Levertijd: 1 - 4 werkdagen
19,3917,63
"Klasse shop"
Anaal Douche  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 19,79
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
12,80
"Prima shop"
Anaal Douche - Rood  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 21,90
Levertijd: Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
17,9414,95
"Klasse shop"
Maat: 0.00 cm  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 23,20
Levertijd: Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende werkdag in huis.
17,25
"Prima shop"
Uni-Sex Anale Douche Manuela Crazy 99078RD-BX  -  Nieuw  - Gratis thuisbezorgd!
Levertijd: 3 - 6 werkdagen
22,52
Bekijk alle 18 shops
Specificaties
Algemene productdetails
Merk Calexotics
Kleur Rood
Materiaal PVC
Easytoys.nl zegt: Hou jij van anale sex? Dan kun jij niet zonder deze Anaal Douche. De Anaal Douche gebruik je voorafgaand aan de anale seks om je anus van binnen te reinigen. De Anaal Douche is een handig hulpje waarmee je de anus op een prettige en veilige manier schoonmaakt. De Anaal Douche is geschikt voor hem en haar. Vul het reservoir met lauw water en door in de balg te knijpen, verspreidt je de vloeistof. Schuif de Anaal Douche voorzichtig in je anus en knijp het reservoir helemaal leeg. Pers nu al het vocht uit je anus. Je ben anaal helemaal gereinigd en klaar om zorgeloos te genieten van heerlijk anaal plezier.
Ga naar Easytoys.nl
Desexshop.nl zegt: Hou jij van anale sex? Dan kun jij niet zonder deze Anaal Douche. De Anaal Douche gebruik je voorafgaand aan de anale seks om je anus van binnen te reinigen. De Anaal Douche is een handig hulpje waarmee je de anus op een prettige en veilige manier schoonmaakt. De Anaal Douche is geschikt voor hem en haar. Vul het reservoir met lauw water en door in de balg te knijpen, verspreidt je de vloeistof. Schuif de Anaal Douche voorzichtig in je anus en knijp het reservoir helemaal leeg. Pers nu al het vocht uit je anus. Je ben anaal helemaal gereinigd en klaar om zorgeloos te genieten van heerlijk anaal plezier.
Ga naar Desexshop.nl
Drdildo.nl zegt: Hou jij van anale sex? Dan kun jij niet zonder deze Anaal Douche.

De Anaal Douche gebruik je voorafgaand aan de anale seks om je anus van binnen te reinigen. De Anaal Douche is een handig hulpje waarmee je de anus op een prettige en veilige manier schoonmaakt. De Anaal Douche is geschikt voor hem en haar.

Vul het reservoir met lauw water en door in de balg te knijpen, verspreidt je de vloeistof. Schuif de Anaal Douche voorzichtig in je anus en knijp het reservoir helemaal leeg. Pers nu al het vocht uit je anus. Je ben anaal helemaal gereinigd en klaar om zorgeloos te genieten van heerlijk anaal plezier.

- Eenvoudig te gebruiken
- Geschikt voor hem en haar

Specificaties:
Kenmerken:
Kleur: Rood
Geschikt voor: Unisex

Overige specificaties:
Verpakking: Retailverpakking (Karton)

Technische details:
Waterproof: Ja
Weekmakervrij: Ja
Penetratie mogelijk: Ja
CE-keurmerk: Ja

Thuispret.nl zegt: Gebruik deze anaal douche (klysma) om uw anus lekker schoon te maken vooraf aan bijvoorbeeld anale sex. U vult deze met water, brengt deze in en knijpt zodat het water eruit komt. Hygiene staat toch ook bij u voorop? Een klysma (of darmspoeling) is een instrument waarmee je de endeldarm kunt reinigen. Via een speciale knijpfles met een slangetje eraan wordt er water via de anus in de endeldarm gebracht. Daardoor worden de aanwezige afvalstoffen en oude ontlasting losgeweekt van de darmwand. Tussen de vijf en twintig minuten later krijg je aandrang en komt er een halve tot een hele liter lichaamsvocht naar buiten, waarin de losgweekte afvalstoffen zitten. In de medische wereld worden klysma's gegeven als er sprake is van een verstopping of voordat een operatie plaatsvindt waarbij de darmen rustig en dus leeg moeten zijn. Binnen de SM wereld worden klysma's nogal eens gebruikt als het zogenaamde 'nursing' spel wordt gespeeld. Het spel van de verpleegster en de patiënt. Ook worden klysma's gebruikt als voorbereiding op anale seks. Hoewel darmspoelingen en klysma's vaak als huis- tuin en keukenmiddeltjes gebruikt worden zijn dat het eigenlijk niet.
X-toys.nl zegt: De "anaal douche" is zowel anaal als vaginaal te gebruiken en is zeer handig om alle intiem delen te reinigen. Door de water straal geeft het ook nog eens een inwendige massage. Hij is ook nog eens lichtgevend dus altijd vindbaar in het donker.
EroticshopXL.com zegt: Hou jij van anale sex? Dan kun jij niet zonder deze Anaal Douche. De Anaal Douche gebruik je voorafgaand aan de anale seks om je anus van binnen te reinigen. De Anaal Douche is een handig hulpje waarmee je de anus op een prettige en veilige manier schoonmaakt. De Anaal Douche is geschikt voor hem en haar. Vul het reservoir met lauw water en door in de balg te knijpen, verspreidt je de vloeistof. Schuif de Anaal Douche voorzichtig in je anus en knijp het reservoir helemaal leeg. Pers nu al het vocht uit je anus. Je ben anaal helemaal gereinigd en klaar om zorgeloos te genieten van heerlijk anaal plezier. Specificaties:Penetratie mogelijk - JaWeekmakervrij - JaWaterproof - JaCE-keurmerk - JaGeschikt voor - UnisexKleur - RoodVerpakking - Retailverpakking (Karton)
Sexytoys.xxx zegt: Hou jij van anale sex? Dan kun jij niet zonder deze Anaal Douche. De Anaal Douche gebruik je voorafgaand aan de anale seks om je anus van binnen te reinigen. De Anaal Douche is een handig hulpje waarmee je de anus op een prettige en veilige manier schoonmaakt. De Anaal Douche is geschikt voor hem en haar. Vul het reservoir met lauw water en door in de balg te knijpen, verspreidt je de vloeistof. Schuif de Anaal Douche voorzichtig in je anus en knijp het reservoir helemaal leeg. Pers nu al het vocht uit je anus. Je ben anaal helemaal gereinigd en klaar om zorgeloos te genieten van heerlijk anaal plezier.
Sexualhealthshop.nl zegt: Hou jij van anale sex? Dan kun jij niet zonder deze Anaal Douche. De Anaal Douche gebruik je voorafgaand aan de anale seks om je anus van binnen te reinigen.De Anaal Douche is een handig hulpje waarmee je de anus op een prettige en veilige manier schoonmaakt. De Anaal Douche is geschikt voor hem en haar. Vul het reservoir met lauw water en door in de balg te knijpen, verspreidt je de vloeistof. Schuif de Anaal Douche voorzichtig in je anus en knijp het reservoir helemaal leeg. Pers nu al het vocht uit je anus. Je ben anaal helemaal gereinigd en klaar om zorgeloos te genieten van heerlijk anaal plezier. Specificaties: Waterproof - Ja Weekmakervrij - Ja CE-keurmerk - Ja Penetratie mogelijk - Ja Kleur - Rood Geschikt voor - Unisex Verpakking - Retailverpakking (Karton)
Easylove.nl zegt: Hou jij van anale sex? Dan kun jij niet zonder deze Anaal Douche. De Anaal Douche gebruik je voorafgaand aan de anale seks om je anus van binnen te reinigen. De Anaal Douche is een handig hulpje waarmee je de anus op een prettige en veilige manier schoonmaakt. De Anaal Douche is geschikt voor hem en haar. Vul het reservoir met lauw water en door in de balg te knijpen, verspreidt je de vloeistof. Schuif de Anaal Douche voorzichtig in je anus en knijp het reservoir helemaal leeg. Pers nu al het vocht uit je anus. Je ben anaal helemaal gereinigd en klaar om zorgeloos te genieten van heerlijk anaal plezier.

Eenvoudig te gebruiken
Geschikt voor hem en haar
Eigenschappen: - Battery-Required: N - CE-keurmerk: Ja - Geschikt-voor: Unisex - Kleur: Rood - Materiaal: PVC - Material: PVC - Packing-(cm): 12x8x8 - Penetratie-mogelijk: Ja - Verpakking: Retailverpakking (Karton) - Waterproof: Ja - Weekmakervrij: Ja - Weight-(g): 139
Xxxtoys.eu zegt: Hou jij van anale sex? Dan kun jij niet zonder deze Anaal Douche. De Anaal Douche gebruik je voorafgaand aan de anale seks om je anus van binnen te reinigen. De Anaal Douche is een handig hulpje waarmee je de anus op een prettige en veilige manier schoonmaakt. De Anaal Douche is geschikt voor hem en haar. Vul het reservoir met lauw water en door in de balg te knijpen, verspreidt je de vloeistof. Schuif de Anaal Douche voorzichtig in je anus en knijp het reservoir helemaal leeg. Pers nu al het vocht uit je anus. Je ben anaal helemaal gereinigd en klaar om zorgeloos te genieten van heerlijk anaal plezier.
Lengte: 0.00 cm
Diameter: 0.00 cm
Waterproof: ja
Materiaal: PVC
Sexkoopjes.nl zegt: Hou jij van anale sex? Dan kun jij niet zonder deze Anaal Douche. De Anaal Douche gebruik je voorafgaand aan de anale seks om je anus van binnen te reinigen. De Anaal Douche is een handig hulpje waarmee je de anus op een prettige en veilige manier schoonmaakt. De Anaal Douche is geschikt voor hem en haar. Vul het reservoir met lauw water en door in de balg te knijpen, verspreidt je de vloeistof. Schuif de Anaal Douche voorzichtig in je anus en knijp het reservoir helemaal leeg. Pers nu al het vocht uit je anus. Je ben anaal helemaal gereinigd en klaar om zorgeloos te genieten van heerlijk anaal plezier. Specificaties:Penetratie mogelijk - JaWeekmakervrij - JaWaterproof - JaCE-keurmerk - JaGeschikt voor - UnisexKleur - RoodVerpakking - Retailverpakking (Karton)
Luxerytoys.nl zegt: Hou jij van anale sex? Dan kun jij niet zonder deze Anaal Douche. De Anaal Douche gebruik je voorafgaand aan de anale seks om je anus van binnen te reinigen. De Anaal Douche is een handig hulpje waarmee je de anus op een prettige en veilige manier schoonmaakt. De Anaal Douche is geschikt voor hem en haar. Vul het reservoir met lauw water en door in de balg te knijpen, verspreidt je de vloeistof. Schuif de Anaal Douche voorzichtig in je anus en knijp het reservoir helemaal leeg. Pers nu al het vocht uit je anus. Je ben anaal helemaal gereinigd en klaar om zorgeloos te genieten van heerlijk anaal plezier. Specificaties:Penetratie mogelijk - JaWeekmakervrij - JaWaterproof - JaCE-keurmerk - JaGeschikt voor - UnisexKleur - RoodVerpakking - Retailverpakking (Karton)
Thuisplezier.nl zegt: Hou jij van anale sex? Dan kun jij niet zonder deze Anaal Douche. De Anaal Douche gebruik je voorafgaand aan de anale seks om je anus van binnen te reinigen. De Anaal Douche is een handig hulpje waarmee je de anus op een prettige en veilige manier schoonmaakt. De Anaal Douche is geschikt voor hem en haar. Vul het reservoir met lauw water en door in de balg te knijpen, verspreidt je de vloeistof. Schuif de Anaal Douche voorzichtig in je anus en knijp het reservoir helemaal leeg. Pers nu al het vocht uit je anus. Je ben anaal helemaal gereinigd en klaar om zorgeloos te genieten van heerlijk anaal plezier. Productkenmerken: -Waterproof: Ja -Weekmakervrij: Ja -CE-keurmerk: Ja -Penetratie mogelijk: Ja -Kleur: Rood -Geschikt voor: Unisex -Verpakking: Retailverpakking (Karton) -Materiaal: PVC
Topthings.eu zegt: Hou jij van anale sex? Dan kun jij niet zonder deze Anaal Douche. De Anaal Douche gebruik je voorafgaand aan de anale seks om je anus van binnen te reinigen. De Anaal Douche is een handig hulpje waarmee je de anus op een prettige en veilige manier schoonmaakt. De Anaal Douche is geschikt voor hem en haar. Vul het reservoir met lauw water en door in de balg te knijpen, verspreidt je de vloeistof. Schuif de Anaal Douche voorzichtig in je anus en knijp het reservoir helemaal leeg. Pers nu al het vocht uit je anus. Je ben anaal helemaal gereinigd en klaar om zorgeloos te genieten van heerlijk anaal plezier. Specificaties:Penetratie mogelijk - JaWaterproof - JaWeekmakervrij - JaCE-keurmerk - JaGeschikt voor - UnisexKleur - RoodVerpakking - Retailverpakking (Karton)
Dobeno.nl zegt: Hou jij van anale sex? Dan kun jij niet zonder deze Anaal Douche. De Anaal Douche gebruik je voorafgaand aan de anale seks om je anus van binnen te reinigen. De Anaal Douche is een handig hulpje waarmee je de anus op een prettige en veilige manier schoonmaakt. De Anaal Douche is geschikt voor hem en haar. Vul het reservoir met lauw water en door in de balg te knijpen, verspreidt je de vloeistof. Schuif de Anaal Douche voorzichtig in je anus en knijp het reservoir helemaal leeg. Pers nu al het vocht uit je anus. Je ben anaal helemaal gereinigd en klaar om zorgeloos te genieten van heerlijk anaal plezier.
Onlinehandelshuis.nl zegt: Hou jij van anale sex? Dan kun jij niet zonder deze Anaal Douche. De Anaal Douche gebruik je voorafgaand aan de anale seks om je anus van binnen te reinigen.

De Anaal Douche is een handig hulpje waarmee je de anus op een prettige en veilige manier schoonmaakt. De Anaal Douche is geschikt voor hem en haar. Vul het reservoir met lauw water en door in de balg te knijpen, verspreidt je de vloeistof. Schuif de Anaal Douche voorzichtig in je anus en knijp het reservoir helemaal leeg. Pers nu al het vocht uit je anus. Je ben anaal helemaal gereinigd en klaar om zorgeloos te genieten van heerlijk anaal plezier.
0.00 cm
Multimediabay.nl zegt: If you are looking for sex toys at a good price, you won’t be able to resist Uni-Sex Anale Douche Manuela Crazy 99078RD-BX! A whole world of possibilities for imagination and fun!Kleur: Rood
Lees meer product omschrijvingen
Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2018 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Wij gebruiken onder meer analytische cookies voor optimalisatie van jouw gebruik van onze website. Daarnaast plaatsen ook derden tracking cookies om jou bijvoorbeeld gepersonaliseerde advertenties te tonen. Ook social media-netwerken plaatsen tracking cookies. Deze cookies volgen je gedrag op internet. Lees ook ons cookiestatement voor meer informatie. Ga je verder met een bezoek aan onze website door een klik te plaatsen, of door hierna op akkoord te klikken, stem je in met het plaatsen van cookies en het verwerken van de gegevens die wij en onze partners daardoor verkrijgen.