Door het handige flesje met pipet kun je de magnesium drops en daarmee de magnesiuminname goed doseren gedurende de dag. In één keer veel magnesium innemen, zoals bij een pil, kan voor darmklachten zorgen. Daarnaast zijn de pillen vaak overgedoseerd. Je lichaam kan de druppels magnesium makkelijk opnemen, en beter verdeeld over de dag.
Niemand houdt van het innemen van pillen, dit geldt voor ouderen maar ook voor kinderen. De vloeibare magnesium druppels voeg je eenvoudig toe aan bijvoorbeeld yoghurt, koffie of thee. Hoe de druppels de smaak beïnvloeden lees je verder bij de handige toepassingen!
Dosering en Gebruik van druppels magnesiumDe magnesium drops komen in een handige druppelflesjes van 30ml en 100ml. Het kleine flesje past gemakkelijk in je jas of tas en is zo overal te gebruiken. De 100ml druppels magnesium zijn de echte favoriet voor thuisgebruik.
Om ervoor te zorgen dat in totaal de dagelijks aanbevolen hoeveelheid magnesium behaald wordt – raden wij aan om 3 tot 4 maal daags de druppels te gebruiken. Wij bevelen 200 mg suppletie per dag aan, ongeveer de helft van de ADH. De officiële Europese richtlijn ADH is 375 mg. 10 druppels magnesium staat gelijk aan ongeveer 52 mg elementair magnesium. Door het magnesium door de dag heen te gebruiken kun je de hoeveelheid magnesium in je lichaam constant op peil houden.
De feiten op een rijNaast de lichamelijke en geestelijke ondersteuning die het biedt, kun je nog veel meer met magnesium. Vloeibaar en voorzien van een handige pipet is het de ideale toevoeging in de keuken. Want magnesium druppels zijn niet geheel smaakloos en kunnen jouw voeding op smaak brengen. Het kan, deels bepaald door de dosering, een bitterzoete of hartige smaak toevoegen aan je gerechten.
Voeg 3 tot 5 druppels magnesium toe aan je koffie en je zal merken dat deze milder wordt van smaak. Daarentegen wordt thee juist weer pittiger van een paar druppels. Ook kan je het gebruiken in gerechten deels ter vervanging van zout. Het kan op verschillende gerechten een verschillend effect hebben. Probeer het dus vooral uit en ontdek wat je in de keuken kunt doen met de smaak van magnesium druppels!
Het zuiverste magnesium ter wereldDe magnesium drops komen uit de meest zuivere magnesium bron ter wereld, de Zechstein bron in Noord-Nederland. Het magnesium uit deze bron bevindt zich op een diepte van ruim 1600 meter onder het aardoppervlakte. Een écht Nederlands product, dus!
Deze Nederlandse magnesiumbron is een overblijfsel van wat vroeger de Zechsteinzee was. Dit was een oerzee die zo een 250 miljoen jaar geleden is opgedroogd. Het oppervlakte is relatief snel bedekt geraakt met een nieuwe bodemlaag. Hierdoor is het magnesium goed bewaard en beschermd gebleven van hedendaagse chemische en biologische vervuiling.
Een echt Nederlands product!De magnesium druppels zijn als product in zijn geheel echt Nederlands. De druppels zijn ontwikkeld door Zechsal en Nedmag, beiden afkomstig uit Veendam. De flesjes worden geproduceerd door Miron in Hoogeveen en het bottelen gebeurt in Heerenveen bij Medisan. Het is dus een echt Nederlands product dat voortvloeit uit goede samenwerkingen.
Druppels gemaakt van magnesiumchloride dragen bij aan…
De magnesium druppels van Zechsal zijn gemaakt van magnesiumchloride en water. Het is een natuurlijke vorm van magnesium die goed op te nemen is in het lichaam. De druppels van magnesiumchloride dragen bij aan:
Ingredienten: Water, magnesiumchloride.